Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dr. Venkman #3101 üzenetére
Ez egy PC. Ennyi. Ha most veszel egy PC-t, ami a mai AAA címeket medium-low grafikán 30-60fps-el futtatja, akkor 2 év múlva mire lesz elég az az adott PC, ha nem bővíted? Na, pontosan ugyan ezt fogja tudni a steam deck, mert csak egy PC. Kapott egy fancy nevet és kész, de akkor is csak egy PC. Nem reális tőle elvárni konzolos életciklust, mert nem konzol.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Szabi®
addikt
Pontosan +1
Arra már direkt ki sem tértem, hogy kinek lesz csábító 210 ezer (magyar áfával ennyi lesz) forintért 720p-ben 30-60~fps -el játszogatni + ugye a játékok árai .....
Hisz sok user már eleve az épített gépeiket hagyják el, és mennek konzolokra az ár/érték/huúzócímek miatt ....
Mindegy ne gondolkodjunk annyit ...#3103 opr Látom nagyon érzelmi alapú vélemény foglaláson vagy, de annyira azért tisztelj másokat, hogy a vélemény az mindig az egyéné, és nem mások akaratáé. Nem szeretnék valamire bambán bólogatni, ami szerintem nem úgy van. A többi a te dolgod. Már leírtam, én így gondolom, te meg másképp. Ez a fórumok lényege. Kellemes délutánt.
[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
Még a Deck 1 is csak 1 év múlva érkezik meg a vásárlókhoz.
-
Madwe
nagyúr
Jobb kijelző, jobb akkuidő, gyerekbetegségek kijavítása. Ez egy pc… kb egy mini “gamer” laptop… van hova fejlődnie.
visszatérve a kérdésre: igen, sikeres, már most. De ne konzolokhoz mérjétek, mert nem az, nem célja több tízmilliós példányszám s 7+ éves életciklus. Egy laptophoz képest pl tök sikeres már most, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest