Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
Aktív témák
-
Csiresz
csendes tag
Regelj ide: http://forums.tenyardtorrents.com/
De pssszt, nem tőlem tudod
Ez egy fórum, ahová minden héten általában az összes meccs torrent linkjét kirakják (ha van aki felveszi), szokott lenni hdtv rip is, szal
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
hajrá, grat!
amúgy most látom, h
FŐISKOLAI AMERIKAI FOCI a Sport Klubbon - most épp a Florida State University játszik, sajnos már a negyedik negyed.
A komentáról annyit, h z előbb nem ismert meg egy bootleg-et, és behallatszik az eredeti angol szöveg, de attól még a meccs jó. Mekkora TD! és a szakkomentár (aki hallahatóan amerikai magyar) üvölt mint a fába szorult féreg, bele recsegett a mikrofonja .Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
kedden meg Notre Dame-USC a Sport Klubbon!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
nem gyenge, Minnesota-Arizona meccsen a kezdő kick returnből TD 16 mp alatt, mindezt Arrington az Arizonából...mondjuk más örömük úgy néz ki nem marad erre az estére...Johnson jól vezényel
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
25 yardot futottunk egész meccsen így hiába passzol Carr jól, egyszerűen nem lehet meccset nyerni...a secondarynk pedig pocsék továbbra is, Gado pedig nem csinál semmit, nem is értem akkor minek hozták, ha nem kap lehetőséget, na mindegy, a Jets jól elporolt minket.
Fáraó: Bulger nagy nehezen megfordította a meccset a Friscó ellen, fél perccel a végeKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Zoty4
őstag
utálom a mackókat
-
Zoty4
őstag
sérülget a chicago ezt már szeressem
micsoda play, jó lenne már ebből 1 td
[Szerkesztve] -
Zoty4
őstag
itt a TD
Maroney -
Zoty4
őstag
huhu milyen FG
10-3 -
Zoty4
őstag
1 playen belül 2 fumble. lol
-
Zoty4
őstag
TD 17-10
[Szerkesztve] -
-
mahatma
aktív tag
azért Seau sérülése nagyon durva volt, rossz volt látni
Tomlinson futott 2 TD-t, meg adott egy TD passzt MVP lesz a csákó, nagyon úgy tűnik...a kis Eli meg 21-0-ról sem tudta hozni a meccset a Tennessee ellen, szerintem ezzel a Dallas bent is van a PO-ban...Addai 4 futott TD a Coltsban, Peytonnak nem kellett sokat passzolnia.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
anulu
félisten
szép meccs volt sajna csak a 2. negyed vége felé (a TD-nk után) tudtam elkezdeni nézni, mert WoW raid volt. időnként körömrágósra sikerült a meccs, de a végén csak nyertünk
az Indy teljesítményét nézve nem nagyon szeretném, ha összefutnánk velük a Playoffban..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz mahatma #3915 üzenetére
megnéztem volna az a Texans - Giants 4th qtr-t nem semmit művelt a Tennessee QB-je!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
petey
tag
Sehol nem volt a Rams. a baj az hogy mi meg pláne. Ilyen játékkal megérdemelték a Bárányok a győzelmet. Bár azért kicsit pipa voltam amikor mi a 4 és inch-re nem mentünk neki a Rams 5yd-os vonalánál. Plusz elvettek tőlünk egy szabályos fumble return TD-t, mert a bírók szerint nem az volt hanem Incomplete passz.. Plusz a **** Rams kétszer is 4és 1-re megcsinálta az utolsó driveban..nembaj, jövőre találkozunk megint, akkor nem lesz pardon.
Mégegyszer gratulálok.
itt a meccs, összefogalólja
[link]
[link]
[link]
[link] -
rlazol
veterán
A tegnap esti közvetítésben soxor elhangzott, h milyen iki az NFC-nek, h a top csapatuk, a Super Bowlba várt Chicago kikap az AFC egyik (nem a legerősebbnek tartott) csapatától. No, erre fel csináltam egy kisebb statisztikát, mert épp sok időm voolt, h tényleg gyengébb-e az NFC az AFCnél. És tényleg.
eddig játszottak 50 meccset, ebből 31-et az AFC-s nyert. A 16-ból 14 AFC-s csapat már vert meg NFC-st, úgy, h a Denver még csak a Rams ellen játszott. Ez a 14 AFC-s csapat mind a 16 NFC-st megverte már. Visszafelé 13 csapat vert már meg AFC-st, összesen 14-et.
Amúgy érdekes, egyes csapatokra milyen szélsőséges hatással van a másik főcsoport - Az amúgy gyengélkedő Miami (5-6) és Tennessee (4-7), de NFC ellen egyaránt 3-1. A new Orleans, a Philly s a Minnesota mérlegét 3-3 AFC elleni vereség csúfítja. A Bears eddig csak AFC-től kapott ki, az Indy egyetlen veresége NFC-s...
ezek után már csak az a kérdés, h ennek lesz-e bármi hatása?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Fáraó
őstag
Köszi a linkeket, persze megnéztem őket. Teljesen igazad van a csapatok formáját illetően. Bulger meg mindig adja ezeket a hosszúakat aztán semmi nem lesz belőle, csak elmegy egy kísérlet... Azért a 49-esek TD-je szép volt, de a negyediknek neki kellett volna menni, mert tudhatták volna a 3 pont nem lesz elegendő. A két négyes kísérlet ki tudja mióta, de most sikerült, a TD neccesen, de megvolt. Az utolsó pár másodpercet az eredmények ismeretében is végigizgultam .
Az idény azt hiszem elment mindkét csapat számára, esély csak akkor van, ha ma hajnalban kikap a Seahawks, de kb. 5-10% esély van rá.
Majd jovőreVIGYORRRGAZMUS.....
-
tiv61us
őstag
mar mondtam en nem hiszek az itteni bundakban, dehat attol meg lehetnek
esmost utolag okos is leszek, 200x penznel egy 5 eurot odadobsz, mar csak jol johetsz ki az ugybol
de tenyleg utolag tudom en is mindig a teendoket
sajnois en mar nem tudok fogadni"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
szerintem mindkét csapat nagyon keményen és jól játszott. a PATS támadófala hozta a meccset, Bradyhez hozzá se tudtak érni egész meccs alatt.
Ennek eredményeként a PATS csinált 362 yardot támadásban, összehasonlításképp az eddigi átlag 271,8, a legtöbb, 298 a Cardinals volt. Hogy a Bears gyengébben játszott volna? Csináltak 329 yardot az eddigi átlag 331 volt, az Ne átlag 2821, hez képest -
hozták magukat az NFL egyik legfélelmetesebb védelme ellen is.
Szerintem pokoli jó meccs volt, és nem írnám le még a PATS-t.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Fáraó
őstag
Tudom hogy már játszott a Seahawks, de nem merem megnézni az eredményt . Este megnézem az ismétlést .
Remélem csodával határos módon 6-5 lesz a mérlegük -bocs a Seahwaks drukkereknek.VIGYORRRGAZMUS.....
-
rlazol
veterán
válasz mahatma #3925 üzenetére
na, megint lett egy kis időm, ez januárig sűrűn elő fog fordulni, úgyhogy levezettem SB-ig mahatma kedvéért...
AFC:
Csoportgyőztesek: NE (12-4), Baltimore (12-4), Indianapolis (14-2), San Diego (14-2)
WildCard: Jacksonville (11-5) és Denver (11-5)
aki nagyon fog sírni: Jets (10-6) és a Kansas (10-6) - főleg h utóbbiak maguk vesztik el
NFC
Csoportgyőztesek: Dallas (12-4 - elég jó a sorsolásuk), Chicago (13-3), New Orelans (9-7), Seattle (10-6)
WildCard: Giants (10-6) és Carolina (9-7) - Lehet h a NO és a Carolina helyet cserél...
aki nagyon fog sírni: Minnesota és a St. Loius
PLAYOFF
AFC:
WildCard
Denver @ Baltimore (jobb AFC-s mérleg miatt a NE elé rangsorolva)
Jacksonville @ NE
Divisional PO
NE @ Indianapolis
Denver @ San Diego
Conferencia döntő
San Diego @ Indianapolis
NFC:
WildCard
Carolina @ Seattle
Giants @ New Orleans
Divisional PO
Giants@Chicago
Seattle@Dallas
Conferencia döntő
Seattle @ Chicago
SUPER BOWL
San Diego vs Chicago
na, sikerült úgy kihoznom, h ne a PATS nyerjen... nem volt könnyű.
kíváncsian várom a Ti tippeiteket!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
-
Csiresz
csendes tag
Ha Vasárnap megint Big Ben kezd Batch helyett, küldök egy levélbombát Cowher-nek...
-
anulu
félisten
jah. néztem a meccset, és nem tudtam, h sírjak vagy nevessek. nagyon féltem a mackóktól, de szerencsére csak egy erőtlen brummogásra futotta tőlük a Gilette Stadium-ban
viszont Seau out for season"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a Jets ellen nem tudom mi volt, nem láttam a meccset, egyébként szerintem azt leszámítva mind2 vereségünk vállalható. bár nagyon szeretném ha amikor mondjuk összekerülünk a Bronchos-szal, akkor Foxborought a Snake-kel törölnék fel...
én meg azt mondom, h megint a playoffra fog kidurranni a Colts."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a Pats-nél a +1 vereséget a Jax-től számoltad? az ok, h otthon most 5-1-el állnak, de szerintem verhetőek. az egész azon múlik, h addigra hogy fogunk állni sérültekkel. egyébként így néz ki a New England sorsolása:
W13: vs Lions (ha ezt bukjuk megy a levélbomba...)
W14: @ Dolphins (sacc/kb a kötelező győzelmek közé tartozik)
W15: vs Texans (na azé neeee)
W16: @ Jaguars (fentebb már szóltam róla, szerintem hozni kell)
W17: @ Titans (kötelező kategória)
amúgy remélem, h a Saints bejut, nagyon szimpatikusan játszanak"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
Igen, azt a gyufát a JAXtől várom. Az utolsó előtti hétre szvsz a JAX élethalál harcban lesz a WC helyért, a PATS már mtematikailag is POban, addigra már reális esély nélkül a pihire a WC week alatt. Ráadásul idegenben, 3 ''lazább'' meccs után. Szerintem is kiütné őket a PATS a playoffban, de itt a JAXnek áll minden lelki tényező.
A Dolphins nagyon bekezdett, így az se egy tuti vmi. De azért illene...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Fáraó
őstag
A tegnapi Packers vs. Seahwaks meccs nem volt rossz. Már azt hittem a Packers elkapja a Seahawks-t, de sajna nem. 3 turnoverből csak 7 pont? Ez csúnya volt azért. Alexander annyira jól futott, hogy ha autóval kergetik se érik utól, 201 yard eszméletlen teljesítmény. Hasselback is formába rázódott a második félidőre, a TD szép volt tőle. A Packers visszafutásai csodálatosak voltak az elején. de a végén már sajnálta Favre-t, hogy dobálta el a lasztikat...
Szerintem vagy a Colts, vagy a Patriots ott lesz a SB dönőben. A Rams lehet hogy nagyon sírni fog a wild card után, de együtt sírhat a 49ers-el, hiszen dettó azonos a teljesítményük -49-é egy kicsit jobb is. A Seahawks elszárnyalt előlük
Egyébként nem rossz a levezetés a SB-ig.
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
''Egyébként nem rossz a levezetés a SB-ig. ''
nekem az nem tetszik benne, h a végén nem a Pats nyer"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
bakker, tényleg el vagyok havazva, nem jött be ez az irodai pöcsvakargatás este ha lesz erőm, megnézem, de sejtheted, hogy a Texanst hozom ki SB-re bár szerintem már matematikai esély sincs...
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
tomika
aktív tag
4 egymást követő meccset vesztettünk el, miután megvertük a Steelerst és a Bengalst. Szép teljesítmények voltak, Vick szárnyalt, így a csapat is. Igaz már akkor észrevehető volt a defense váratlan gyengesége. Aztán bekövetkezett az, amitől a szurkolók féltek. Lejátszódott ugyanaz, ami tavaly: jól kezdtünk, aztán valami elromlott. Tavaly 6-2-vel indítottunk, és 8-8-al fejeztük be az alapszakaszt. Idén 5-2-vel kezdtünk, és már 5-6-on állunk. Kikaptunk két hihetetlenül gyenge csapattól (Browns, Lions), majd a Ravenstől és az NO-tól. De miért? Miért van az, hogy jól kezdünk, és utána szétesik a szezon? Két egymást követő évben. Miért nem tud Mora újítani vmit? A szezon elején jó volt a D. Most sehol sincsen. Simán keresztül lehet futni a csapaton, és a nagy playeket sem tudjuk elkerülni. A korábban jól működő special team is befuccsolt a Ravens ellen. Dunn vezetésével az első meccseken NFL rekordokat döntött meg a csapat futásból. A legutóbbi 4 meccsen meg egyáltalán nem tudtunk futni. Dunn például egyszer sem tudott 70 yard fölé kerülni. Miért? Hol van a korábban zseniálisan működő zone block-ot használó támadófal? A meccsek végén mint egy kedves népszokás elkezdett mindenki mutogatni Vickre, hogy ő a hibás. Még ha ő szarul is játszik, hol van a csapat többi része, mint mondjuk a Bearsnél? Ha Grossmann szarul játszik nem gond, mivel akkor a D szerez TD-ket, vagy szétfutják az ellenfelet. Nálunk ilyen nincs. Ha Vick szar napot fogott ki, akkor vége a csapatnak, mert senki sem tud hozzátenni a játékhoz. Viszont a legutóbbi meccsen még mélyebbre süllyedt a csapat: már akkor is szarul játszik, ha a QB amúgy jól. Az elkapók minimum 6 olyan labdát ejtettek el, ami a kezükben volt, és nem zavarta őket védő. Miért? Roddy White például az EndZone-től kb 10 yardnyira védőtől nem zavartatva miért ejt el egy tökéletes labdát? Miért játszik ennyire szarul 3 first round pick WR? Futni továbbra sem tudnak. Ez azt eredményezte, hogy Vick elkezdett futkorászni, mint pók a falon. Minek passzoljon, ha úgysem fogják meg? Összehozott 166 yardot, ő cipelte az amúgy minden szempontból nyomorék csapatot, de mint tudjuk ezt a játékot egy ember nem tudja megnyerni. A meccs után, meg miért jön a Vicket kifütyülő tömeg? Miért őt, amikor MOST tényleg ő volt az, aki a legkevésbé tehetett a vereségről? Aztán bemutatott nekik… Aztán jól megbüntették ezért… Ez a franchise nagyon úgy tűnik, hogy nem fogja így sokáig húzni. A szurkolók a QB-jük ellen fordultak, a csapat szarul játszik, és Mora sem áll a helyzet magaslatán. Hogy lehetne megállítani, hogy véglegesen a süllyesztőbe kerüljenek? Mit fog tenni a Falcons tulajdonosa? Egyes pletykák arról beszélnek, hogy eladják Vicket… Talán a Raidersnek… Hogy ez mennyire igaz, nem tudom, de támogatom. Bocs hogy ilyen hosszú lettem, de ki kellett eresztenem a Fáradt Gőzt!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!