Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
szerintem a háztartásban található műanyagok nem igazán képesek arra, hogy egy kis melegítés után az új akaljukat jól tartsák (kivéve, ha teljesen szétfolyik ;] )
új ötlet a gémkapocsfelfogatáshoz:
- a korábbi 1x-es beakasztási pont helyett kettőt alkalmazunk, ezzel növelhetjük az oldalirányú stabilitást (gondolva azokra, akiknek, függőlegesen van az alaplapja)
- illetve akinek házban van a gépe, az inkább csak a 12cm-es része bakrácsolja rá az adaptert, és a zalman-féle venti felfüggesztést alkalmazza
(kérésre mellékelek rajzom, meg talán képet is)
- szerintem nem árt 2 hurok a csavar köré (lehet, hogy rontja a stabilitást)
!!! FONTOS !!!
a saját gyártmányú cuccok-ra érdemes figyelni!!! nem lehet tudni, hogy pl 2 hét múlva a gyengén átmelegedő gémkapocs, vagy a beakasztási pont mikor adja meg magát
ha több pénzed van, akkor vagy vegyél valami stabilat, vagy barkácsolj komolyabb anyagokból
úgy érzem most egy picit meghazuttoltam magam :F
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
- akár még a csvaron is meghajlíthatod :)
- a 8cm-es részen szerintem nehéz lesz a becsavarozás, ezért ott érdemes csak utána ''bepattintani'' itt viszon nem kell a peremeken szigetelés
- a 12cm-es részre ''alátétfóliát'' (a praktikerben így hivták) lehetne tenni, de a vágás pontossága a legfontosabb
- a műanyag ''adapter'' masszívságát még nem ellenőriztem, de hogy ennyire körüljártuk a témát, lehet, hogy megcsinálom :D
bár a tápom miatt nem férne el a régi házamban... a mostaniban simán :)
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Napelem
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest