- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
#70635776 #122196 üzenetére
Nálunk az elmúlt pár nappal ezelőttig tökéletes volt. A routerben lévő modem nem tud 4G-t. Gondolom GSM-en mire az adat oda-vissza megtenné az utat, addigra az idő lejár ami engedélyezve van a válaszra és ezért utasítja el az összes kártyás vásárlást és a zárást is. Offline módba kerül a terminál, azt írja. Beszéltem az OSZF-el, kérdeztem, hogy saját internet kapcsolattal működne-ea dolog, mert van internet a boltban. Persze előtte kipróbáltam, de a helyzet ugyanaz. De egyébként sem menne, mert védett kapcsolaton keresztül kommunikál a rendszer. Hibaként nem tudom bejelenteni a Telekom felé, mivel nem vagyok előfizető, a modem telefonszámáét sem tudom, sem számszerű adatokat a hálózatról, hogy milyen térerő van. Kézi hálózat váltáskor látja a telefon mindhárom Telekom hálózatot, de ugyebár ezen kívül többet nem tudok meg róla Telekomos SIM hiányában. Majd hétfő reggel kell hívni az OFSZ-t, hogy mit találnak ki hogy tudjon működni a terminál. Legegyszerűbb egy 4G-s modemű router kellene a mostani helyett és kész. Kérdés persze, hogy van-e ilyen nekik, mert kétfélét használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- DJI Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest