Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Az NNG szerdán bejelentette, hogy tíz napra ingyen letölthetővé teszi az iGO navigációs appot a legfrissebb Magyarország-térképpel. Az alkalmazást SzülinApp néven kell majd keresni, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPadre lehet letölteni április 20. és 29. között, [link] !!!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Az akció részletes leírása, igonavigation.com/szulinapp!
(#7052) gzbotii: itt minden választ megtalálsz.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
w333
félisten
Lassan jön az új teló ... G2 még senkinek sem kell !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap nem mentem fel a csajhoz, mert részeg volt, ma meg a másik átrakta péntekre a programot. Csodásan alakul eddig
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
twine
veterán
Bill Gates's mugshot for driving without a license (1977).
-
bigrock
addikt
Nihil van... Biztos mindenki fejben készül a hétvégi részegeskedésre...
-
w333
félisten
Na eladtam a G2 -t ... aztán most a nyakamon van ez a semmirekellő
-
tybsen
addikt
Én mindig megpróbálom szeretni a Windows Phone-t, ha az alkalmazás kínálat nagyobb lenne és minőségibb, illetve lenne hang alapú szövegbevitellel magyar nyelven akkor talán még váltanék is, de a jelenlegi formájában nekem sajnos alkalmatlan hétköznapi privát használatra.
Szüleim akarnak venni most valami új telefont aranykártyával, ők nézegették a Lumiákat.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Lumnia
Amúgy én nagyon szeretem van, egy céges telefonom (Lumia 625), rendszeresen használom telefonálásra persze, meg e-mail naptár számológép fényképezőgép ébresztés. teszi a dolgát, szép és minimalista a felület, nekem nagyon tetszik. az utóbbi években az androidos telefonomon is nagyjából egyforma unalmas mert mindig hasonlóképpen állítom be, nem szépség hanem praktikum alapján.
néha viszont összehasonlítom az egyes alkalmazásokat amik mindkét rendszerre megvannak és jellemzően sokkal jobbak az androidos alkalmazások. . A napokban kerestem egy jó kiadás kezelő alkalmazást, Expense iq-t már régebben megvettem most pedig az Andromoney-t teszteltem újra ( nekem igazából a kettő keveréke felelne meg de ilyen még nincs sajnos). a lényeg hogy megnéztem mi a helyzet Windows Phone alkalmazások között , a helyzet siralmas.. teljesen igénytelen és primitív kiadás kezelő alkalmazások vannak, elég szomorú..
a leginkább sajnálatos szerintem hogy egy nagyon jó rendszer egyébként de ezekkel az alkalmazásokkal teljesen elrontják pedig annyi potenciál van benne. eleve nekünk felhasználóknak is jobb ugye ha több rendszer közül lehet választani, én nem szeretném ha a Windows megszűnne mert tényleg nem rossz, de ha az alkalmazás kínálat nem fog jelentős mértékben fejlődni akkor ennek nem lesz jó vége így
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
Amugy enis igy vagyok valahogy a WP vel.lumia 710 el kezdtem, majd jott a 625.
Kezes kis telefon volt, csak keves volt benne a ram, ujra toltott mindent a 8.1.
Meg WP 7.5 ig volt gyors, Mangoig, 7.8 al belassult az egesz 625 is lassabb volt mint a 710 Mangoval.
Ezt bantam igazan.
Alkalmazasbol tenyleg nagyon keves van ez a legnagyobb hibaja, ez teny.[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
pcnet
addikt
Hirtelen azt hittem a link alatt az én profilom lesz!
Lumiát nem verdádért adtad? Vagy megint benéztem valamit?
G2 2%ot merült éjjel. Azért remegő kézzel léptem be az akku stathoz, de semmi darálás, semmi ébrentartás. Ilyen max 3-5 perc ébrentartások vannak csak. Remélem így is marad, bármilyen elektromos kütyüt képes vagyok tönkre tenni. Még suliban vett egy srác valamilyen Siemens telefont. Volt rajt egy lufi pukkasztgatós játék. Szépen sikerült megfagyasztanom. Rá pár évvel találkoztam a sráccal, ugyan az a telefonja volt még, mondta, hogy már a 2. akksit fogyasztja, de azóta sem fagyott. De volt, hogy Voda alkalmazott ismerős hozta szervizből az Ericcson R600amat és mondta, hogy a szervizesek üzenik, ha most is rossz, akkor személyesen fáradjak be egy bevizsgálásra, ne a telefont küldjem. PIN kód beírása után fagyott.
Most pl számítógépem utál, már a második NVidia driver kékhalálozik telepítés közben. Lehet csak nekem van valami káros kisugárzásom.“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
w333
félisten
Hirtelen azt hittem a link alatt az én profilom lesz!
LOL ... jaj dehogy is !
Lumiát nem verdádért adtad? Vagy megint benéztem valamit?
De igen jól emlékszel viszont az illető képtelen megszokni az okostelefont, így marad a hagyományos nyomógombosnál (így ajándék volt az autó)
G2 2%ot merült éjjel. Azért remegő kézzel léptem be az akku stathoz, de semmi darálás, semmi ébrentartás
Emlékezz csak vissza mikor beültünk az autóba hogy mit mondtam ... Nexusok -nál van valami bug és amiatt van az Android OS darálás, de mint mondtam nekem a G2 -el semmi hasonló nem volt a gyári 5.0.2 alatt, szerintem nagyon gyors és atomstabil az egész rendszer, de gondolom ezt már te is tudod ... hát az üzemidő pedig magáért beszél, 2 nap készenlét + 5 óra SOT simán meglesz
Szerk.
Na megyek keresek Galaxy S6 -ra valami Tokot (van egy olyan érzésem hogy a fél várost be kell majd járjam de ez van), estére már meglesz a teló
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Nincs ilyen nevű ismerős/rokon. Lehet elvittek az UFO-k és a hajójuk reaktora töltött fel.
W: Vigyázz, ha megnő az autód fogyasztása, akkor az én voltam.
G2: 6 óra 55 perc kijelző idő, ~22 óra alatt. Ebben volt a belakás, beállítás, kb 1 óra böngészés, fél óra Ingress, kipróbálás erejéig rádió és zene hallgatás OTG-n pendriveról. Elég korrekt.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
w333
félisten
Akkor azért matattál ott hátul a kezeddel ... (na jó csak vicceltem)
Az igen, szerintem nagyon korrekt, én azért 1 nap nem bírtam ilyen sokat nyomkodni (mellette ott az asztali gép + laptop) de tényleg szép !
Android OS darálás gondolom semmi nincs, mondtam hogy atomstabil
Szerk.
Közben a tokokat is megvettem ...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Megérkezett ... Link
-
aizen92
addikt
-
tybsen
addikt
"A napokban kerestem egy jó kiadás kezelő alkalmazást, Expense iq-t már régebben megvettem most pedig az Andromoney-t teszteltem újra ( nekem igazából a kettő keveréke felelne meg de ilyen még nincs sajnos). a lényeg hogy megnéztem mi a helyzet Windows Phone alkalmazások között , a helyzet siralmas.. teljesen igénytelen és primitív kiadás kezelő alkalmazások vannak, elég szomorú.."
Vissza minden. Money tracker pro nagyon profi cucc wp-n, sokkal több lehetőséggel, diagrammal, stb., mint az eddig próbált androidos programok (a külsején még azért van mit csiszolni de funkciókban 1A!)
-
gzbotii
nagyúr
Tegnap olyan volt, mint a kávé: 1 in 2
-
tybsen
addikt
"Android alkalmazások optimalizálása 248/248 na ez kb. 20mp volt
Csak úgy a pörögtek a számok "Az optimalizálásra sosem fordítottak sok időt a Samsung készülékeken az alkalmazásokat is felesleges volna optimalizálni
Vagy az is lehet, hogy még mindig fut a háttérben az optimalizálás; csak az animációval csaltak (mint a benchmark teszteken), hogy végbement
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- Minden ami hőszivattyú
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest