Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Ahogy nézegettem, a pénzes dobozok is mintha ugyanazokat dobták volna, mint az arany dobozok, nem is nagyon értettem. Nekem a zöld alkatrészekkel volt most gondom, mert azt csak versenyek után adták és én persze, hogy nem azokat a kártyákat választottam... Az árány'om meg nekem is véges.
Egyébként volt már olyan köztetek, akik mondjuk kék cuccot alakítottak át lilává? Azon gondolkodom, hogy vajon ezek a felhúzott alkatrészek nem lehetnek erősebbek, mint egy gyárilag lila cucc?
Már csak azért gondolom, mert a nem-Razoros BMW-ben csak legendary cucc van (igaz, azok nem nagyon lettek fejlesztve) és jelenleg pont ugyanolyan PR száma van, mint a Razoros BMW-nek, ami meg csak lila. (ráadásul a kocsi is egy csillaggal kevesebb)Az a baj, annyi conversion kitem meg nincs nekem se, hogy bármelyiket is átalakítsam legendary-vá, hogy összehasonlítsam.
Vagy lehet, hogy csak a prototype cuccok erősebbek, mint amiket amúgy lehet szerezni, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Drón topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest