Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker #15 üzenetére
Nagyon nem bántam meg, hogy leálltam pár éve a PC géminggel és némi csúszással a One X mellé bekerült a PS4 PRO is.
Nálam XSX megjelenéskor lesz, jórészt továbbra is az igen kedvező áron beszerezhető multiplatformok (tuggyukkhogy), a normálisan megoldott home partnerezés és a UGP miatt. Ráadásul a fiam tűkön ülve várja, hogy megörökölhesse a One X-et, amire már annyi cuccot kap megosztva a jövőben is, hogy játékra egy fillért se kell költenie.
PS5 jóval később lesz, de úgy tűnik a PS4 is marad, mert a zasszony totál Detroit és Death Stranding függő lett, amit soha nem gondoltam volna, pedig ő se ma csirke.Kíváncsi vagyok, hogy a Sony tudja-e tartani ez elmúlt évek tempóját és felhozatalát. Egyelőre úgy látszik, hogy inkább a folytatásokkal tudnak inkább gyorsan pörögni. Mondjuk jórészt ezekre is várnak sokan, de hosszú távon ez necces is lehet, bár nem hinném, hogy ne készülgetnének újabb meglepik a háttérben.
Csucsima célzást megértem, tutifix élvezni fogod. Tőlem eléggé távol áll a keleti kultúra, de így is lenyűgöző, úgyhogy Ubisoft is felkötheti a gatyót AC-FC vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest