Hirdetés
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
hitman,
őstag
Emberek eljött hát a nagy nap!
Felkészültetek már az estére?
Én a holnapi sulit is kihagyom a meccs miatt.
Remélem nem fogok bealudni rajta.....Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
ToZso79
csendes tag
válasz ballington #1 üzenetére
Egy csapatnak egy támadás alatt 10 yardot kell haladnia (ezt jelenti a 10)
Ezt négy kísérletből kell elérnie (1st, 2nd, 3rd, 4th ezt jelenti)Reméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
ToZso79
csendes tag
Figyelitek a neten, hogy mindenhol erről van szó?
Reméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
ToZso79
csendes tag
Szerintem, ha csinálnának egy 200ezres stadiont, az is tele lenne.
Reméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
hitman,
őstag
Hát azt hittem,hogy ezen a szent napon jobban fog pörögni a topik!
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
HAJRÁ COLTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
rlazol
veterán
most, h bele-bele néztem az út a SB-igba kezdem feldolgozni, h mi történt. és csakazértis: HAJRÁ MACIK!
legyen egyszer szegény Kovács Sanyinak egy igazán jó napja!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
hitman,
őstag
Kíváncsi leszek hányan nézzük itt a ph-n végig a meccset...
Én is bekészitettem a kajeszt.
A topik meg hagy pörögjön,én már pörgök a sok kávé miatt!
[Szerkesztve]Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
anulu
félisten
sör, rágcsa bekészítve, hajrá labda!!
komolyra fordítva. uaz lesz, mint tavaly. a jó meccsnek fogok szurkolni
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sianis
addikt
Én is a Colts-nak szurkolok. Bár nekem se söröm se chipszem...azért valamit majd tömök a fejembe.
-
bagyulajuve
addikt
fuu de neznem a meccset, de sajna nem tudom, igazabol mar 1 honapja kb, hogy nem lattam egy meccset se
nem szurkolok senkinek, mivel az en szivem a 49-eseke, de legyen szep, tiszta jatek (nem ugy mint tavaly, amikor volt 1-2 fura itelet)
jo szorakozast skacokResistencia eterna
-
anulu
félisten
kezdődjön már el az ''Superbowl - út a döntőig''-ig!
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
anulu
félisten
akkor akár mehetnek is a francba... úgy alakítottam a mai programom, h 22:45-től NFL. kiloggoltam palámról, vacsiztam, stb... ááá!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
és miért? mert a digók lefújták az egész helyi európai focit a sajnálatos események miatt. És ez minket azért érint mert pár tucat mániákus rangadónak és focinak titulált egy gólos vagy gólnélküli meccset akart nézni akkor, amikor minden normális ember már tűkön ül a SB miatt...
mennyivel jobb lett volna, ha 16:00-tól magazinműsor van, az egyes játékhetek részeletes felelevenítésével, részletes keretelemzéssel stb... mindenki jobban jár...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
De szar Manning artikulációja basszus...
szerk: Esik az eső?
[Szerkesztve]Dive ever, work never.
-
anulu
félisten
-
rlazol
veterán
na, ha ez élő én megeszem a kalapom...
ez a bekapcs a pálya mellől tuti h felvett... Senki nincs a lelátón, nyírják hátul a füvet és mindjárt kezdődik...
de gáz h nincs két azonos mikrofon....
mod.: most mondta is faragó ricsi, h ez nem élő....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
most benyögték, h felvétel
essen az eső pls!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
kéne egy cigi most, de elfogyott. ffs!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sianis
addikt
Ki lesz még itt online? Esetleg MSN?
-
hitman,
őstag
Azt tudja valaki,hogy a foci mikor kezdődik?
A tököm kivan ezzel a sok ''előjátékkal''....Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Fáraó
őstag
Óóó, hogy ezek a mázlisták! Kint lehetnek ott a helyszínen, 4 nap, bejártuk a stadiont, testközelből játékosok meg minden. De sajnálom őket!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
anulu
félisten
-
rlazol
veterán
én is vagyok...
de ha még 1x benyögik az AFC döntőt esküszöm, kikapcsolom...
''hogy teljes legyen az állatkert velünk együtt'' - na ez...
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
''live Bagdhad'' - no comment.... lenne még mit tanulnunk...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
most, amikor mutatták ezt a rövid összefoglalót a Playoffról, vhogy elszorult a torkom, mikor az AFC döntőhöz értek... még sokáig kísérteni fog az a meccs
-
anulu
félisten
még jópárszor be fogják... a szezon egyik legjobb meccse volt szvsz.
-
anulu
félisten
Favre folytatja, yeee!
az eső meg szakad! yeee*2!!!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
KEZDŐDJÖN MÁÁÁÁÁÁR!!!
Dive ever, work never.
-
Sianis
addikt
Marino, vadászgépek, már csak egy rohangászó pucér csaj kell!
-
F-ECT$
titán
Hát BAZDMEEEEEG!!!!!!
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
bazze! Faragóék meg vannak őrülve, de már én is!
-
Fáraó
őstag
És nem Hester lett az év újónca???
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Sianis
addikt
Éreztem ...
Nah basszaki
Aktív témák
Hirdetés