- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Ajánlom ezt a hsz-m még péntekről, ki is fejtem azért bővebben. Mikor megkötöttem a Like S-t, akkor mondták, hogy csak és kizárólag hűségidő vállalásával lehetséges, mely készülékvásárlás nélkül 5000 Ft kötbér fejében bármikor felmondható, viszont később is választhatok mellé kedvezményesen telefont. Na, BF-en megláttam a zakcijós ájfónt és szikszalag4-et, mondom pont jó lesz az egyik. Webshopban belépve, meglévő havidijas előfizetés hosszabbitására kattintva a telefon-vásárlási képernyőjén, drágább árak fogadtak, mint amit az új előfizetők kapnak. Felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez miért van, magyarázgatott valamit, hogy ezért nem, meg azért nem. Végül leszűrtem, hogy be akar küldeni a boltba, ekkor mondtam, hogy jó, de ha a boltban veszem meg, akkor nem érvényes az 50%-os akció. Válasza: valóban nem érvényes - itt csönd. Na mondom kösz. Igy végül 50.400 Ft-ért tudtam megvenni az S4-et, 44.400 helyett. Mindez csak azért, mert a dijcsomagot hamarabb kötöttem mint a telefont.
(#52637) w333: A weblap forrásában most is lehet előre látni, de csak 5.-éig. Holnap Samsung Galaxy Young 2, pénteken pedig Alcatel Fire E, mindkettő dominóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk