Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7029) tybsen válasza w333 (#7026) üzenetére


tybsen
addikt

Nekem már egy éve megvan a Nexus öt, és mivel állandóan ezzel a témával foglalkozom (mármint a telefonos hírekkel) így naponta eszembe jut hogy lecserélem , de persze nem azért mert rossz lenne hanem mert unom valamilyen szinten.. aztán mindig rájövök, hogy igazából teljesen értelmetlen lecserélnem mert elégedett vagyok vele, leszámítva apró szoftveres baromságokat.

Korábban ugyanígy voltam, állandóan cserélgettem ez persze rengeteg pénzkiadással is jár ( általában úgy szoktam eladni a cuccaimat hogy megérje a vásárlónak).

Aztán lecseréltem a Galaxy Nexus-t valami nem-nexusra, később aztán újra lett nexus (N4), majd N5. Most már nyugi van. Kicsit nagyobb kijelző jó lenne de más nem zavar.

Időközben már annyira jó lett a rendszer hogy nehezen váltanék vissza rendszerverzióban, így a lehetőségek is elég korlátozottak, hogy mire lehetne váltani.. N6 az egyetlen talán (huawei mate 7 és x2-ről letettem), ugyanakkor a Nexus 6 túl drága, pedig imádnám azt az óriási kijelzőt és még a hajlított hátlappal is meg tudnék békélni hogy billeg a készülék az asztalra téve :DDD viszont ár érték arányban nem érné meg ráfizetni egy fél vagyont a jelenlegi Nexus 5-re, mert annyival nem lenne több vagy jobb a N6 sem. illetve mindig vágyódom a nagyobb kijelzőre viszont a hétköznapokban használat során imádom hogy ekkora a telefonom mert nagyon jól kézreáll és egy kézzel mindent meg lehet csinálni vele amit egy nagyobb kijelzővel esetleg csak zsonglőrködéssel lehetne akár.

Egyébként is más prioritások vannak nálam mostanában, házfelújítás meg ilyesmi :) szóval úgy vagyok vele hogy jelenleg marad a Nexus öt és szerintem nem is fogom eladni mert ha jövőre eladnám már úgy sem érne túl sokat annyiért meg inkább megtartom másodtelefonnak :)

Párom fekete n5-jet kellene eladni de lusta voltam hirdetni eddig.

Bocs hogy mindig kimaradnak a vesszők meg ilyenek de többnyire diktálom a szöveget.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.