Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő