Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Február 18.-án számhordozással átjöttem a NETFONEhoz. 6600-as csomagot írtam alá. Még egy hónap sem telt el, számlát még nem kaptam (még nem is aktuális), de most ránéztem az alkalmazásban a szolgáltatásra és ott 6843 Ft.- ír. Most, akkor hiába kötöttem 6600-as csomagot, akkor is érvényes az emelés? Nem vészes, de mondhatták volna. -
joebacsi4
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Tegnap este megtörtént a számhordozás.
A saját számnál a 70-es szám nem áll át a saját számomra. Többször újra lett indítva a telefon -
joebacsi4
tag
Köszönöm a segítséget.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Okoslottó alkalmazást szoktam néha néha használni. Eddig úgy volt a korábbi szolgáltatómnál, hogy a havi előfizetésemhez hozzá adták azt a plusz összeget amit megjátszottam és az SMS díját. A netfonenál is így fog történni, vagy a csomagba foglalt 100 sms erre a célra is felhasználható? Azt gondolom, hogy a játék összegét azt a számlához hozzá fogják adni, de az SMS-t nem tudom. -
joebacsi4
tag
válasz
üzenetére
A hozzászólás megírása előtt beszéltem velük. Jelenleg egy kedvezményes csomagban vagyok, de lejárt. Nem tudott az illető semmi kedvezményt felajánlani, csak ezt a csomagot tudta 11.500 Ft.-. Nyilván majd jelzem, hogy ennek a vége számhordozás lesz, és akkor majd Pestről hív egy “illetékes” aki próbál valamit összehozni, hogy nem menjek el tőlük. Évek óta ez megy, de akkor is sok náluk az előfizetés.
-
joebacsi4
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumot, de már teljesen elvesztettem a fonalat.
Elgondolkoztam, hogy szolgáltatót váltok. Jelenleg Yetteles vagyok (amióta telefonom van mindig is náluk voltam 10x éve). Elégedett vagyok, csak már sokallom az előfizetés árát, és nem tudnak jó ajánlatot mondani. Korlátlan beszéd és 15GB adatot mondtak 11.500 Ft.-ért, ami minden, de nem baráti.
Az érdekelne, hogy a Yettelhez képest mennyivel rosszabb, vagy jobb a lefedetség, mobilnet, a szolgáltatások a NETFONEnál? Érdemes váltani? Anyagi oldalról nézve igen, de fontos a szolgáltatás része.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest