- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
AKI AKAR AZ NFSU2-BEN KLÁNTAG LENNI AZ MOST SZÓLJON MERT HA SENKI SE JELENTKEZIK AKKOR MEXÜNTETJÜK A KLÁNT !!!! VÁROM A JELENTKEZÉSETEKET A www.nfsu2-pech.atw.hu Forumán !!!!!! ÉS CSAK KOMOLY JELENTKEZŐKET VÁRUNK !
-
6745
csendes tag
Hát mostmár bebuktam mert a bomus upgradékat amiket kaptam mindet a fokus tuljai szerit kértem.
-
6745
csendes tag
Jah de nekem a circuit tetszik a legjobban.
-
6745
csendes tag
Hát énmég eléggé kezdővagyok benne párnapja vettem egy momo-t
ésmost ezbizonyult a legjobb gaménak számomra.Mindenki a miatat megaz RX-7-t isteníti deha mindenki azzalnyomja márelvbőlnem megyek azokkal -
6745
csendes tag
Off: ki milyen verdával nyomja? emtom eldönteni ,hogy Focus vagy Skyline
-
dj.saabe
aktív tag
pedig tutira azért van ismerem már én annyira őt hogy ilyen maha legyen hogy elfelejti a jelszavát hogy példát már hagy nemondjak
-
dj.saabe
aktív tag
kooocka fogadom hogy elfelejtetted a régi neved jelszavá azértvan új neved. igyvan ?
-
Kooocka
csendes tag
FIGYELEM!! A klán sima nfsu-s részéből nemlesz semmi mert mindenki csak mondogatta h király meg tag akar lenni aztán 90% sz*rt az egészre. Szal egy próbát még talán megér U2-re csinálni klánt, de légyszi tényleg csak azok jelentkezzenek akik komolyan is veszik.
-
dj.saabe
aktív tag
ja és légyszi ne haragudj bocsáss meg kedves uram hogy eltévesztettem de gondolom nem volt halálos kimenetle a dolognak.
-
dj.saabe
aktív tag
hello supr@ én csináltam !! hát az amerikai kocsikkal nemvoltam sose jóban és a kér lemeradt kocsi az már régebben lett javitva. az audi tt ha jobban megnézed egy kicsit látni az audi tt feket és semmi tuning nics rajta )optikai9 és nagyon kicsi nem aza kocsi van a középpontban de rajta van. a pontiac meg hát azt nemtom hogykerült oda 3000 gt. ajd javitom . amúgy pár kocsiról meg nics is kép.
-
Supr@
senior tag
Hi!
Egy kérdésem lenne: ki csinálta az underground2 részleget a honlapon? a képeket ki linkelte? Csak mert a Pontiac GTO-hoz nem mitsubishi 3000GT képet kellene tenni, az Audi TT-hez pedig nem a Pontiac GTO-t. LoL, ha már képeket közöltök és odaírjátok az autó típusát akkor legalább ne keverjétek az autók típusait.
Ja és az autó listáról lemaradt a Nissan Skyline és a Mitsubishi 3000GT.
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
Mért nem csináljátok igazi autóval?
Amennyit a gépre költötök, meg amenyit időt előtte vtok annyiból................
-
mycso
veterán
Péntek van, este van, lesz valami game?
-
Scream007
őstag
zozi és gott volt ma.
-
djsaabe
tag
hát koocka elég gyarkran van a ranked/drag/na central/ de az nem sprint hát ennyi.
-
Scream007
őstag
mikor jön már valaki gémezni multiba??
sprintbe??? -
Viktor77
titán
válasz
GeNeRaL_XT #162 üzenetére
A #158 kvázi lenéztél minket (őket), hogy klánt csinálnak egy autós játéknak. Szerinted mit csinálnak? Versenyeznek, sztem elég egyértelmű!
És mivel a az egyik kedvenc játékomról van szó, ezért erre ugrok. -
djsaabe
tag
general.!
kérlek olvasd el az egész topivot és azonnal viágos lesz a téma . -
Viktor77
titán
válasz
GeNeRaL_XT #158 üzenetére
Minek ugatsz bele, ha nem is érdekel, és nem is érted?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
GeNeRaL_XT #158 üzenetére
Együtt nyomulnak a street-en,és bömböltetik a zenét
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
NFS klán? Mi értelme annak?A bfv-cod meg ijeneket még megértem de ezt?
Mit csináltok egyáltalán? -
djsaabe
tag
elősször is legyen a neve ''PECH''
ja amúgy jó ötlet mert itt lehet egyszerre a chat -
Koocka
tag
FIGYELEM!!!! A trefort.net-en csunálok egy ''nfsu-eastsiders'' nevű szobát, a kihívásokat stb. majd ittis megbeszélhetjük, 2. ez lehetne a fő találkahely, mert itt egyszerre lehet mindenki.
-
djsaabe
tag
jólvan az max még egy modem vagy adaptert szerezz be tartalékba
-
djsaabe
tag
re koocka figyu már holnap szarlesz a neted HIDD EL.
-
Koocka
tag
RE! Nah szal nemtom h mi lesz mert tech probok miatt eléggé ''kicsuszott a kezemből az irányítás'' ugyhogy aki bent van / bent akar lenni az péntek/ szombat éccaka legyen fönt msn-n akkor megdumálunk mindent meg racelhetünk is...remélem addig nem szaródik el semmi...
-
djsaabe
tag
kb 3.szor mondom el hogy egynelőre mindenkit beveszünk és utána lesz selejtezés ami max 1-2 ember ''kirúgása lesz'' de ilyen szerintem nemlesz. mindekire szükség van.
-
Santses
aktív tag
Háj
Bár nekem most nincs fent a game, mert összeomlóban van a win és csak format után teszem vissza. (de ez még min 4 nap részletekbe nem megyek hogy mért..)
Van még hely valameik klánban ? -
djsaabe
tag
1.4es patc h??
nekm az 1.3 as online van és a matrica de matric már van koocka meg hipszenki s -
Viktor77
titán
Van itt olyan aki 1.4-es patch-el játszik, és felrakta az Eastsiderz matricát?
Nekem nem megy. -
djsaabe
tag
persze te is bentvagy warezlord ska akocsira rakd rá az eastsiderz 2-es matricát.
nemtom kior lezs újra koc mert apja lusta menni és venni egy modemet neki meg nics zsé és fateja meg nemad neki mert már .......... szal értitek. -
elrey
újonc
szerintem balee simmán lenyomna titeket! ő a király az undergroundba!
-
djsaabe
tag
újjab technikai problémája van.
mivel meglett az új gép természetes hogy más megy tönkre jelen esetben a z ADSL tápegyséezért nincs itt -
djsaabe
tag
hát énse tom koocka a főkolompos neki kellene eldöntenie.
az biztos hogy aki jelentkezett azok bekerültek a csapatba. -
mycso
veterán
Hali srácok, akkor mikor lesz valami ebből az egészből?
-
warezlord
tag
na skacikájim mi van?
beszáhatok klánba?
én dragba minden magyart verek majdnem, és totál jónak érzem magam
warezlord -
Joe_Black7
tag
Nah, skacok, mi a helyzet mostanság? Alakul valami és én nem tudok róla, vagy egyelőre sehun senki?
-
djsaabe
tag
koocka bnagyon lelapult a topic nem si irsz régen annyit ritál mita nyüvek.
-
djsaabe
tag
kilépni ki mondott ilyentete ??
tőlem rúgjá ne létszűgség nekm ez a klán !
ahogy gondlod kociboci -
djsaabe
tag
koocka FACKED UP !!
nemkell kapnom felrakom én magamnak -
djsaabe
tag
csá lizzard
neincs koocka kitiltva csak én hülyéskedek de aúgy tényleg kisit hátráltatott engem de majd beadja a derakát !!!
amgy nemmaradtál le semmiről d e kezdheted melegiteni a kocsid motorját -
djsaabe
tag
FIGYELEM !!!
KOOCKA A KLÁN AKARATTAL ÁTRÁLTATÁSA MIATT KI LETT TILTVA A KLÁNBÓL A KLÁNTAGOK SZAVAZÁSA DÖNTÖTTE EL A DLGOT!!!
ENNYI -
warezlord
tag
oké oké, várjatok rám egy picit majd ok?
mert melóhelyen vagyok, olyan este fele leszek fent MSN-en, és akkor mindent megbeszélünk...
De azért segítsetek majd beállítani az online módot, mert nekem valami oknál fogja nem muxik
warezlord
Ui: Ne felejtsétek el, ma MSN messenger!!! (este 8-9 fele) -
djsaabe
tag
Visszatért a MASTER bleee fuj
-
Koocka
tag
TSÁSZTOK!!! VAN GÉPEM!!!!!
SZAL aki be akar lépni az mostmár jöhet koocka@freemail.hu MSN...ja és a mostani tagoknak mondom, hogy kezdhetünk aktivizálódni
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
FIGYELEM AKI BEAKAR LÉPNI A KLÁN AZ MSN-EN VEGY FE L A KAPCSOLATOT VAGY VELEM (djsaabe@freemail.hu) VAGY KOOCK-VAL (koocka@freemial.hu) ÉS MEGBESZÉLHETJÜK A DOLGOKAT MINDENKI JÜHET HELY MÉG MINDIG VAN. MELLESLEGA KLÁN NEVE : PECH (Pro Eastside Clan- Hungary)
UI:KOOCKA KB DÁLUTÁN 4 ÓRÁTÓL LESZ . Én HA MINDEN JÓL MEGY MOST EGÉSU NAP. -
Balu232
újonc
nem tudok regisztrálni a nfsu.-ban, mindig valami névvel kinlódik, pedig már játszanék valakivel.
-
Viktor77
titán
válasz
pallmallka #114 üzenetére
Mi az, hogy abbahagyták?
Az igazán jók a mai napig fent vannak. -
pallmallka
tag
válasz
pallmallka #114 üzenetére
Kiegészités az előzőhöz: Csak du. vagyok mostanaban sajna QuakeNeten.
Mi az itt szárnyait bontogató klán neve és esetleg elérhetősége?
Clanleadert kérdezem h nincs-e kedvuk esetleg csatlakozni sF-hez és a különböző CB-Ladderekben próbára tenni a tudásukat először NFSU majd NFSU II ben sF szineiben? -
pallmallka
tag
RE!
PallMallka vagyok a Shark Force Multigaming Clan tagja. Anno nekunk is volt egy NFSU squad probálkozásunk de sajnos az egykori jo magyar játékosok addigra abbahagyták a játékot (már akiket én ismertem) és nemigazán akadtak ojan jelentkezők akik labdába rughattak volna sF* színeiben Clanbase-en.
Akinek van kedve és ideje az latogasson L a QuakeNet-re a #nfsu.hu #nfsu2.hu szobába, vagy ha valaki erős kezű és jó játékosnak tartja magát és elég erősnek érzi magát egy NFSU squad vezetéséhéz a keressen meg a #sforce szobában. -
warezlord
tag
én is szivesen beszállnék ha van még hely
Én elég jó vagyok NFSU-ból, csak akkor majd mondjátok meg hogy milyen patch-et szedjek le meg minden!!
warezlord
Ui: NFSU 4ever!! -
djsaabe
tag
Hy supr@
persze hogy lehet még jelentkezni. -
Viktor77
titán
válasz
burgatshow #108 üzenetére
Ne nálam jelentkezz, én másik csapat tagja vagyok. Koocka-nál MSN-en, vagy itt van jelentkezés.
-
Supr@
senior tag
Még lehet csatlakozni a klánhoz?
-
Viktor77
titán
válasz
burgatshow #106 üzenetére
Nem. Az EA szervere nem nézi másolt-e a játékod.
-
burgatshow
veterán
Csak eredetivel lehet?
-
djsaabe
tag
na tényleg
nemigaz hogy senki nemakart klántag lenni milyen dolgo ez ?? -
djsaabe
tag
lizzard.
haly az még mindig van/lesz és lehet jelentkezni.
Amúgy Koocka már emliett technikai okok miatt nem tud itt leni (leforditva FOS a GÉPE) -
Lizzard
aktív tag
Ehh, nagyon pang a topic... Esetleg vki még akar jelentkezni tagnak a klánba? Igaz nem tom van e még hely mostanában nem beszéltem Koockával...
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
Hy I_am
Honnan gondolod hogy MSN-en van és a forumot nemnézi ?? Lehet hogy csak énnemtom hogy msn-en van pedig niics mert nemláttam meg amúgy eddig csak az explorer volt szar neki mostmár örül ha elindul a Win 98 és ennyi kifujt max zenét tud hallgatni.
Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest