Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
tomika
aktív tag
válasz tiv61us #3247 üzenetére
Hát, ha az Atlanta tudja tartani a formáját, akkor nálam ők a SuperBowl-esélyesek: hatékony rush-offense, kemény rush-defense... ez kell a SB-győzelemhez. Bár a rúgónkkal valamit kezdeni kellene...
Hol volt a Steelers offense???
A Colts nagy bajban lesz... ez a védelem képtelen lesz megállitani az erös csapatokat, és nem biztos, hogy mindenkit felül tudnak múlni majd a pontszerzésben.
Bears nagyon jó, úgy tünik, hogy Grossmannal rendben lesznek!
Az Atlanta a földön...
Panthers behúzta a második vereségét!
Young úgy tünik hogy no.1 QB lesz a csapatban...
Ravens!
Na mára ennyim, az esetleges ékezetes hibákért bocs, laptopbillentyüzettel szenvedek. -
petey
tag
Bocs, tomi, de náéam az Atlanta nem fog SB-t játszan i. Tippem a Jax és talán a Colts, esetleg a Giants. a kis Manning megygőző.
a Steelerst nem kell félteni, mjd belejönnek. de en nem játszattam volna még BB-t, dehát nem én vagyok Bill Cowher
Bears? nem fognak most a playoffba menetelni. Ravenst odavárom..... -
mahatma
aktív tag
Érdekes egy meccs volt. Hiba volt BB-t játszatni, első meccs, friss varratok, féltette magát. Szvsz egy ilyen Pitts védelemnek azért illett volna megfognia ezt a Jax támadóalakulatot. Amikor Leftwichen volt rendes nyomás, egy centit nem haladtak. Nekem Leftwich még mindig nem meggyőző, szorított helyzetekben nem képes felnőni a feladathoz, de én mint ámátőr ugatok csak itt. Azért hiányoztak a látványos akciók, inkább a védelemről szólt.
SB kérdés, ha már így spontán felvetődött. Cincinnati nálam az egyik döntős, a másikról fogalmam sincs...Talán egy Atlanta/Seattle/Chicago...Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
rlazol
veterán
válasz mahatma #3254 üzenetére
Csak nagyon halkan: a két hülye magyar riporter bonoldít magával mindenkit. BB-t endoszkóppal műtötték, ami azt jelenti, h 3 db, kb 1 centis vágást ejtettek rajta. Ez minden szempontból sokkal kisebb traumát jelent, sokkal gyorsabb felépülést. De még ha hagyományos módon vágták volna is, a varratokat 8-10 nap múlva kiszedik. Tehát 2 hét elteltével arról beszélni, h kiszakadnak a varratok... Baromság.
Nyilván érzékeny volt még, és főleg erőben nem volt 100-as, én se játszattam volna. És azt se felejtsük el, h többször az elkapóin múlt a kérdés, a passz jó volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
nem konkrétan erre gondoltam, és nem csak fizikai értelemben a varratokra...nyilván már nincs kettészelve, és nem egy ocsmány nagy varrat tátong rajta. Aki sportol, és volt már sérült, tudja, hogy egy sérülés után, akarva akaratlanul, tudat alatt is, óvod a sérült testrészed, még akkor is ha már meggyógyult...én inkább erre gondoltam, lehet h pontatlanul fejeztem ki magam a pszichológiájára gondoltam. Az erőnléte nagyon kidomborodott a 4. negyedben.
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
ballington
addikt
nagy meccs volt, bár egy kicsit lagymatag. bár ált. ez van, amikor két jó csapat jáccik.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
mahatma
aktív tag
közel másfél hónapja elrepedt a bokavillám, és még mindig nem tudok menni hokizni, ráadásul még mindig úgy féltem. Persze ezek vérprofik, komoly orvosi stábbal, de a pszichót nehéz átverni. Na erről ennyit, amúgy sem szeretem Big Bent
Seattle-től mit vártok? Elég nagy a csend körülöttük (vagy csak én nem figyeltem eléggé), jól igazoltak. Kicsit nyögvenyelős volt az első két forduló ennek ellenére.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
petey
tag
válasz ballington #3257 üzenetére
Sztem marha sz*r meccs volt persze lehet izgi egy 0-0 is, de nem így....
a Steelers marhára nem tudomminek erőltette a futást középen, mert gyk megfogták a RB-t azonnal, ha nem a D-line, akkor az Lb-k léptek föl azonnal és szerelték a futót.
Nagyon jó volt a JAX védelem, ha futás volt ott termettek, passznál a cornerek és safety-k remekül lefedezték a receivereket. Szintúgy a blitz ill. pass rush is jól működött. DE! Ehhez kellett a Steelers offense is....Jaguars oldalról azt tudom mondani hogy kezdjen Gerrard!
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Ha lesérül valaki, akkor nemcsak fizikailag kell felépülni, hanem lelkileg is. Mindenkinél máshogy megy, Palmer viszont simán túltette magát a sérülésen.
A 3. heti MNF-on lesz Atlanta... -
tomika
aktív tag
Ma este 7kor ''The Ice Bowl'' - 1967 NFL Champ. Game az ESPN-en.
-
tomika
aktív tag
Utánanéztem, miért is ''ice bowl'' a neve:
The 1967 game, played on December 31, 1967 at Lambeau Field in Green Bay, Wisconsin, remains one of the coldest NFL games on record. The official game-time temperature was -13°F / -25°C, with a wind chill around -48°F / -44°C. The bitter cold overwhelmed Lambeau's new turf heating system, leaving the playing surface hard as a rock and nearly as smooth as ice. The officials were unable to use their whistles after the opening kickoff, when the referee blew his whistle to signal the start of play and it froze to his lips. For the rest of the game, the officials used their voices to end plays.
Hát ezt látni kell! -
anulu
félisten
-
petey
tag
nya, holnap meccselünk a Phillyvel. marhára várom mán
-
anulu
félisten
jájj, a Bronchos aggódom egy kissé, bár a tavalyi, rájátszásbeli meccsért revansot kell vennünk!
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mahatma
aktív tag
sok rangadó lesz a hétvégén. A Denver megy a Patshez (hazai győzelem, 10 pont különbséggel), Colts-Jax (Manning bombaformában, sima hazai), Pittsburgh-Cincinnati (nem mernék tippelni, erősen kétesélyes, de én vendég sikert mondanék, szorosan), Minnesota-Chicago (Grossman vezérletével vendég), de jó lesz még a Giants-Seahawks, Detroit-Green Bay is....ez egy jó forduló lesz, na!!! várom már a kezdést!! jó szurkolást mindenkinek! elkapjuk ma a Washingtont, érzem
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
rlazol
veterán
válasz mahatma #3272 üzenetére
szép és izgalmas lesz a mai este.
szerintem a Pitts kijavítja a múlt heti csorbát, a többi tippeddel egyetértek. Hozzátéve h egy texans győzelmet a washington ellen Te se gondolhattál komolyan... Bár a fene se tudja elnézve az elmúlt két fordulót a vörösökre se tennék egy petákot se.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
CBS közvetíti a Pitts-Cincinnati meccset, belenézek...
7-0-ra vezetünk, Carr egyből egy 53 yardos passzal nyitott, 3 játékból végigmentünk a pályán...ígéretes kezdés!! nem chatelek tovább
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
rlazol
veterán
most látom, h a Colts egyenlítő TD-je egy 82 yd-s punt return volt. Nem is tudom, volt-e már idén hasonló.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mahatma
aktív tag
Nagyon jó meccs a Pitts-Cincinnati!! BB még mindig nem az igazi, 1 int, 1 sack, és volt egy majdnem int, Parker nélkül nem sokra megy a Steelers támadóegysége. A Bengals egész jó, bár a futás ellen elég gyatrán védekeznek, Palmer viszont jól keveri a futást és a passzt. Jó lesz a 2. félidő.
Megint égünk hazai pályán....
Manning elég harmatos, az a punt return meg kilépés gyanús volt, legalábbis ahogy a CBS-n láttam, de nem kockázták ki, így biztos bent volt. Szép volt viszont Brett apó 74 yardosa is...
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
Pff, de jó meccs volt. Colclough és Haynes hibája döntött. Colclough a puntnál annyit bénázott, hogy fumble lett belőle, Haynes meg simán elhagyta a labdát, mindkettő a Pitts saját 25-se környékén, mindkettőből TD lett....Cincinnati pályán sem volt ebben az időszakban, 54 mp alatt született ez a 2 TD...BB se volt az igazi, 3 int (egy mondjuk a végén, amikor már hatalmas volt a nyomás), 3 sack...
-
Csiresz
csendes tag
Colclough b+, ezt nem kellett volna!
Big Ben meg ha így dobált volna a meccsen mint a vége felé, simább lett volna.
De ez az ismét 10yardon belülről eladás, fumble, elvitte a meccset...
Kezdek borúlátó lenni, de azért remélem meglesz az a Wildcard! -
mahatma
aktív tag
válasz Csiresz #3279 üzenetére
hát, a Cincinnati sehol nem volt a 2. félidőben...ezt tényleg a Steelers szúrta el, nem is kicsit..mondjuk baromi nagy szél volt, nem tudom Colclough miért nem engedte el touchbackre.
-
Zoty4
őstag
egy kicsit a szar is belémfagyott.
100 juro volt a bengalson, nem semmit izgultam az utsó 5 percben -
-
mahatma
aktív tag
Ja, CBS kicsit akadozott, de még élvezhető volt errefelé. BB alakul valóban...Na lássuk a Rams vendégjátékát....Bulger dolgozhat az egyenlítésért.
-
Csiresz
csendes tag
Szegény Frisconak csúnya vége lesz így...
24-3 félidőben -
tiv61us
őstag
a kis Manning erdekesen dobal
a Seatle nagyon kemeny
mi meg ugy kaptunk ki ahogy megrdemel.jk 2 mp-vel a vege elott, ar igaz ami igaz magunk ellen fogadtam annyira elegem ven ebbol a felallabol
Fogadás ideje: 24-Sep-06 18:08
Típusa: Gyűjtõ
Tétalap: $30.00
A fogadás
tartalmaz: Sport Választás Tét Fogadás típusa Nyeremény-
szorzó
Amerikai futball Carolina @ Tampa Bay Money Line - Match Winner Carolina Money Line - Match Winner 1.526 NYERT
Amerikai futball Denver @ New England (Live) Money Line - Match Winner New England Money Line - Match Winner 1.333 FÜGGÕBEN
Amerikai futball Jacksonville @ Indianapolis (Live) Money Line - Match Winner Indianapolis Money Line - Match Winner 1.333 NYERT
de a vegen izgultam, hogy nyerjunk banja kanya a 30 dolcsit, de sikerult kikapni
akkor is GO BUCS!
azert legalabb csinaltunk jo sok pontot
2 het mulva rajuk teszek az tuti
kozben folytatodik az alazas, a seatle meccsen 41-3"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Zoty4
őstag
válasz tiv61us #3288 üzenetére
az indit én is toltam, de 7es hcvel , így push lett, a patriots meccsen pedig dillon vs bellt játszottam -> bellre.
Elég jól védekezett tavaly futás ellen a Broncos, különösen figyelmet fog kapni dillon. Remélem nyer a pats,, mert bray dobálni fog 3-4 TD és csinálunk 1 futásosat is.
28-21re nyerünk
Go pats
Részvét a Tampa miatt.
Néztem az eredményt, és eszembe jutottál
A jetset simán lehet idén tolni vastagon, csak a nagy capatok ellen nem. Nagyon jól csinálja Pennington.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
hihetetlen meccs volt. Érdekes, h egy alacsony szinvonalú, rossz játékvezetésű meccs volt, mégsincs panaszkodós hangulat, benne volt minden szépség.
tiv, sajnálom a Buccs-ot, de legalább a támadóegység hazajött a vakációból.
majd írj, h mi volt a pacis meccsünkön...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
ket fogalmatlan csapat, marmint eddig a panthers es a bucs
majd kesobb kiderul
most meg az osszefoglalokat nezem
tetszett ez a Manning fele TD / Colts/
birom az ilyeneket
de a Jax sem volt eppen alarendelt
a Steelersnek lesznek gondjai, ma is ereztem kikapnak, bar mult evben is wild cardrol nyertek
patriots mindjart kezd, remelem nyernek, mert 80 dolcsit hoznanak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
nem hiszem el, h megint sikerült zakózni a Denver ellen, méghozzá majdnem pontosan úgy, mint a tavalyi alapszakaszban jövő 7en Bengals, az sem lesz egy sétagalopp
amúgy nem a Sport2 miatt volt a Rams @ Cardinals meccs. ezt közösen szavazzák meg az európai csatornák, akik NFL-t közvetítenek.
Bengals - Steelers meccsből sokat nem láttam (néha kitaskoltam WoW-ból ) de az jó volt"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
petey
tag
Király. Adtunk a Phillynek 2 ajándék TD-t. Siralmas amit műveltünk tegnap.....Kár is a szót vesztegetni rá, nézzünk előre. Talán 2 hét múlva 2 W-vel megyünk pihenőre.(Chiefs és Gayders). De legalább magunkkal vittünk Philly 3 defensív playert
Ez a Michael Robinson(Penn state) nagyon brutál. A 3 yd TD futásnál kivégezte Dawkinst.... -
anulu
félisten
nagyon reménykedem a Sport2 közvetíti, szerintem brutális meccs lesz! igaz, hogy idegenbe megyünk, de szerintem ha Brady ''Cool'' lesz, akkor képes lehet még Cincinnatiben is meglepetést okozni a Csapat!
8-án 19:00-kor kezdődik a közvetítés. lehet, h arra a napra nem fogok WoW-os raidre feljelentkezni
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
ha jól értelmezem a statisztikát, Brady most is cool volt, de a futójátékot megölték a pacik és a védelem se volt rendben.Sajnos szerintem kikapunk a Bengalstól...
mellesleg most nézem az nfl.com-t: [link]
tiv, beteljesült, amit szerettél volna, Simms-ről ennyit. Lép nélkül lehet ugyan teljes életet élni, de profi sportolni? Szerintem nem.
ami még nem semmi: [link] - már csak alig kevesebb több 10 hónap!!! Mekkora meccs lesz! márha a sztárok is játszani fognak... amúgy itthon kényelmes, du-i időpont.
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
merre jártál az elmúlt 2 hétben? tudom, WoW-oztál
amúgy: [link]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest