Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz Mosqu!to #2098 üzenetére
Ha tényleg úgy gondolod,hogy ez kell neked akkor én a FREAK-et ajánlom neked.
A Tornádónak van ilyen és én voltam velük pár versenyen és meg tudtam tapizni.
És ha egy,mondjuk, profi csapatnak megfelel,akkor neked bőven.
(Ha esetleg nem tudnád,a fekete a cső a többi betét,tehát a csőbe kell belecsúsztatni és úgy rátekerni az egészet a markerre)
A hosszú csőnek ÉN nem látom értelmét,mint ahogy Popey 2méteres csőve sem nagyon tetszik,meg hát nem is nagyon használja az egészet.DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
További jó éjszakát!
Papa:ha a Wrath a tuti akkor ajánlom neked vagy a Bulletset (már ha van nekik) vagy a Devilt (sztem nekik van),hogy menj be a boltba nézd meg tapizd meg és érdeklődj róla mint egy mezei újonc.
Ha meg a Protium akkor ha legközelebb játszunk akkor meg szívesen oda adom a puskámat pár körre,hogy ''érezd'' milyen.
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
szivesen mennék a következő reballra is, csak marker nélkül felesleges, ugyanis ma, azaz szerdán eladtam a fegyómat. Tehát amig nem jön meg az uj addig max csak nézlek titeket, vagy dumálok ikladon és bérlek egy tipmant
Arnold: a 2méteres cső csak poén volt: a tuningcsövem max hossza 22.5 coll, de csak a 16 collos részét használtam.
játékra a 14, max 16 bőven elég. jobb markeren a 12 is elég
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Arnold2 #2101 üzenetére
Meglátjuk, Protiumot nem akarok, mert nincs benne, szem, végülis az csak jó, ha van benne.
Wrath és Mongoose között vacilálok....Majd bemeek boltba és megnézegetem, megtapizgatom, megkérdem véleményt.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
válasz Papa-Georgo #2105 üzenetére
egyik boltban sem láttam egyik pusit sem. Iont fognak ajánlani merek rá fogadni.
viszont uj tagot üdvözölhetünk a csapatban Realist személyében, ezentúl Ő fogja osztani a golyókat a puskámmal, ugyanis megvette.
Papa a rendelést sürgősen intézni kell, már most pusi hiányom van!!!!
Mosqu!to te is szedd ösze hogy mit akarsz rendelni.
Nekem egy Diablo Mongoose II Reincarnation BBS LCD kell, ára 170$
szeretném ünnep előtt a kezembe fogni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
TOMKTOM kész a film, hová tudom feltölteni? 98 mega divx-ben van. jó minőségű lett
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz popey37 #2106 üzenetére
Popey> figyelj a heten megprobalom rendezni soraimat ezzel kapcsolatban, ha az meg belefer, es akkor utanna intezhetjuk rendelest. Megnezem boltot, meg osszesitem anyagi helyzetemet, hogy hogy allok lovettaval....
Megerdeklodom csaladomat, hogy karira akarnak e vmit, aztan szolok, hetvegeik eldol.
Sztem ha egy helyrol rendelunk, akkor lehet nemi kedvezmenyt is kicsikarni esetleg.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #2108 üzenetére
Honnan rendeltek?
Nekem meg egy lencse kellene.Persze a csomagdíj arányos részében is benne lennék. -
TOMKTOM
tag
válasz popey37 #2107 üzenetére
Mikor rendelnétek??
Lehet, hogy én is beszállnék egy mongúzzal...
Attól függ, hogy mikor és mennyiért tudom eladni az enyémet, illetve mennyiből jönnek ki az elektronyos marker...
Szerintetek marker (VL Genesis, ~5000 lövést használt) +palack (20 OZ) +tárat mennyiért hirdessem? Persze aproneten...
Ha a videót valahogy át tudod küldeni nekem (ICQ???), akkor fel FTP-zem, ha nem megoldható, akkor valahogy csinálok egy acc-ot neked, de ez elég macerás... -
Papa-Georgo
senior tag
Rendelést erősen szeretnénk a héten letudni...De Popeyt kérdezzétek, telón eléritek, vagy privit hagyjatok neki.
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
TOMKTOM
tag
...a mongúz megy CO-ról is..... Akkor lehet, hogy a palackot nem is adnám most el, majd csak később állnék át levegőre....
De még erősen gondolkodom, hogy mi legyen... -
Papa-Georgo
senior tag
válasz TOMKTOM #2112 üzenetére
Hallod... 170$ mondjuk mire hazaér ~200$
~45e Ft-al számolsz....sztem ha még nem is kell itthon simán 60-65 eladod...Sztem...
De jó pusi végülis''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
TOMKTOM
tag
válasz Papa-Georgo #2114 üzenetére
Ááááááá, de most naggyon nincs 45-ezrem....
Ha meg most kimaradok, akkor meg a franc tudja, hogy mikor rendeltek újból valamit, mert ugyebár minnél több felé oszlik a postaköltség, annál jobban megéri rendelni... -
Papa-Georgo
senior tag
Jajjajjj Jön a pusink
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #2118 üzenetére
Ezúton tsiztelettel jelzem, hogy ELADÓVÁ vált a pusim!
Bővebb infó és vélemények róla: [link]
Akinek kell még itt vmi az kérdezzen nyugodtan, de kirakom rendesbe is...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
TOMKTOM
tag
válasz Papa-Georgo #2119 üzenetére
Mennyiért akarnád eladni?
-
Papa-Georgo
senior tag
Miezapangáshe?Videótakarunktőtsetekfelgyorsanvalahová,mertnagyonmegakarommárnézni!
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #2123 üzenetére
Más...nézegettem Re-Ball honlapját......
Egyre jobban érlelődik bennem gondolat, hogy kéne nyitni egy NORMÁLIS, színvonalas pb gyakorló (értsd: reball ) pályát itthon, Pösten...
Annyi szép és megható gondolatom van, tök jól meglehetne csinálni az egészet, szolgáltatások, több pálya, különféle szituk gyakorlására...áhh tök zsír lenne.
Kapnátok kedvezményt is rá, ha jöttök''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #2124 üzenetére
Tüntetőleg
Kérdezném, mikor lesz meg a videója? Mert ha nem láthatom, akkor ...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
válasz Papa-Georgo #2123 üzenetére
a 4 kicsi szerintem jobb lenne mint a nagy. már csak azért is mert a kicsik 300 barosak a nagy meg 200 bar. 1x15liter vagy 4x6= 24 liter
egy átfejtőt kell még venni hozzá.
bulletset fel kell hivni, megkérdezni, hogy melyik a jobb.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
-
TOMKTOM
tag
válasz popey37 #2127 üzenetére
Ha valahogyan eljut hozzám a vedeo, akkor felrakom webre.
Esetleg Papán keresztül???
Adnék én elérésp neked a weblaponhoz, nincs ott semmi érdekes, hyakorlatilag csak levelezésre használom a domainnevet, de van alatta egy céges domain, ami viszont már nem publikus, és külön csak az enyémbe nem lehet belépni... A srácot, aki tudni egy korlátozott acc-ot csinálni nem lehet elérni... -
TOMKTOM
tag
válasz Papa-Georgo #2124 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam, de piszok sok pénzbe kerülne.
Mint mérnök, vállalnám a dolog műszaki oldalának megtervezését. Vicces, de a multkori játék után már megálmodtam egy automata reball szedő-tisztító/kezelő-szárító rendszert. Ha folyamatos lenne a visszagíűjtés (pár %-os lejtése lenne a pályának plussz egyébb nyalánkságok), akkor nem is kellene olyan sok reballt venni... -
Papa-Georgo
senior tag
válasz TOMKTOM #2129 üzenetére
Máshol úgy működik, hogy a pályát körbe egy vizesárok határolja, amiben áramoltatva van a víz, így ami oda begurul, az rögtön eljut a végére.
Onnan márcsak kiemelést kell végezni, ami nem probléma, akár gravitációs elven is meglehet oldani, vagy egy kis vízeséssel, ami végén szűrő van, azon legurulnak vmi szárító részre a golyók, a víz meg elmegy alatta, és így újra körforgásba kerül.
Sztem, Max. 5m-ból kilehetne hozni egy színvonalas pályát, sőt, sztem ennyi nem is kéne talán.
Én olyan 2,5m tettem rá, amiből belehetne indítani a boltot, majd folyamatosan fejleszteni.
Ha egy játék, mint itt is volt min. 15e, akkor ha hati 4X van játék, az heti 60e
nézzünk egy 40hetet, leszámítva egyéb dolgokat, 40*60, az 2400e, azaz 2,4m. Tehát, majdnem visszais jött a lóvé, persze költségek, pályafenntartás meg egyebek nincs rajta, és sztem egy éves, ~25% golyó elévüléssel lehet számolni.
Ha tényleg járnának csapatok rendszeresen, simán élne egy ilyen pály. Ha van több lehetőség, pl. kisebb rész szituációs gyakorlatokra, nagyobb rész 3-5 vs. 3-5 fős castákra, absolute nyerő. Egy hasonló magtár, vagy vmi nagy raktárheilység ideális lenne rá.
Akár úgy, hogy elsőre csak egy részt indítani, majd késöbb menet közben felfejleszteni az egészet. Mosdó-öltöző..stb.
Kurva jól meglehetne csinálni. Akár úgy h vmi komolyabb szponzort belevinni, kis oktató pálya, ahol kezdő játékosok, csapatok gyakorolhatnak. Tehetségkutatás stb.
Pl. Bullets esetében lehetne hivatalos edző pályájuk is, Dye kicsit szponzorálná pályát, mi meg nyomatjuk a Dye cuccokat fullosan.
Kérdés az, hogy kb hány olyan csapat lehet, aki ezt a szolgáltatást kihasználná, nyílván nagy részt rájuk kell konfigurálni az egészet. Mellette, kezdő csapatok számára, belehet vinni oktatást, versenyzők részéről, mittom Mivel Dye szponzor, akkor mondjuk Bulletstől jön a csákó, és ő intézi ezt a részt. Ha terep engedi, külső részen egy Sup-Air pályát akár idény jeleggel fellehet húzni, ahol lehet rendezni akár nemzetközi versenyeket is, műszaki háttér megvan hozzá.
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Mosqu!to
addikt
Aki még rendelni akar, ne legyen elkeseredve, szinte biztos, hogy eladom a saját fegyverem, és rendelek egy Ion Pro-t, vagy egy Indian Creek ProMastert, úgyhogy akinek kell ez-az, az betársulhat majd a csomagomba, amennyiben nem nagy, amit venni akar. Ennek ellenére jövő héten bemegyek a bullettsbe, hogy megtanítsák az ion használatát, és akkor megpróbálom őket rávenni, hogy esetleg sok cucc vásárlása esetén adjanak kedvezményt. Jobb lett volna, ha ezt kivárják Popeyék is, de nekik azonnal kellett, úgyhogy igazából ehhez nincs sok reményem. Ilyen levegős palackra pedig összedobhatnánk a pénzt, mert akkor én is átállnék levegőre. Arnold, Popey, Papa?, én vennénk, és ahol nem töltik a levegős palackot, oda vinnénk magunkkal búvárpalackot.
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Mosqu!to #2132 üzenetére
Erröl az összedobásról beszéltünk már régebben is, szóval ez OK lenne, részemről annyi aggálya van, hogy most fegyó ~45kb., +még tárat és levegőt kell vennem, mármint reg+palack, ami egy ~26-ba fog fájni nekem...nemtom mikorra lesz pénzem legközelebb
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #2133 üzenetére
Hát nekem most pénzem lesz, mert kb 200k meglesz, de ebből sokmindent kell ám venni, szal nem akarom mindet fegyverre költeni. Ráadásul a Dollár is 220 Forinton van, ami rohadt sok, így nem rendelek
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
egy bolt ahol a reball 5 euró/500db.
[link]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Papa-Georgo #2133 üzenetére
én a buvárpalackot max 2 emberesre gondoltam, többre nem elég egy.
a pályán is kettő volt és nem igazán tudtunk 2000 fölé tölteni belőle, pedig nem kis palackok voltakTeló: +36302105384 SW 120/600
-
realist
őstag
Mint friss icon tulaj: érdeklődnék mikor lesz a következő game?
-
-
popey37
addikt
válasz Arnold2 #2139 üzenetére
elvileg 10 napon belül megjön a puska kintről. tehát a reballban benne vagyok
és rájöttem, hogy hogyan müxik a reball akadás nélkül a tárban: kell egy betét a lapátok alá, hogy egy kicsit megemelje a golyókat, és akkor nem szorul alá. legalábbis nálamTeló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
válasz popey37 #2140 üzenetére
Jó ötlet, csak nlunk ez nem olyan könnyen megvalósítható, mert nem szögletes a tár, hanem kerek. Mindenesetre valahogy majd megpróbálom én is megcsinálni.
Amúgy előkerült még1 reball a csőzsákombólComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
válasz Mosqu!to #2143 üzenetére
na itt van a kép: kicsit gány megoldás, de majd kicserélem ha lesz ekkora müanyagbarab itthon,
[link]
a paintball mappában van
Kb. 2 mm vastag anyagból vágtam ki, remélem jó lesz, a sima golyó megy rendesen, nem akadályozza
különben mag azért akad a reball a tárban, mert a golyó felülete puha és tapad ellentétben a festékgolyó sima és kemény felületével.[Szerkesztve]
-
Papa-Georgo
senior tag
Amúgy jelentem, hogy Hétfőn megyek Bullets-be, szereztem pénzt, asszem veszek palackot, meg talán tárat, de majd meglátjuk. Lehet Devilbe is benézek...
Popey, vagy valaki akar esetleg jönni, legalább ne legyek az úton olyan magányos''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
válasz Papa-Georgo #2145 üzenetére
rossz feltételezés, mert nincs , ha lenne kiprobálnám
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #2146 üzenetére
Hétfőn jövök szívesen a Bulletsbe. Úgy is ott van a sulimtól kb 10 percre.
Csak adj egy körülbelüli időpontot. -
Mosqu!to
addikt
Srácok hétfőn ne menjetek, mert lehet h zárva lesz, vagy ha nem, akkor max 1 ember lesz bent, aki nem nagyon ért hozzá, tudnilik hétfőig külföldön vannak a srácok. Kedden én is megyek, mert kérdezősödni akarok, menjünk akkor együtt..
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest