Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
válasz
szilardf
üzenetére
Köszi a tippet. Megnéztem, egyforma modulok, gyári számukból is látszik, hogy valóban egy kit részei. Egyenként tesztelve az egyik azonnal hibázik, a másik teljesen stabil. Megy vissza gariba. Azonban:
Számtech boltosok, ha vagytok itt! Elképzelhető, hogy egy memória kit modult, ráadásul nem is a legolcsóbbat (Patriot Viper) kibontva, azaz az eredeti csomagolás nélkül árultok? Ha igen, ennek mi az oka? Vagy kaptam egy már visszavitt problémás modult. Ne értsetek félre, minden cégnél hibázhatnak és lehetnek nem korrekt alkalmazottak, nem sárdobálás a célom. Csak ha tényleg lehet ennek reális oka, azért azt jó lenne tudni. Eddig akárhányszor vettem RAM-ot és ez nem kevés volt, mindig orig csomagban kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Xbox Series X|S
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Automobilista 2
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002