Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Sicilian
üzenetére
Pár válasz az általad felvázolt problémákra:
-Atival játszom és jelenti, hogy köszöni szépen jól van. (bár igaz lehetne jobb is, de nem panaszkodom, 6-8 autóval még egyáltalán nem szaggat magas közeli beállításokon, 1440*900-ban)
-Az előzésnél nem értem mire gondolsz, én szoktam azért előzgetni, ha az első helyre pályázom.
-Félre nekem még nem rántotta a kormányt, olyan van, hogy pattan egyet az autó, és akkor korrigálni kell, de az a pálya egyenetlensége miatt van szerintem és realisztikusabb, mintha elengedett kormánnyal menne az egyenes szakaszokon 200-al. A kormányt én rögtön ütközés után tudom akármerre tekerni, de biztos nálam van a hiba.
-Ütköztél már akármivel is? Biciklivel, görkorival akármivel? Az ütközés után nem hiszem, hogy egyből tudnál korrigálni, ha igazi autóval történne. (egyébként meg foltokat látsz, ami bőven elég ha tudod mi van a pályán előtted, nekem mindig sikerül egyből megtalálnom az utat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest