Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
1.6 M2be gyárilag mekkora akku kell?
-
Nordik
őstag
válasz sesomaru1989 #84166 üzenetére
Ah. 56ost tettem bele, de most ahogy nézem 60as lenne jó hozza. Bár 55ost is hoz hozza. Gyárilag nemtudom milyennel szerelhettek.
-
Nordik
őstag
válasz sesomaru1989 #84169 üzenetére
Egyébként bele férne a tálcába szerintem nagyobb is. Van valami előnye ha egyel nagyobb kerül bele?
-
Nordik
őstag
M2 1.6 16V K4M760 motornál amennyiben a vízhofok rossz adatokat közöl az mindenképp megjelenik az oracsoportnal is hibakent? Vagy külön küldi a jelet a motovezerlohoz és külön az orahoz?
-
Nordik
őstag
Kinéztem egy 2013as M3 Grandtourt. 1,6 millió. Egész jónak tűnik. 1,5Dci 110Le 6os váltó. Kell felni ettol a motortól és úgy általában a típustól?
-
Nordik
őstag
Vajon az én 2004es 1.6os M2 mennyiért mehetne el? 135ezer km, bőven szép állapot, tényleg vigyáztam rá és gyakorlatilag most hibamentes az autó. Én ilyen 800ezer körül tippelem, de amilyen bontoszokevenyeket árulnak mostanában, lehet menne az még kicsit felfelé. És nem lehúzni akarok senkit, de brutálisan felmentek a használt autó árak is.
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
FHP jeladobol milyen markát vegyek? Delphi, Valeo?
Gyarilag talán Valeoval van szerelve.
-
Nordik
őstag
Vettem 4db Denso K20PR-U gyertyát. A hézag gyárilag olyan 0.8 lehet. Kézikönyv szerint 0.95+-0.05 kellene lennie. Mennyire allitsam? Vagy hagyjam így?
-
Nordik
őstag
válasz sesomaru1989 #84934 üzenetére
Ráadásul ha jól tudom 4 fajta kinyomocsapaggyal szereltek.
-
-
Nordik
őstag
válasz Kronos3000 #85026 üzenetére
Ez mind ugyanaz, csak más a beszerzési forrás. Válaszd a legolcsóbbat.
-
Nordik
őstag
válasz grizlisandor #85029 üzenetére
-
Nordik
őstag
válasz gabor9991 #85127 üzenetére
Én a Purflux szűrőt talán 1000Ft környékén rendeltem úgy fél éve, Denso K20PRU akciósan volt darabja 600Ft. De egyébként se drága.
Soha semmit nem veszek Bardi és Unixtol, hatalmas haszonkulccsal dolgoznak.
Mikor kuplungoztattam 2 éve a Luk kuplung szett emlékszem, 85-90ezer lett volna Unixtol, Kovacsautotol megrendeltem 41ezerert ugyanazt…
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
M2nel 1.6os motornál mennyit kell bontani a bal oldali motor tartó cserejehez? Nem a felső nagy zselesre gondolok hanem a váltó oldalira. Az alsó és ez még nem lett cserélve. Az alsó relatív egyszerű.
-
Nordik
őstag
válasz LamerGyuri #85670 üzenetére
Én pont tegnap tekertem be az új Denso K20PR-U gyertyákat a Meganeba, nekem nincs vele gondom. Szinten Kovacsautos rendelés.
-
Nordik
őstag
válasz LamerGyuri #85680 üzenetére
Őszintén meg se fordult a fejemben, hogy hamis lenne. Nem lehet, hogy csak kifogtal egy hibás darabot?
NGK-t szoktak hamisítani, de eddig Kovácsék megbízhatóak voltak, kétlem hamisítványt árulnanak.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
válasz Reaper04 #85731 üzenetére
Ha nem menne a szolenoid szelep arra visszajelez. Érzékeli, hogy nem megy a vezérlés módosítás. Próbáltam már régebben lehúzott szolenoiddal menni és jelzett is.
Nalam is kerreg néha, bár indításkor nem. 2 éve kellett cserélnem. Sajnos nem sokáig bírja, hiába mindig 5W30 olajjal használom.
-
Nordik
őstag
Milyen tünetek voltak neked lambdaszonda hibánál? Diagon látom, hogy az elsőnek szépen változik a feszültsége, de a hátsó az nem mozdul úgy emlékszem. Van egy tartomány amibe mozognia kell a feszültségnek? Vagy hogyan lehet észrevenni ha már rossz? Hibát gondolom csak a legvégső esetben dob.
-
Nordik
őstag
válasz rob210 #85854 üzenetére
Én pedig lehet elhagyom a Renault vonalat egy 2008as Ford Focus 1.6 TI-VCT autóval. Egész megbízható konstrukció és tetszenek is, talán nem járok vele rosszul.
Mit érnek most a 2004es 1.6 Meganeok? Ugye az enyém Limousine, minden földi jóval felszerelve kivéve ülésfűtés. Gyakorlatilag csak bele kell most ülni. Kívül-belül korát meghazudtoló állapotban van. 135ezer kilométer van most benne ami ugynezki valós. 800ezer 1,2 millió között is találok. Rendesen fent vannak az árak.
-
Nordik
őstag
válasz Mezga Aladár #86031 üzenetére
Ha tövig benyomod kikapcsolja a sebességhatárolót. Gondolom ezt érzékeli.
-
Nordik
őstag
M2 2004 1.6 mekkora az üzemanyagtartály? 60 liternek kellene lennie gyárilag én úgy tudom.
Csak mert ma negyedig volt ami elviekben ugye 15 liter lenne és már 39-40 liternel lekattant a pisztoly. Belement 41 liter de már csak éppen.
Tehat mintha csak 55 literes lenne. Vagy ennyire pontatlan a mutató esetleg az a 60 liter max mennyiség nagyon a határ?
Csak érdekességképpen kérdezem.
-
Nordik
őstag
válasz 75kokoko75 #86262 üzenetére
Felső holtponti jeladó esetleg?
-
Nordik
őstag
válasz diablo1984 #86525 üzenetére
Mennyiért vesztegetnek most egy ilyet ha szabad tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest