Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De bunkó vagyok...
A Manhunt2 milyen lett? Gondolom mostanra már játszottál vele eleget, hogy valamiféle kép kialakuljon benned róla.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gyusz
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1851 üzenetére
Ez engem is érdekelne, meg az is, hogy milyen nehéz lett. Én az első résszel sokat szenvedtem, különösen az utolsó pályán, de korrekt kis játék volt.
-
őstag
Hali!
Múlt héten én is beújítottam egy slimet. Ehhez is van valami normál keménytok? Mert mindenhol cask annyit írnak hogy tok psp-hez. Az meg gondolom a nagyobbhoz van. Ez meg lötyögne benne. Vagy ha hülyeséget beszélet sikitson rám valaki
-
DarkSmile
tag
Valakinek van egy Lumines-e kölcsönbe?
Tudok addig ezt az adni...Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
YOZ
tag
Hello.
Valakinek nincs esetleg PSP eladó? Flash-elve vagymi, 2 Gb-os kartyaval es karcmentes allapotban, ja meg fulhallgatóval, tokkal.
-
tibibi
őstag
csak egy gyors kérdés ha veszek egy ilyet megoldható,hogy ne kelljen méregdrága játékokat vegyek ha játszani akarok . Csak egy igen vagy egy nem szükséges köszi.
-
piqla
őstag
Ezt az Assassin's Creedet szivesen latnam PSPn es az ujszeru iranyitas is megoldhato lenne...
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1851 üzenetére
Hat ooo... Hangulattal nincsen gond, sotet szobaban, ejszaka, egyedul, jo fulessel a fejeden biztos, hogy idonkent beszarsz (bocs, magambol indulok ki) de a gyilkolasi jelenetek, hat...
Szoval eredetileg ugy volt, hogy amikor mondjuk a tollat beleszruja a nyakaba, akkor elmosodik a kep. Na most ez olyan lett a vegleges valtozatban, mintha par pillanatig tarto zavar lenne a tv adasban, mondjuk mint amikor elmozditod az antennat: hangyahaboru jellegu lesz, de a konturok megmaradnak.Kar erte, ha a kiado bevallalta volna, tuti, hogy megvettem volna eredetiben. De igy... Nem fogom. Sajna.
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Nehezsegi szint biztosan emelkedik majd, az elejen inkabb csak tutorial jellegu volt. Kicsit tulbonyolitottak az iranyitast, feleslegesen. De csak megszokas kerdese, bar en 3 nappal kesobb is nezegettem idonkent, hogy most miert nem teszi mar ra a nylonzacskot a fejere, HOGY KIVEGEZZEM, MEGOLJEM, ELPUSZTITSAM SSSSAAAATTTTAAAAAANNNNNNNNNNNN
Szereted az állatokat?
-
Gyusz
őstag
Egyszerűen ki lehet játszani a cenzúrát, nem próbáltad? Én úgy álltam neki, bár nem igazán izgatnak a kivégzések, de zavar, ha eltakargatnak mindent. Szerintem jó játék, ugyan könnyebb mint az első rész, de mégis élvezetes lopakodni és meglepően jól kezelhetőek a tűzharcok is.
Szerk.: Amint látod kipróbáltam már, és elélg sokáig is jutottam, eredetileg Resident Evil 2 volt betervezve, de felülkerekedett bennem az embervadász ösztön
[ Szerkesztve ]
-
piqla
őstag
Huh, latom kijottek uncensored dolgok. Erre gondoltal, ugye? Igazsag szerint nem neztem vissza a honlapokra, mert nagyon sok uj jatekra (szamomra ujak) tettem szert es nem volt idom nagyon utanamenni a dolgoknak.
Mondjuk gondoltam, hogy inkabb elobb, mint utobb meg lesz ez is oldva
Szereted az állatokat?
-
Gyusz
őstag
Igen, arra gondoltam. Kb. a megjelenés pillanatában elérhető volt az uncensored patch, illetve annak a módszere. A franc se fog nekiállni egy csonkított játékkal játszani, ha ilyen egyszerűen meg lehet kerülni a dolgot.
Te beszélsz, hogy sok a számodra új játék? Úgy 10 év után végre sikerült nekem is a Resident Evil első részét végigjátszani
-
piqla
őstag
Na es az milyen volt? Egyszer probaltam az emulalt resevil elso reszenek a vegigjatszasaval, de a kepernyo 3/4-e volt csak az, amit kitoltott a jatek...
Nem vettem anno eszre a peccses dolgot, fene a pofamat
Elkepeszto, hogy meg mindig nincsen real-time strategy erre a kurva konzolra... Egy Age of Empires, uristen, uristen, URISTEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN de kellene.
[ Szerkesztve ]
Szereted az állatokat?
-
Gyusz
őstag
Lehet állítani a képet, három vagy négyféle módon (azt hiszem HOME-ot kell nyomni), én kinagyítottam megtartva az eredeti képarányt és így lett egy-egy fekete csík két oldalt, de legalább nem lógott le semmi. Egyébként korrektül játszható, csak a fix kamera miatt voltak nehéz pillanataim.
Mintha lenne egy warhammer demó, az azt hiszem stratégia.
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a Manhunt 2-t, a végére azért akadt egy-két trükkös hely és jópár nehézfiú, de még mindig nem szenvedtem annyit, mint az első részben. A végigjátszás után kapunk még egy bónuszpályát is, azt sem szabad kihagyni. Összességében nekem nagyon tetszett, az akciójátékok kedvelőinek érdemes egy próbát tenni vele.
[ Szerkesztve ]
-
--TIKI--
tag
hi lenen egy hülye kérdésem:S
csak wifi-vel lehet rajta netezni vagy sima kábellel iskicsit hülye kérdés de elöre is köszi
+ ha rakok rá filmeket akkor minenképpen lekell kcisinyitenem? pl a tv-n akkarok nézni egy filmet akkor nem lesz az egy kicsit kicsi? vagy az h van?
elöre köszi mindent!
[ Szerkesztve ]
-
piqla
őstag
válasz --TIKI-- #1870 üzenetére
Lehet, hogy en is rossz dolgokat fogok mondani, majd akkor kijavitanak.
Csak WiFin lehet rajta netezni, de ha megoldod a kabeles dolgot, kerlek irj nekem!
A PSP-re konvertalni kell igen, de TV kepernyon normalisan fog megjelenni, a beallitott (illetve a konverter programban beallitott) keparanyban.Szerintem.
Szereted az állatokat?
-
Blaise
veterán
üdv !
Valahol olvastam, h az "okosított" firmware-el rendelkező psp-k, csak trükközéssel tudnak lejátszani filmeket. Igaz ez ?
-
piqla
őstag
Szereted az állatokat?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Silent Hill: Origins igen jó hangulatú kis game, és olyan grafikája van, hogy letettem tőle a hajamat (konkrétan pl. a dinamikus árnyékok lepadlóztattak).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Blaise
veterán
üdv !
Olvastam, h a "szerzett" játékok futtatása csk bizonyos firmware alatt megoldott, ill vannak olyan játékok amikhez újabb firmware kell....fel tudna valaki világosítani ezekről ?
Ha psp-t veszek milyen firmware-el célszerű, h működjenek a játékok, a videólejátszás, vmint a wlan ?
-
DarkSmile
tag
Van az official firmware, amit a Sony gyárilag rárak, kiad belőle újabbakat mindig.
És vannak az úgynevezett "custom firmware-ek" amikből ugyan úgy vannak újab változatok, vagy 100 féle. Az eredeti sony által kiadott firmware-ek 1.50 felett nem engedélyezik az un homeybrew-programok és a játékok futtatását a mem kariról. Viszont amit 1.50 felett adnak ki a boltbol azzal ugyen nem tudsz mit csinálni, csak nagyon csúnya és aljas módon hekkeled - ami illegális de mindenki ezt csinálja - és raksz rá custom firmware-et amivel szabad a pálya. Ennek a hekknek most már sokféle módja van de ezek nem fórumtémák...Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
-
piqla
őstag
Szerintetek hogy kerult annak idejen, egy ujonnan, boltban vasarolt PSP-re a gyari firmware helyett 3.03OE? Ujnak tunt a konzol, ott raktak ra elottem a foliat, sehol egy karc, gyonyoru fenyes... Csak nem hasznaltat adtak?
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Ugy, hogy amikor bementem megvenni, a kezembe fogtam: kijelzojen sehol semmi kifogasolnivalo, ragasztomaradvany, ilyesmi: akkor kertem meg oket, hogy tegyenek fel egy kijelzovedot. Semmi jelentosege es ertelme nem volt, hogy ezt leirtam, bocs.
Mar majdnem egy eve van nalam a gep, semmi problema nem volt, a gomboknak megfelelo volt az ellenallas (mostanra azert mar puhultak picit, foleg az X ) de most elgondolkodtam a dolgon. Na, nem mintha lenne jelentosege, de akkor is. Bosszantana, ha hasznaltat kaptam volna, bar azert csak nem.
Szereted az állatokat?
-
Hege1234
addikt
halli
A haverom vett egy slim psp-t még nincs butítva
nah de nem ez a lényeg hanem hogy hogy a rákba lehet rárakni filmeket
mert úgy ahogy a daginál kell úgy nem ment meg elég sokféleképpen próbáltam
azon gondolkodtam hátha valami más videóformátumot használ de mielött próbálkoznék sokmás módszerrel ezért inkább jól jönne egy kis tanács hogy hogy kell kell e hozzá valami különleges konvertáló progi vagy valami hova kell tenni meg ilyesmi lécci help! -
Fleed
aktív tag
válasz Hege1234 #1886 üzenetére
Én a xilisoft 3gp video converter prgoiját használom(csak vigyázz h regelve legyen) mert ott ha mp4 be konvertálsz van 480x272 es felbontás is.
Kapható e már magyarországon a 3600mAh os akkumulátor psp be,mennyi?
ha úgy kapcsolom ki a psp-t h közben megy a játék akkor meríti az aksit? -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem PSP-re való video konvertálás témakörben a legkönnyebben és legbiztosabban használható program az ez: Video9
Aku: tapasztalatom, hogy igen meríti, ha úgy kapcsolod ki, bár csak kis mértékben (kb. olyan mint a készenléti mód számítógépeknél: ha 1-2 órára van úgy, akkor nem gond, de ha úgy hagyod napokig, akkor simán lehet, hogy lemerül az aku mire elindítanád).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Hege1234
addikt
köszi a választ de sajna még mindig nem tudom ti hova szoktátok berakni a filmeket
-
illu
tag
Hali!
annyi kérdésem lenne hogy jelenleg bolti árban mennyi a bolti ára egy PSP Slim-nek vagy Value Pack nak?
válaszokat előre is köszi! (Media Marktban láttam slimet 49900-ért de aztmondják MM az drága ) -
néha
aktív tag
Halljátok ti mennyié vetttétek a psp -t még annak idején?????
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
illu
tag
válasz grimetime #1893 üzenetére
Sziasztok!
Szoval, azt mondod már netről lehet rendelni 40 ezer ft körül is? Csak kérdés hogy Slim vagy Fat Value Pack? (Tudomásom szerinte ha Slim-et veszek akkor még be kell fektetni egy fülhallgatóba is ) Még annyit hogy szerintetek melyiknek van kényelmesebb fogása a Fat-nek vagy a Slim-nek? Illetve melyiket lenne érdemesebb megvenni? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Sokért, viszont sokat is játszottunk már vele.
-
illu
tag
Sry, hogy bombázlak titeket a kérdéseimmel csak nem vagyok járatos még ebben, nem is láttam még psp-t működés közben, egyszer mediamarktan fogtam egy kibelezett Slim-et és annyi + amit youtuben néztem még videokat de hát az nem ugyan az
[ Szerkesztve ]
-
Fleed
aktív tag
Nem kaptam választ a kérdésemre . Lehet kapni 3600mAh akku-t psp hez? nagyon joo lenne ha egy webshop ot mutatnátok. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest