- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21258 üzenetére
Csak óvatosan az ilyen "csúnyagonosz" védelmi program ajánlással, mert a russzofóbiás modinak vagy kinek a szemét nagyon bántja. Én figyelmeztetve is lettem már egyszer nemrég, mert a Kaspersky-t védtem egy logout cikk alatti hsz-emben. Persze semmi dúrvát nem írtam, dehát na. A russzofóbiásoknak ez mindegy. Orosz kötődés bármilyen formában=Sátáni dolog.
-
Hoffer
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21258 üzenetére
Hmm, szép kis infók. Akkor ezekszerint csak a Kaspersky megbízható az összes közül vagy sok mással nincs tapasztalat? Most Fsecure-t használok...
Kasperskyből a standardot linkelted, de ahogy látom a Plustól felfelé van adatszivárgás ellenőrző és egyebek? A standdard is elég vagy kell több/jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Borderlands 4
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest