Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davetim
tag
Nekem is ez volt, de Barthezz2 módszere bejött. Kitöröltem az egész mentést, újat kezdtem és békén hagytam a graf beállításokat. Több verseny után se fagyott.
Más: nekem annyi problémám van, hogy a kormányomat (logi wingman formula force gp) elvileg nem támogatja a játék. Működni működik vele, de nincs force feedback. Ez a támogatás hiánya miatt van, vagy valami más gond van nálam?
-
-
wednesday
őstag
A drámai sebesség esés akkor fordul elő, mikor a közelben, de inkább a látótérben autók vannak,(felbontástól és beállításoktól teljesen függetlenül) minél több annál kevesebb az FPS. Nem feltétlenül kell ütközniük. Úgyhogy az anomáliát még nem tudni mi okozza. De, hogy nem a grafikai számításoktól fekszenek ki az ATI karik az már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ezcsak az én véleményem 

....
)
Élsimítás 8x, anizotróp filter 16x. Az NFS mindig is ATi-n futott jobban és stabilabban, miért lenne pont most másképp
Hibátlan a 9.9-es Cata is!