Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Na, akkor a semminek nem kell topic, zárom.
-
Feri1977
senior tag
Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki..totál kivagyok..persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz lett a kedvem..nincs olyan játék jelenleg, ami felváltaná az nfs-t, az összes autós játék nyomába se ér az nfs-nek, nincs alternativa, projekt cars és társai, szánalmas...azt hiszem visszateszek egy egy régi nfs-t szégyen szemre a gépre, és újra kezdem azokat..carbon, most wanted, underground és társait :-(((
-
Feri1977
senior tag
Köszönöm szépen nektek, okés!
-
Feri1977
senior tag
Nem igaz, senki nem tud semmit, hogy lesz e új rész pc-re végre!
-
Feri1977
senior tag
Senki többet harmadszor? :-/
-
Feri1977
senior tag
Mivel a Rivals óta nincs új rész, és azt írták mindenhol, hogy tavaly nem fog megjelenni új rész belőle, de ebben az évben igen, így jó lenne már tudni valamit róla, ha jön egyáltalán, mert rengetegen várjuk, a régit már személy szerint unom.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Packeta
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Amazfit T-REX 3 48mm 21hó gyári garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi