Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nekem speckó jobban tetszik a Star Wars ''átszinkronizált'' változata... :)
-
azzio
aktív tag
ok majd szólok a főnöknek, hogy én meló helyett inkább ph!-znék, biztos engedni fogja (főleg, hogy tegnap szénné égettem 10 ember előtt, és utána az egész iroda rajta röhögött, pedig csak vicceltem), és akkor majd nem csak 10 percekre tudok netezni, vagy itthon hullafáradtan...
-
azzio
aktív tag
én meg. júl 14-én a chellot, de mielőtt elkezdenétek, tudom, hogy az egy szar, meg a tiétek jobb, de direkt azért rendeltem meg. lehet, hogy beteszem aláírásnak. vagy inkább anyám kiskegyed-előfietésének a dátumát. vagy a villanyszámla esedékességet. na nem kötözködöm tovább.
-
azzio
aktív tag
mindezektől - és attól, hogy egy ph!-fórumon mibe nem lehet belekötni, és hogy hányszor kell ugyanazt az URL-t megismételni - eltekintve, amikor először megnéztem (a drogos részt) könnyesre röhögtem magam. a másik két rész annyira tényleg nem ütős, meg tényleg nem kell rongyosra nézni, de azért vitathatatlanul ügyesen megcsinálták a srácok...
-
Polesz
addikt
-
Bally
senior tag
Nektek ez tényleg tetszik? :F
-
Goose-T
veterán
Senki sem tudja?
-
Goose-T
veterán

-
Goose-T
veterán
Nem tudja valaki, honnan lehet überfasza Narancsos, stb. háttérképeket letölteni? Néztem Google-lal, de nem talált semmit.
Thavid honlapján sincsenek ilyenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- IFixIt iOpener Toolkit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest