- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! 2 eves elofizetesre vettem egy telefont aminek 1 honapja már le járt a tőrlesztője. A kérdesem, hogy mg lehet oldani hogy a mostani szamom feltoltos legyen ne elofizeteses ?
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Melyik k*rva számot kell hívni, hogy tudjak beszélni valakivel a t mobile-nál? 1430-nál csak a gép pofázik akármit nyomok. Tehát egy telefonszámot kérnék vagy valami online beszélgetős oldalt, ahol fel tudom tenni a kérdésemet. És köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Ha vettem 2 eves elofizetwsre egy S3 mat amibol letelt egy ev akkor at lehet iratni mas nevere az elofizetest es el tudnam adni a telefont neki?
-
b4sxe
aktív tag
Ez csak NAPINET tehat egy napig el, nekem nincs mar ra szuksegem nem szeretnem ujra engedelyezni mert megint penzt venne le, en csak azt az ikont szeretnem eltuntetni mert idegesit de nem lehet kitorolni, es nem is ertem miert irja ki mikor a tmobile kuldott smst hogy felfuggesztettek a napinetet..
-
b4sxe
aktív tag
Szia! Arra, hogy a mobil internetkapcsolat letiltva, es egy kör van ott athuzva, nem lehet kitorolni, bal felso sarokba is mindig ott a jel [link]
-
b4sxe
aktív tag
Bocsi ha hulyen irtam csak telefonrol elkapkodtam !
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Bekapcsoltam a -GONAPINET-et ami ugyebar 10 mb netet enged aztan letilt, eddig oke le is ment a 10 mb, elkuldtem a -GONAPINET szot kuldtek is az sms-t hogy koszonjuk hogy hasznalta stb stb de nem tunik el az a jel onnan , mar ujrainditottam a telefont de nem tunik el.. [link]
-
b4sxe
aktív tag
Mytmobileon kersztul is tudok szamlat befizetni? Barmilyen szamlaszamrol tudok fizetni vahy csak amit megadtam?
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Soulfly842 #28599 üzenetére
Igaz, nem mutatja tehat sikeresen kikapcsoltam ezt a sz@rt
remelem nem lesz sunyiskodas azt vonjak le a penzt majd
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Soulfly842 #28595 üzenetére
En megertem hogy vannak ennel a napinetnel jobbak, de nekem tegnap surgosen kellet par orara, na elkuldtem hogy -gonapinet, ezek szerint most mar ha be is kapcsolnam a mobilnetet sem vonna le penzt ugye? Mellesleg a 1430 ra ingyen kuldom ezeket a szavakat?
-
b4sxe
aktív tag
Nekem nincs ra tobbe szuksegem ezert szeretnem veglegesen kikapcsolni, amire valaszoltam ott irta a kollega hogy minden nap levon, de ezek szerint csak akkor ha bekapcsolom a mobilnetet
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Soulfly842 #28587 üzenetére
Nem mondod hogy minden nap levon? Hogy tudom kilapcsolni? Mert lattam van sms lehetoseg, valami -Napinet de azt irtak nem vagyok jogosult ehhez, be kell telefonalnom az ugyfelszolgalathoz vagy mi? Mert nekem anno ott kapcsolta ki a csajszi..
-
b4sxe
aktív tag
Ha tegnap bekapcsoltam a napinet szolgaltatast ami ugye lejart ejfelkor akkor mar nem kell kikapcsolnom? Nem fog penzt levenni a telomrol vqgy barmi?
-
b4sxe
aktív tag
Beléptem mytmobile-ba, ott van olyan lehetőség , hogy elküldöm 1430 ra a +netstart szót és akkor elvileg visszakapcsolják, na most 2 kérdés, hogy kapcsolom majd ki? mert nekem tényleg csak délutánig van rá szükségem, a másik ha küldök így 3G-n valami képet majd azokat úgy küldi mintha MMS-t küldenék ?
-
b4sxe
aktív tag
-
b4sxe
aktív tag
Melyik számot kell hívni hogy beszéljek valakivel ? Végig játszom a 1430on az összes gombot, de mindig csak a gép pampog , nem hiszem el
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Már régebben feltettem a kérdést, de választ nem igen kaptam , úgyhogy ismét megkérdezném.
Vettem egy telefont részletre , 3 ezerért a készüléket meg + 20ezer, mert így felelt meg a tmobilenak, azt mondták azt a 20at lebeszélhetem , addig nincs + havidíj csak a telefon ára, na most ezt mytmobileba írja valahol, hogy éppen mennyi van abból a 20asból, vagy van egyáltalán olyan, hogy mutatja mennyit kell majd kifizetnem a hó végén ? -
b4sxe
aktív tag
Megoldodott haverom es a ti segitsegetekkel; koszonom
-
b4sxe
aktív tag
Hogy hivjam fel ha nem enged hivni? Probaltam a 1430 at meg meg egy szamot de ugyan azt irja ki, enis arra gondolok hogy kell egy kis ido aktivalni... de hat f@sz kivan.. nem ertem
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Most vettem at az s3 mam, minden mukodik de uj simet kaptam be van rakva , es azt irja nincs regisztralva a halozaton:Ss mit csinaljak????
-
b4sxe
aktív tag
válasz
azigazimoris #24770 üzenetére
Telefon mellé nem kaptál alapból micro simet? Nem olvastam az előzményeket, csak kérdezem , mert én is kövi héten megyek a telefonomért
-
b4sxe
aktív tag
Ha előfizetős vagyok akkor esélytelen hogy mondjuk my tmobile-ba kövessem, hogy éppen hol tart az adott havi számlám ?
-
-
b4sxe
aktív tag
Na ma felhívtak a drága ügyfélszolgálattól, jövőhét hétfőtől - péntekig vehetem át egy pick-pack pontban a telefont, de most közölték, hogy mivel nem voltam még T-mobileos (mindig csak úgy lettek nálam 30-as kártyák) így a SGS3 3.000 ftos törlesztőrészlet helyett 23.000 kell fizetnem, oké nincs ezzel probléma csak nem értem... azt mondta a csóka, hogy mivel befizetem ezt a +20.000 -et így addig amíg azt le nem beszélem nem kell fizetnem a havidíjat? Csak a telefon törlesztőjét? Nem értettem ezt az egészet világosan..
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24664 üzenetére
Pont ez az , hogy úgy van rendelve, nem házhoz jön
-
b4sxe
aktív tag
Szombaton adtam fel a rendelést úgy délután 2 fele, még mindig nem reagáltak , nem hívtak fel, most ez azért van mert a szombat délután ill vasárnapot nem számítják bele a 3 napba? És akkor elvileg holnap estig kötelesek lennének hívni ?
-
b4sxe
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek előfizetésre egy telefont, mondjuk 2 évre, és 1 év után azt mondom, hogy meguntam és eladnám , akkor valaki átvállalhatja a további egy év törlesztést ?
-
b4sxe
aktív tag
válasz
gyantaszuz #24588 üzenetére
Miért nem várod ki az a 2 napot
-
b4sxe
aktív tag
Mennyi idő amíg webshopból kihozza a futár a telefont? Pár napot írnak de látom senkinek nem sikerül annyi idő alatt kézbesíteni, de most akkor én új számot fogok kapni a telefonhoz vagy a régi marad? Micro simet meg adnak vagy hogy fogom ezt megoldani ?
-
b4sxe
aktív tag
És ezt webshopon keresztül hogyan tudom igényelni? Mert nem láttam ilyen opciókat.
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Beca1990 #24509 üzenetére
Hát , hogy ez a díjcsomag nincs valamihez kötve,hogy pl csak cégek vehetik igénybe, úgy mint a LIKE csomagot csak a főiskolások ? Ha webshopból rendelek azután hogyan tudom korlátozni a netet stb? Nem szeretnék 20-30.000 számlákat kapni :S
Mi az a "hívószám kijelzés" ?
-
b4sxe
aktív tag
Eco XS díjcsomagot lehet választani ? Az az nincs semmi kritériuma, mint pl a LIKE díjcsomagnál ?
Másik kérdésem, hogy van benne mobilnet 195 ft / 10mb ezt le lehet tiltani? Már mint hogy ne tudjak felmenni netre,csak wifiről? Vagy ha meg van a 10 mb adatforgalom akkor utána tiltsa le az adott hónapra ? -
b4sxe
aktív tag
Barna S3-mat kérésre lehet rendelni? Vagy csak ez a 4 szín van ?
-
b4sxe
aktív tag
Létezik , hogy ennyiért elhozom és havi 6 ot fizetek rá ? Most regisztráltam be, eddig nem volt ilyen olcsó törlesztő rá.
-
b4sxe
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #24370 üzenetére
Köszi, de hogy megy ez? Haverom több mint 10 éve ugyanazzal a kártyával telefonál , meg arra tölt pénzt, akkor most neki elvileg van egy csomó pontja? Vagy hogy lehet ezután érdeklődni ?
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok ! Ha valaki x éve tmobileos annak jár valamiféle kedvezmény készülék vásárlás esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro