Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmogX
tag
Ennek nem tudja valaki rendes címét, előadóját?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
-
Csabee.
nagyúr
ennek a szám címe kéne [link]
Üdv: Csabee.
-
rien
senior tag
válasz Davidof92 #6455 üzenetére
Kommentekben írták: David Banner - Like a pimp
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
qdak
addikt
Mr. Da-Nos - Come Back
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Lenne egy másik is. Egy rádióban hallottam Danubius szerűben, tehát minden korból játszanak zenét:
Hangzásra 90-es évek zenéit idézi de szerintem mégis mostani zene lehet. Pop zene, ilyen egynyári nesze semmi zene. Többször van benne talán hegedű betét de mindenképp skót hangzású ez a rész benne. Angolul énekli egy faszi, de szerintem eléggé tájszólással énekel, nem hinném, hogy az anyanyelve lenne az angol.
A szöveget elfelejtettem talán in my mind v. change my mind volt benne, de ez közel sem biztos.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
valaki az enyémet? #6443
közepes ütemű,és sztem a refrén lehet hogy "yes ahh"1 sor szöveg csaj énekli
utána jön ez hogy yes ahh ezt meg 1 vagy 2 csávó
megint 1 sor
megint yes ahhtalán olyan kicsit hip-hopos lehet
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Mag__
tag
hi
melyik az a dal amiben madárcsicsergés van, nem régi hanem vmi mostani pop sláger, szokták adni a rádioban.
remélem lesz vki akinek erröl beurgik : )))köszi
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
fullextra
tag
Nos, nem tudom jó topikba írok-é?
Szekeres Adrien még Unisex-es korszakából keresném a "csoda az élet" című számot.
Nemrég hallottam a Juventuson este 9 után, de nem találom sehol, pedig elhihetitek már sok helyen kerestem.
Nem letölteni szeretném, hanem csak meghallgatni!Valaki segítségét kérném!!
-
zenefan
aktív tag
Valaki kereste az AXN - Summertime promó zenéjét... nos ez szintén felkerült a reklámadatbázisra... asszem "Summer Is" a szám cime...
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
Mag__
tag
#6464 -re valaki ?
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
amit én keresek az ezen a rádión ment 2-3 napja [link]
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Ismét segítségeteket szeretném kérni, ennek a PPS fájlnak a zenéje kellene, vagy ha esetleg ki lehet venni alóla, akkor az is jó lesz! Szép kis pihentető zene! Köszönöm! -
enjoy018
tag
Kicsit lekéstem a szerkesztési időt ezért bocsi, de ennek a zenének is kellene a címe!
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
sziasztok. nem tudja valaki ennek a számnak a címet,de a mix címe lenne a legjobb.
erről lenne szó.
egyébként Marco BaileyThere's an app for that
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MEGVANNNNNNNN!!!!!!!!!!
Pretty Ricky - Your Body
Pont lejátszották a rádión,én meg pont kiszemeltem!!!!!
-
DarkByte
addikt
Sziasztok! Én is keresek egy zenét, pénteken voltam egy 80as party nevű valamin Szegeden és ott hallottam ezt: [link] Sajna csak mobillal sikerült felvenni így elég gáz a minősége, nagyjából 1 perctől van a refrén része a zenének. Sosem hallottam még rádióban, szóval Slágeren nem hiszem hogy jászották valaha is.
-
C^^
őstag
-
lala456
csendes tag
Üdv!
Ezt a zenét keresném:[link]Annyit már kideritettem h köze van ehhez:
4 Non Blondes- Whats Going On
de rmx v feldolgozás lesz...
Az tuti h nem énekelik mindig végig a szövegeta videóban:
(a nagybetűs rész az érdekes)hey....
I said hey, what's goin' on
And I say hey.... hey....
I said hey, what's goin' on
...what's goin' on
...what's goin' on
And I try, oh my God, do I try
JEIEE-E-HEJ in this institution
And I pray, oh my God, do I prayAz eredetiben pedig igy van:
And I try, oh my God, do I try
I TRY ALL THE TIME in this institutionthx a tippet
ui.: 1 2 roxys zene még mindig kerestetik[link]
-
Des1gnR
őstag
A videó alatt lévő zene címét keresem: Fedde Le Grand at the Club Passion @ LIVE!
Abban biztos vagyok, hogy rajta van a gépemen, de egyszerűen nem találomv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz Des1gnR #6480 üzenetére
Áhh meg is van Phil Green vs Shokk - Fascination(Syke N Sugarstarr Remix)
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Brian_RL
aktív tag
Amit én keresek a rádió egyen szokott menni. Azt hallottam az előadóról, hogy börtönben van. És oylan, mintha valami városról énekelne, de ebben nem vagyok biztos. Felismerte így valaki? (o.O)
-
akyyy
senior tag
Hi.
Keresek egy számot, mr2-őn szoktam hallani, ilyen Beatles- féle, de modern köntösbe. Már szinte végighallgattam több hét toplistáját de egyiksem az vagy csak pont átsiklottam felette?
Szöveget sajna nemtudok mert nem értem tisztán, csak a dallama van meg, elgé gyors -
akyyy
senior tag
Hasonló de pörgősebb. Amúgy megnéztem petőfitrádión valami listát, meg meghalgattam egy intervallumot amikor mintha halottam volna, erre nem volt benne, lehet, hogy danubiost halgattam akkor
áhhh...amit tudok hogy nem magyar, az tuti.
Nem akarok hülyeséget mondani de a refrénje valami ilyesmi..
Summerface... TÜTÜTÜtütü... i belive it tütütütütü...
a tütütü ilyen jellegzetes szintetizátorhang, ami a 60-as évekbe volt divatos, a beatlesnál is tán, és itt is hallható .
-
qdak
addikt
ennek az elöadója kellene xy-Sunglasses At Night (Dj Tocadisco Heavy Remix) de nem találom igy meg elég gyenge a minősége
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
BaGeBrain
tag
Hali!
Van egy csengőhang "can you feel it" asszem ez a refrén, Bárány Attila mixeli és azt kiabálja benne hogy CSÖRÖG....VEDD MÁT FÖL F@SZ.... mi az a szám ami akkor szól???
Thx aki segít. -
dnelb
veterán
[link]
1:14 től 1:20ig érdekelne a zene címe. A végén ugyan van track lista , de ez pont nincs benne -
rien
senior tag
A második Flo Rida - Right round
Az elsőben meg mondja, hogy Rocket B ha jól hallom. Az első szám valami foci dal nem?
na na na na na na na.... vagy la la la la la la la....[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
köszi,
az 1. nekem még 1 nagyon régi rave kazin volt meg most meg vmeik oldalon találtam, de foglamam sincs h mi le7, meg ez vmi hardstyle mix sztem, közbe lett 1 tippem: knorz - also freunde már keresem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest