Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Fiúk,lányok! Volt már ps4-es promo? Játékra gondolok. Van ps plus előfizum,adnak havi 3 ingyenes játékot,abból ritkán van egy ami jó,10-20%-al olcsóbbak a játékok is,de nem az igazi.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz FIREBLADE78 #11052 üzenetére
Asszem Humble bundle-n volt/van valami, de nem néztem utána, mert nincs Playstation a birtokomban...
Szerk. : megnéztem, annak már vége. A Capcom-tól voltak benne játékok, de már vége az akciónak.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Restart®
tag
Ubisoft promójának szeptemberi játéka:
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Vesa
veterán
-
félisten
-
tupacamaru
veterán
-
isss
tag
Giveaway of the day — IObit Malware Fighter Pro 4
.. az Emsisoft Anti-Malware - kiváltja??? , sajnos az lejár
[ Szerkesztve ]
-
Restart®
tag
Nemá... Köszi, hogy jelezted! Legközelebb igyekszem jobban figyelni (pedig éjjel mennyire fasza csávónak gondoltam magam, hogy beküldtem egy új promót)
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Skynet258
veterán
válasz Restart® #11054 üzenetére
Nekem ez tök jól jött, mert az előző beírás felett elsiklottam, és csak a tiédet láttam... A 3 éves fiammal Youtube-on van 2 The Crew videó, amit sűrűn szokott kérni, hogy nézzük együtt - ugratnak meg szlalomoznak egy pályán, érmeket gyűjtenek, stb. Múltkor már eszembe jutott, hogy miatta megveszem, de most így ingyen meglett, hát ezer hála.
-
Restart®
tag
Nem ám! S ahogy egy kolléga megjegyezte jóval korábban: inkább kétszer, mint egyszer sem.
-
vigyori78
őstag
-
C. s.
addikt
PixArt 9 Photo Editor (állítólag még 13 napig tart a potya) Ehhez be kell jelentkezni a Windows-zal? (Vagy hogy is fogalmazzam meg? A Google play Win-es változata?)
Játék:
The Fool
Ez megint a MyPlayCity-ről van, erről a linkről folyamatosan elérhető, a föntiről csak hétfő reggelig. Én az ilyesmit mindenképp a Sandboxie-ba telepítem. Ezt azoknak a kedvéért írom le megint, akik nem olvassák rendszeresen az itteni "telenovellát". -
NumBill
csendes tag
They came from the Moon steam kulcs. Mailcím megadás és facebook kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hogy tudom kikapcsolni azt a ficsört, hogy hívásokra ne küldözgessen különböző üzeneteket (pl. "vezetek, moziba vagyok, órán vagyok, stb) a telcsi, mert olykor magától küldözget ilyeneket?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
mirci18
addikt
válasz Joker88 #11091 üzenetére
Nem gondolkozni kell rajta.
Egy valamire való lakberendező program ekkora a sok előre telepített alaprajz s képek miatt.
A második része volt olyan 1100 mb.
Szerintem tökéletes program egy kis kül vagy beltéri lakberendezésre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
C. s.
addikt
Játék:
Slipstream 5000 (Steam) -
Skynet258
veterán
válasz mirci18 #11093 üzenetére
Úgy bő egy éve fürdőszobákat terveztem egy szalon ügyfeleinek, PaletteCAD progival. Más kategória árban is persze, de mondom megnézem mit tud ez az 50 dolcsis Ashampoo cucc... hát, 10 percig nézegettem, aztán uninstall. El lehet vele bíbelődni, de nincs elég textúra meg objektum, nekem nehézkes a kezelése is...
De végülis kíváncsiskodóknak ingyé jó. -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest