Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Én is csak azt tudom tanácsolni amit az előttem lévő kolléga.
Egy ismerősőddel cserélj ramokat. Te megnézed hogy az övé nem-e fagy a tiedbe, illetve nézzétek meg azt is hogy a te ramjaid hogy viselkednek az ő gépébe.
Én már jártam úgy hogy a nálam nem működő ramok azóta is lazán működnek más gépébe.A másik bibi ami nem tiszta nekem hogy VGA miért kap kevés áramot. Próbáld meg a külön ágra tenni a csatlakozót, illetve minden felesleges perifériáról húzd le a tápot.
Csak az alaplap kapjon áramot 20/24pin + az extra csati,VGA,HDD ami a rendszer van)
Ha így minden OK akkor egyesével dugd rá a többi cuccosra is a tápot, és mindegyik után nézd meg a hogy előjön-e az ablak. -
Ren Hoek
veterán
Na közben elmentem tanulgatni...
A legjobb az lenne, ha valami helyi pc boltban ahol nagyon jó arcok, bevinnéd az egész gépet... és megkérnéd őket hogy rakjanak bele egy ddr2-es kitet... aztán eresszenek rá pár órára egy tesztet... ha jó akkor elviszed a ramot. Persze ehhez zs is kell.
Természetesen ez akkor, ha nincs valaki ismerősöd aki kölcsön tudna adni fél napra egy kit-et. Mert ez már kálvária szintű szopás ami a gépeddel van, szinte mindent lecseréltél csak proci és ramot nem. Legjobb lenne egy másik táppal is kitesztelni.
Ha ezután a teszt után új rammal is lefagy, akkor a procival van a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest