Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
őstag
Első körben vegyétek ki a sim kártyát, tisztítsd meg alkohollal, a sim slotból egy fogpiszkálóval óvatosan szedjétek ki a porcicákat.
Ha nem segített, második körben körben próbálja meg a hálózati beállítások visszaállítását, utána párszor ki-bekapcs, ha ez nem segít, akkor egy teljes telefon gyári visszaállítás.
Ha nem vezetett eredményre, akkor cseréljétek meg a két telefonotokban a simet pár napra és egyértelműen ki fog derülni, hogy a szolgáltatónál van-e hiba (pl sim kártya kaki - ezt sim kártya cserével lehet orvosolni) vagy a készülékkel van valami.
Ha a te kártyáddal is ezt tapasztalja, akkor az ő készülékében lesz a "hiba". Vagy műszaki okból (ezesetben éretelemszerűen csak telefon csere fog segíteni), vagy szoftveres okból (ezesetben a fenti visszaállításokkal érdemes szerintem próbálkozni).
-
MadMancs
veterán
Sajnos én is tapasztalom egyébként.
Alap esetben S21 ultra amit használok, ebben egy voda és egy Telekom hálós Netfone sim van. Hibátlan.
Viszont 2 hete voda sim átkerult pár napra egy Xiaomi MI 11 Lite 5G NE be. Nem volt felhőtlen az élmény. Vissza is rendeztem az eredeti állapotot.
Remélem egyébként tényleg csak SIM a gond és megoldódik.
Segítenék szívesen. De mivel nem az én ügyfelem vagy, így csak tanácsot tudok adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest