Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz bociusz #73740 üzenetére
A korábbi esetekből már világosan látszik, hogy U900-at hagynak meg a legtöbb esetben, és bőven nem kapcsolják le az egész területet. Úgy is mondhatnám, hogy a nagyobbik részén valamiféle 3G megmarad (még egy ideig). Valószínűleg az a stratégia, hogy bejelentik hogy nincs, aztán majd haladnak akár a B9-esítéssel, akár a 7/800-zal és egyszer csak kilövik az adott állomást, amikor a tervben eljutnak addig. A lefedettségi térkép pedig nem frissül naponta, de hentete sem feltétlenül
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz bociusz #73797 üzenetére
Valóban:
2100 3G-n csak nagyon távoli cellákat lát, RRC attach nem is megy. U900 hasít továbbra is.
Megy a refarm ezerrel. Mondjuk indulni még nem indult a helyén semmi. 1800-on is ott áll a plusz 5MHz a parlagon
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz bociusz #73965 üzenetére
Az APM kabinet megint árulkodik, hogy ennek a bojler kinézetnek mi értelme volt, azt nehéz megmondani. Szerintem egy kultúrált 3 szektoros állomás több sávos antennákkal sokkal kevésbé vonzza a tekintet, mint ez...
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz bociusz #74113 üzenetére
Nálunk -120-szal továbbra is feljön 2100-on valami. Ha eléggé nyújtózkodom, egy hanghívást is össze tudok hozni. U900 is megy még. Állítólag ~ két hét múlva lövik nyugat-mo-t (u900 is), a többi kérdéses. De hát hallottunk már mindent is... Érdekes: USA-ban sikerült napra megmondani, mit mikor lőnek le, és az akkor is volt. Ez a kommunikációs fekete lyuk nehezen értelmezhető így 2023-ban.
-
Marcsello31
őstag
válasz bociusz #75290 üzenetére
Szia!
Igaz, azon paráztam vele amúgy, hogy B20on fog Lógni,
800mhzen, azaz hiába vettem. Amúgy 20ezer alatt sikerült megvennem.
A modem rendszere egy alap valami, egy módosított firmware, eredetileg huwaei, de ez valamiért más, mondjuk nekem8 ha ilyen jó és ki tudom használni.Tudom hogy nem ő lesz az állandóan használt modem, ez egy átmenteti és tesztelés miatt vettem, én is azt hittem hogy nyögve nyelős lesz. Amiket írsz az meg pláne bíztató, majd estére leszek kíváncsi, hogy akkor mi van.
Más:
Van egy netis n1 ac1200 5ghz wifi képes usbés routerem,
van neki egy olyan módja hogy usb 3g 4g mód. próbaképp bele dugtam ezt a modemet az usbére, majd a routernél átállítottam hogy a modemet használja, újra indult a router, el kezdett villogni a modem, de nem váltott át teljesen zöldre, csak pirosan és zölden villogott. hol rontom el azt? Szerinted. A választ előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz bociusz #75365 üzenetére
Jah, ez frekvencia oldalról teljesen igaz.
De mi a sztori a központi elemekkel?
Most ugye minden szolgáltató NSA 5G-t használ.. vagyis kell hozzá a 4G.
De mikor lesz bármelyik operátornál 5G SA?
A Vodát most ugye eladták, központilag szereztek be mindent.. a 4G-ben is két évet késtek a másik két operátorhoz képest.
A Yettel most nagyon tolja az 5G-t de ez is csak 5G NSA.. Nekik nagyon is kell az 5G erős lefedettséggel és sebességgel.. Mivel ugye nincs vezetékes lábuk. Soha nem értettem, hogy miért nem vették meg a DIGI-t régebben.. Most valami nagyot kell alkotniuk a másik két operátorral szemben, ahol mindkettőnek nagyon kiterjedt vezetékes hálózata van.
Telekom egy fura ló Régebben volt egy sajtóközleményük, hogy kiválasztották a Mavenir-t mind 5G beszállító, de eltűnt a sajtóhír Azonban a Mavenir oldalán fent van:
Telekom 5G
Így én azt várom a legjobban, hogy idén lesz-e bármi 5G SA vagy majd csak jövőre bármelyik szolgáltatónál.. ? -
Marcsello31
őstag
válasz bociusz #76056 üzenetére
Igen ez történhetett itt is. Igazából számomra ez volna az ideális router, tudom arany ára van. De ez nem világít mint egy karácsonyfa, ès mehet nonstopp.
Jövőre talán meglesz az ára.
[link] brutáljól nèz ki. Cat6.
Na mindegy majd jövőre.
Muszáj fejleszteniük, ha nem akarnak sok panaszt látni a Vodafone postafiókba. -
dchard
veterán
válasz bociusz #76102 üzenetére
Nálunk maradt 15-15mega B3-on és B1-en is. Mondjuk "igazítani" nem sok értelme van. Az is érdekes kérdés, hogy miért a B3-mat csapják le éjszakára és miért nem a B1-et, most hogy már nincs rajta 3G logikusabb lenne a B1-et lecsapni.
-
törölt tag
válasz bociusz #79771 üzenetére
Na várjunk, nekem ez azt jelenti, hogy ezek a pénzek eddig is meg voltak, csak máshova mentek. Tehát akkor lényegi változás nincs a fizetési oldalról. Ez alapján még nem kellene többet fizetni. Az elképzelésed, nem igen értem...
79775
Szerintem a másik két cégnél sem fognak leállni...[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest