Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
SEK3
tag
Hali!
A minap hallottam aviván egy számot éskicsit későn néztem oda és amúgyis olyan olvashatatlan a betű, szóval volt ez a szám a címe valami olyasmi, hogy smile és egy csaj van benne és már a ritmusára sem emlékszem, de a legtöbbet szereplő szó, az a smile és biztos nem régi, mert akkor nem mutatnák.
(bízom benne, hogy valaki nézte még a vivát)
A segítségért előre is koszike. -
SEK3
tag
válasz
Apollo17hu #2368 üzenetére
Jaja; ez az köszi, nem is értem hogynemjutott eszembe.
már ez is megvan -
SEK3
tag
erről a hozzászólásomról jutott eszembe; A Slágerrádión egyszer a kívánságműsorba volt egy kiscsaj, aki nem tudta a megjegyezni a szám címét és úgy kérte, hogy ''amibe az van, hogy tüp-tüp.türürü-tüp-tüp'' ----én ki találtam, hogy az az: Ingrid - Tuesfo Tu de a slágeren valami Britney számot játszottak be...
-
SEK3
tag
sziasztok
Őőő- keresek egy számot, nem is új; annyit tudtam megjegyezni belőle, hogy ''....my angle, oh my darling angel.....na-na-na-na és még a többi, de fogalmam sincs mi. Hű nemtudom menyire érthető, amit írtam. Ja és az is tutkó, hogy nem az a szám címe amit megjegyeztem belőle; Ha valaki ismer olyan számot, amibe benne van ez a ...... na ez, akkor segítsen; köszi! -
SEK3
tag
Sziasztok!
Új kérdésekkel fordulok hozzátok:
Előszöris: Va az a Blaupunkt reklám [link] és az érdekelne, hogy az csak egy effekt vagy egy szám amit ott játszanak.... érdekelne a címe.
Sajna nemtudom belinkelni,.. A Dulux reklámnak kéne a zenéje, mert nagyon teccik téesszel és szeretném, ha megmondanátok a címét..
/köszikeNemnagyon hiszem, hogy idevág..de: Jópár éve volt a tv-be egy vicces műsor ahol, volt egy reklám: egy Hi-Fi -t reklámoztak...kis hangyák másztak a hangfalra és a mélynyomó a basszusnál kilőtte őket.... azok meg neki a falnak... tökre teccett téesszel és ha valakinek van tudomása róla, akkor nagyon érdekelne....
válaszokat előre is köszönöm.... .csak ilyen hivatalosan
[Szerkesztve] -
SEK3
tag
Sziasztok!
- Szeretném, ha segítenétek. Sikerült egy filmből kivágni a ''dallamot''
[link]
Ha tudjátok a szám címét mondjátok meg légyszives.... gondolom sok feldolgozása van, de mindegy mert a címük ugyan az lesz.
Annyit tudok róla, hogy a USfoci, meg NBA nagy showtime száma.
Kevesebb smiley is elég.
Köszönöm.
Viktor0610 -
SEK3
tag
válasz
musclemuseum #161 üzenetére
Valójában az az 1mp ismétlődik percekig, nem?
meg rengeteg filmben is előfordul -
SEK3
tag
Ááá -igen ez az!!!
kösz, de nagyon, már maha rég kellet ez a szám
-
SEK3
tag
na figyeljetek! Na ez itt egy részlet, úgy vágtam ki a the simpsons-ból
[link]
tudjátok a címét?
[Szerkesztve] -
SEK3
tag
Hi mindenki!
ismerek egy olyan számot, hogy: jock jams - Are you ready
És az a szám érdekelne ami a Hajrá csajok c. filmben van, mivel az nem ez, hanem egy sokkal jobb változat. -
SEK3
tag
válasz
strike-force #126 üzenetére
nem erre gondoltam, de ez is tetszik
azért kösz. -
SEK3
tag
Hi mindenki!
kivágtam a filmből a hangot: [link] ismeritek? -
SEK3
tag
Oh, lenne még pár kérdésem:
Simpson család - amikor Duffman belép a kocsmába -megjelenik, akkor van ez a zene de ezt lehetett hallani a Kutyám Jerry Lee c.filmben is, amikor a jerry lee meglátja azt a fehér szukát az autóban. olyan szintetizátor zene - szerintem
Bájkeverő c.filmt (Bedazzed) amikor eliott meglátja az ördögöt (Elisabeth Hurley) a barban akkor lehet hallani a zenét.
Kerestem Cool túra, avagy Road Trip soundtrackot, de nemtaláltam, ha tudjátok a benne szereplő számok címét légyszi mondjátok meg.
[Szerkesztve] -
SEK3
tag
szeva
Kéne egy kis segítség: van egy film, amiben van egy zene:
a film: Tökéletes férfi ..::.. és a filmben van egy rész, amikor a srác mészik a falon és a dal címe ami hallhatunk valamilyen Lady... Ha tudjátok akkor légyszi áruljátok el
Egy kis komolyzene: Van egy asszem svéd, dán vagy norvég zeneszerző vagy író(aki ''csinálta'') asszem green, grim, grim vagy valami hasonló.
Azt tudom, hogy a mű arrol szól, hogy van egy beteg anyja, akit St.pétervárra visz azt nem akarják beengedni, azt utána meg udvarlói vannak a szereplő egyébként egy hapsi. az elején a klasszikus friss Tavasz zenéje aztán a vége-közepe fele meg egy olyan, ami a Windows98-ba egy alapzene azt hiszem valamilyen király bejárata, vagy barlang bejárata
Hát nem tudom, hogy menyire fogalmaztam érthetően, de az biztos, hogy a win98-ba benne van, de xp-t használok.
Ha valaki megmondja a címeket, annak megköszönöm.
Aktív témák
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest