Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
hello
ha kiveszed a lapodbol a mellette lévö 2x512 ramot, akkor sem megy a cl4? cl5-ben teljesen stabil? ugyan olyan geil ultra a meglévö 2x512 is?tresh: miért, most nem kéne mennie? elvileg nincs rossz beállitás...
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
WZP
aktív tag
Valaki ötlet ? Amúgy tesztelgettem... kiszedtem a 2x1GB-ot és beraktam a 2x512-t dual chanelbe ugyanúgy low FPS. Aztán kivettem az egyik 512-t és 512vel önmagában megvolt a jó 200-300FPS üres mapon, visszaraktam a 2x1GB ugyanúgy low FPS. Na ilyenkor mivan ? Alaplapnak a dual chanelje füstölt el ?
Inter Arma Enim Silent Leges
-
WZP
aktív tag
Senkinek semmi ötlete utolsó 2 postomra ? Mert ha azt mondjátok hogy rakjam újra a wint elkezdeném minél elöbb... ha azt mondjátok gari akkor aztis lehető leghamarabb elkezdeném rendezni, csak valamit szeretnék csinálni ami előremozdítja az ügyemet.
-
WZP
aktív tag
Újabb érdekes dolog tűnt fel közben, ha teljes képernyő méretre fel van húzva a VLC player és átváltok böngészőre több képen is átlátszanak pixelek a böngészőben és látni hogy a videóból való mert ahogy megy a videó változnak azok a pixelek. Elég érdekes, ez catalyst, vagy összefügg a RAM problémáimmal ? Esetleg a vidkari döglődik ? Valaki megszánhatna mert már több hosszászólás óta nem kapok válaszokat és tanácstalan vagyok
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
WZP: Már régóta használom a 4x1 GB Geil-t. Én még 2db 2x1 gigás szettet vettem anno, de mindig együtt használtam a 4 db-ot. Ez még szintén az a fajta amire nem tól-ig van írva, hanem mezei 2.1V.
A lap amiben utoljára volt, bios szerint 2.08-at tudott adni, ez volt legközelebb a gyári értékhez. Itt ment 850-et, persze CL4-ben. Viszont kellett rá aktív hűtés, mert ez a típus fűt, mint az atom és a 4 modul elég zsúfoltan van egymás mellett.eszgé100: Ezzel a rammal csak az a baj, hogy később/máskor/esetleg Intel mellé nem biztos, hogy jó lesz, mert ott az 1.65V a szabvány.
Az, hogy a lap meddig támogat csak egy dolog, tuninggal fölé lehet kerülni. A fontosabb az, hogy benne van e a lap által támogatott memóriák között? Ha nincs, akkor esetleg a lap topikjában érdeklődj, hogy használ-e valaki ilyet benne.[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston 32GB DDR3L 1066MT/s ECC 3darab
- Trident Z5 Neo DDR5-6000 CL32 2x32GB EXPO memória eladó
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest