Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest