- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
taki01 #55878 üzenetére
Kösz ismét a tippeket, abszolút új volt nekem ez az egész OBS-es rögzítős dolog.
Nagyon sokat agyaltam azon, hogy egy Elgatót vegyek, de végül erre a TKHIN modellre esett a választásom. Úgy voltam vele, hogyha nem működik, max visszaküldöm, de a 150 eurós különbség eléggé erős érv volt.
Az összerakás baromi egyszerű volt, rögtön volt Switch képem és hangom. A mikrofonon agyaltam, hogy hogyan oldjam meg, erre megláttam, hogy az inputnál ki lehet választani a telefont is. Úgyhogy 2 méterre a tévétől, a kanapén ülve, telefonnal a mellkasomon teszteltük. Nyilván van egy kis doboz hangja a beszédünknek, de a célnak teljesen megfelel, szépen kiszűri a tévé zaját, és még kábelekkel sem kell vacakolnunk. Ezt a 26 eurót teljesen megérte, 2 óra folyamatos felvétellel sem futottunk bele semmilyen glitch-be, túlmelegedésbe, vagy hasonló technikai problémába.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...