Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
newDesigner
csendes tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Hello!
Ha még Xp-t használsz, próbáld ki a Win 7-et. Nálam + 40% fps-t jelentett. Persze a legfrissebb driver is sokat jelenthet. De azt sem hiszem, hogy egy gf 9xxx-en sokkal jobban futna (nem vagyok teljesen képben a gf időrendben).
-
newDesigner
csendes tag
válasz
TommyX_
üzenetére
Nem biztos, hogy teljesen. Lehet, hogy vissza lehet hozni egy részét.
Kell csinálni egy rendszervisszaálítási pontot. Utána vissza kell állítani a hiba előtti legutolsó visszaállítási pontot. Lehet, hogy visszaír egy korábbi mentést, ami még használható.Ha meg nem sikerűl, akkor vissza lehet az egészet állítani a kiinduló pontra.
Ha nem sikerült, akkor itt van két link, ahonnan le tudsz tölteni olyan mentéseket, ahol elérhetőek az NFS World Tour versenyei. [link] [link]
-
newDesigner
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Köszönöm a választ.

-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi