- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
tatabike #15112 üzenetére
Na, idefigyelj TATA, kettőnk közül nem én vagyok a gyengébb... 40+ évesen az emberek többsége (legalábbis Magyarországon) tudnak írni, és olvasni, és általában fel is fogják amit elolvastak.
Nem azt írtam hogy Te magad vagy ostoba, hanem azt, hogy ostobaság összehasonlítani egy hiperautót, egy Lambo vagy egy Nissannal.
A témához vissza kanyarodva, lehet hogy a Pagani sok suskát tett le a World készítőinek, viszont akiben 1 kicsit is megfordul az, hogy igaziból melyik autó lehet a jobb élőben, és megveszi aztán koppan egyet... Ez szerintem nagyon nagyon nagy szemétség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest