- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexi1004
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Nikon S2600 fényképezőgép. Hibásan került hozzám. Bekapcsoláskor felvillant a bekapcsoló gomb, és lehetett hallani, ahogy próbálja az objektívet noszogatni. De ezen kívül semmi sem történt, és kikapcsolt. Kicseréltem az objektívet egy másikra. Bekapcsolt, minden rendben ment, fényképezett, zoomolt, stb. Kikapcsoltam, majd vissza és megdöglött. Úgy, hogy az objektív kint maradt és innentől kezdve se kép se hang.
Most találkoztam először ilyen jellegű hibával. Az objektív a sz@r, sajnos egy másik gépezet is így halálozott el ugyanezzel az objektívvel.Kérdésem igazából ennyi lenne, hogy szerintetek ezek a fényképezőgépek valahogy még életre kelthetőek vagy belezzem ki őket?
Előre is köszönöm a segítséget, vagy ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest