Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Hello!
Tölteném fel anyám Vitamax kártyáját, átdob az OTP bank felületére, ott beírok mindent ahogy szoktam, erre még kiír valami pár számjegyes azonosítót, meg adjak meg neki jelszót.
Ez most mi a frász?
Mondjuk megadtam neki hasraütve jelszót, 2x is, úgy már elfogadta.
-
Zeki
nagyúr
Amennyiben Vodafonos HR-es olvassa, jelentkeztem a kecskeméti üzletbe értékesítőnek. És nem viccből, meg hogy kipróbáljam magam... annál öregebb vagyok már.
-
Zeki
nagyúr
Fura ez, hónapok óta van felvétel a helyi Vodás márkaboltba, látom hogy jelennek meg ott értékesítőként az egykori diákok, akik tavaly velem dolgoztak egy cégnél, csak mondjuk én műszakot vezettem, pénztároztam, call centereztem, addig ők a jegyet tépkedték a folyosón, vagy takarították a termeket. Amelyik mégis kasszázott, annak az ajánlása kimerült abban, hogy Adhatok még valamit? - Na ez nem ajánlás. Én is többször leszidtam őket ezért, de ahogy ők mondták, nem szeretnek ajánlani, mert az tukmálás
Én jelenleg is értékesítő vagyok máshol és rendszerben felépítve ajánlok.. Oké, 2x annyi idős vagyok mint ezek a (volt) diákok. De az is igaz, hogy több mint 20 éve olvasom a mobilos fórumokat.
Én mégsem kellek. Már a HR szakma is tele van kóklerekkel.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ha a boltos ahol a voda függő iphone7-est vettem, nem tudja utolérni az eredeti tulajt, hogy tudom függetlenné tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest