Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz looser #15994 üzenetére
Na jó, már nem akarok spammelni, de most reggel ahogy ránéztem, 15 órát mutat még. Tegnap este ez mindössze 2x perc volt, amikor utoljára néztem. Szóval aki szeretné, itt letöltheti és kulcsot is kap.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Golden9
addikt
válasz looser #16046 üzenetére
Más:
BitsDuJour
Video WatermarkerGiveawayOfTheDay
AudFree Tidal Music Converter for Windows 1.1.0
BootRacer Premium 7.82[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Steve1207
veterán
válasz looser #16149 üzenetére
Köszi, igazából regisztráltam a mailemre az utóbbi időben mindet a lehetséges összes oldalon és ugyanezek a kódok. Egyszerűen hibát ír ki a 3.3 és a 3.4 is, ha most akarom aktiválni. Szerintem várok megint egy promo-t (most is volt valami free lehetőség, hogy elég feltelepíteni meg az aktiválra kattintani a mailcímmel és küldenek rá egy kódot, de baromira nem megy az se).
.
-
Golden9
addikt
válasz looser #17165 üzenetére
A kezdőoldalról meg a iMyFone Filme tölthető hétfő estig.
Szerk: Hat hónapos verzió.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz looser #17165 üzenetére
Csak most látom, hogy mennyi minden van itt.
Winningpc Software Giveaway[ Szeretkezve ]
-
salaud
aktív tag
válasz looser #17975 üzenetére
Letöltésnél már a firefox ugat hogy pishing website, és a vírusvédelem is ugyanezt sikoltja.
Ashampoo ingyenes nem jó helyette?A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
-
koko52
nagyúr
válasz looser #18111 üzenetére
Nekem volt NAV-os ellenőrzésen is a számla, nem volt kivetnivalójuk.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
madrac
senior tag
válasz looser #18117 üzenetére
Egyáltalán nem hiszek abban, hogy jól jártunk azzal, hogy sikerült ezt a topikot is szétverni és még több, az eredeti témától eltérő tartalmat önhatalmúlag ide pakolni. Miért nem lehetett akkor külön akciós (fizetős) szoftver topikot létrehozni? Értem, hogy a PH-n nagy divat a bestbuy-hoz hasonló követhetetlen, mindent egybe ömlesztett topikok alkalmazása, de ez már erősen a használhatóság rovására megy, és úgy tűnik erre még rá is erősítenek. Igen, engem is érdekelne a bestbuy egyébként, de pont azért nem szoktam követni mint amit te is írtál...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest