- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16527 üzenetére
A Panamera-val nem is versenyezni akarok, csak kell a többi Porsche mellé.
Én az a hülye vagyok aki egyszer sem váltotta ki ezt a három gift-et. Már bánom.
Egyszer ki kellett volna hogy meglegyenek. Van egy mellékes acc-om, azon kiváltottam egyszer őket kiváncsiságból és még megvannak. Pedig azon csak egy ingyen Porsche volt csak.
-
Desmond74
tag
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Szevasztopol!
Kib@szarintottak engem is asszem, belépésnél feljön az EULA ablak, azt "leacceptálom", utána meg nem definiált hiba, a szarcsimbókok, még azt sem merik egyenesen felvállalni, hogy bannoltak...
Mintha egy bíró megadna egy szabálytalan gólt, aztán egy hét múlva akarná semmissé tenni...
Lesznek itt még botrányos időszakok, nem ez volt az első, és nem is az utolsó.... -
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy ha csak egyszer váltotta volna ki őket nem pedig 100x, akkor még most is játszana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest