Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
jól esik, köszönöm.
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.