- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46231 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46229 üzenetére
Én a joycon -t nem sűrűn használtam, mert nekem felcsatolva egyáltalán nem kényelmes. Több szempontból sem. Akkor szeretem, ha a levegőben kell vele mutogatni, miközben a konzol dokkolva van. Mert arra kényelmes a mérete miatt.
Split ezerszer kényelmesebb, számomra megváltás volt. Van aki azért nem szereti, mert nagyobb lesz tőle az eszköz, de szerintem ez nálad nem lesz probléma.
Akkumulátor hiánya nem fog zavarni, ha kizárólag fizikailag felcsatolva szeretnéd használni és semmi más extra funkcióra nem vágysz, ami az említett joypad vagy a joycon nyújt. Mert alapvetően egy kényelmes, de fapados eszköz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46227 üzenetére
Igazából igény kérdése, mert nem mindenkinek van szüksége arra, amit joycon vagy például egy NYXI tud.
Utóbbiról .LnB írt egy cikket, amiben említi a Split -et is. Nem rossz cucc, csak igazából többen is kifogásolták, hogy a konkurens termékek árához képest drága. A tudása pedig alacsonyabb. Ez pedig való igaz. Viszont az is igaz, hogy hivatalos licensz termék, ami nyilván az árban is megjelenik.
-
válasz
hombre[EU] #46224 üzenetére
Ez a sima split pad pro, nem? De azt hiszem ez még csak nem is akkus, de lehet rosszul emlékszem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46220 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46217 üzenetére
Olyan szerintem csak joypad -nál lesz. Joycon klónoknál ha jól emlékszem mindegyiknél az analóg felett van. Még a NYXI mininek is, ami ugye kisebb méretnek számít egy normál joypad -hoz képest.
kislaci:
Azt hiszem annál vezetékesen megy, de még nem teljesen jártam utána. Csak múltkor adapterre kerestem a YouTube -on és akkor dobta ki a találatok között. -
válasz
hombre[EU] #46156 üzenetére
Érdemes figyelni, tavaly emag BF-en 12k-ért vettem a simát.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #46149 üzenetére
Az Ocarina of Time Nálam is ott van a legjobbak között. Sőt, Zeldák között jelenleg az tetszik a legjobban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #46145 üzenetére
Engem az Ocarina of Time is másodjára fogott meg, szóval optimista vagyok a BoW kapcsán is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #46139 üzenetére
Én is elkezdtem újra, adtam neki egy második esélyt. Sok mindenre nem is emlékszem, szóval kb olyan, mintha először játszanám.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #46048 üzenetére
"In the meantime, all of the original’s assets are being replaced, with the updated versions utilizing Unreal Engine 4, the intention being to be “visually aligned and up to the standards of Final Fantasy 7 Remake,” according to Sato. To that end, the PC version will target an impressive 120fps while the PS5 and Xbox Series X|S versions will be 60fps (Sato didn’t elaborate on the Switch version but did say that there would be “differences” in the resolution and FPS)."
Én csodálkoznék, ha 60 FPS lenne. -
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #45811 üzenetére
Nem, OLED-et vennék. Most Lite gépem van, ezt váltaná, nagyobb, szebb kijelző lenne a lényeg. Dokkolva ritkán lenne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #45811 üzenetére
Mondjuk ha ennyi 20-30 FPS közötti játék fog érkezni ahogy az utóbbi időben, akkor lehet értelmét veszti az OLED kijelző.
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #45790 üzenetére
Még a Nintendo sem használja ki, egy két kivételtől eltekintve. Azért is mondtam a wii-t. Arra azért voltak jó játékok ilyen téren. Lehet, hogy nem úszod meg, hogy előkeresd.
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #45786 üzenetére
Ha találsz ilyet, akkor is gondold meg a vásárlást. Lehet, hogy egy ilyen játék 20+ ezer jó magyar forint. Annyiból már lehet wii-t venni. Arra sokkal több ilyen játék van.
-
cactuar
senior tag
válasz
hombre[EU] #45786 üzenetére
Switch Sports
Esetleg még Arms, ezt mondjuk nem próbáltam. De azt hiszem ebben is van local egymást csépelés. -
Quinine911
aktív tag
válasz
hombre[EU] #29566 üzenetére
noob kérdés de sose csináltam még ilyet. hogy töltök át Switchről screen shotot valahova? Facebook-ra látom hogy lehet posztolni de azt nem akarnám...thx.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
hombre[EU] #29566 üzenetére
Küldtem is bele kettőt
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!