Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Attól kapok agybajt, mikor azthallom, h Iklád....
Nemtom miértnem tudják megjegyezni, h az IKLAD és kész....''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Mosqu!to #1450 üzenetére
Nekem nem fájt egyik sem...csak kurvára meglátszik....nekem még most is látszik az a lövés amit még Popeyyel első játszmánkon kaptam alkarra....
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #1451 üzenetére
Ugye nem rám gondoltál, mer én nem azt mondtam.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
Sejtettem 8 fő jön... a másik bagázs...ennyit róluk, ''elfogató parancs'' rájuk, kicsinálni őket
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
még nem tuti, de velem 5 fő jelentette be jövetelét, tehát popey + 5 fő elvileg, gyakorlatilag meg majd szombaton kiderül
Ja és ha meglőnek az pont annyira fáj, hogy ne akarj következőt kapni
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Arnold2
őstag
válasz popey37 #1457 üzenetére
Hű.ez mélyen szántó gondolat volt.
Én csak a nyakastól tartok,de az ellen rendszeresítettem egy kendőt amit ki is próbáltam.Meglöttek nyakon és alíg éreztem. Tököstől annyira nem tartok,mert hál Istennek a gatya tompit valamennyit. De azért az is szépen tud fájni ha mondjuk ujjon lönek,de erről inkább a spenót-pusztítót kérdezzétek ().
Gambit: jó akkor sassoljuk egymást.Rajtam ami biztos: kék ADIDAS satyó egy kisebb utazótáska és egy hátizsák. -
iwu
addikt
válasz Papa-Georgo #1448 üzenetére
én kocsival mennék mindenképp, 4 ember jöhet velem (1 tudja az utat isÖ
jelezzetek itt, vagy a telómon...(üllőiről indulok, többit megbeszéljük...)
ÜdW!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Papa-Georgo
senior tag
13 óra és csökken....
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Arnold2
őstag
Sajnos nem jött össze a sárga lencse,így aki érez egy kis szimpátiát irántam az este lefekvés előtt mondjon már el egy imát azért, hogy egész végig szép napsütés legyen,hogy lássalak is titeket...
-
iwu
addikt
''Időpont: Szeptember 17. SZOMBAT reggel 9-10 óra fele, erről lesz pontosítás mindneki megkapja''
most 9 wagy 10?ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Flashback
addikt
Engem a kocsiról lehet felismerni! Piros Honda Civic. De megadhatja vki a telszámát akit lehet hívni!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #1471 üzenetére
Úgyis eltévedünk
Amúgy nem gond, ha korán érünk, legalább üzembehelyezzük a csúzlim. Nagyon kiváncsi vagyok, hoyg mit kell csinálni ezzel a palackkal. Remélem nem mondják azt, hogy kell vennem külön egy szelepet, mer így nem müxik...Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Mosqu!to #1472 üzenetére
azért mert nem volt parkolóhely..... és én motorral nem ismerem behajtani tilos táblát, nem azt jelenti h ott eltévedünk, oda többet jártam, volt bnőm is kint lakott, szal nem pály, vakon, akár bekötött szemmel elvezetek odáig.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #1473 üzenetére
Nem arra gonodolok, hanem a multkori játékra, ahova együtt mentünk. Vagy nem veletek tévedtem el? Akkor Popeyjal voltam, sorry
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
rossz hirem van: csak egyedül megyek, ugyanis a baráti társaság aki jött volna, lé hiány miatt lemondta
Éppen ezért nagyon mérges vagyok
Más 6 óra 18 perc
-
Mosqu!to
addikt
Nah, én hazaértem. Frankó volt, csak kicsit kevesen voltunk (18 fő jött el. 30+ -ból 18.. hát picit szégyen), meg a tarka csapat kicsit bután játszott, mert mindenki mindig 1 helyen volt, és ha bekerítettük őket, akkor mind megadta magát...
Nem ez volt életem legjobb paintball meccse, de ettől független nagyon jól éreztem magam.
Kösz mindenkinek!Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
iwu
addikt
jah, így tusolás után megállapítottam, hogy a leglátványosabb sérülés a seggemen van, amit saját csapattárs ejtett
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Gambit
őstag
Megjöttem én is! A hátam elég csúnya lett, de túl lehet élni.
Papa: Kösz a fuvart!''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Flashback
addikt
Nagyon jó volt! Ha tehetjük máskor is megyünk, bár akkor saját felszereléssel kéne úgy lenne az igazán költséghatékony. Ezért az árért 1000~1300 golyót lőhetnék el!!
Sajnos nem volt sok időm, lehetőségem fotózni. Az a 9 kép letölthető itt. Bővebben: linkprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz Flashback #1484 üzenetére
Sztem nevezd át a filet PHaintball.zip-re, mer lehet, hogy a felkiáltójelbe köt bele.
Amúgy rajtam nincs semmi komoly, 2 golyót kaptam, az egyik nem is látszik, csak a másik, ami pont a kulccsontomat lőtte telibe, de az sem vészesComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Flashback
addikt
válasz Mosqu!to #1486 üzenetére
Most műxik!
Bővebben: linkprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz Flashback #1488 üzenetére
Na, hát nekem 1 db olyan foltom van, mint neked a legfelső, de már nem fáj.
Viszont volt 2 tarka, aki a végefele nagyon csúnyát kapott hátba. Egyiknek a seggére lőttem vagy 4et, másiknak a hátára. Jelentkezzen a szerencsés kiválasztott!
Más:
Kár, hogy a képeid homályosak lettek, remélem a másik géppel jobb lett a csoportkép.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Papa-Georgo
senior tag
Énis hazaértem, kitakarítottam mindent, megszereltem a gépem, mert nem akart beindulni....jóöreg windowsos trükk, kiszed mindent, visszarak mindent, segített
Jó buli volt, bár lehetett volna jobb is. Nekem össz vissz két látszódó találatom van, egy felkaron az nem vézses, egy seggen ami kicsit durva, elég rendesen bevérzett...Kértek fotót?
Épp most építem be énis ventit maszkba....''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
nekem két folt: jobb könyök, pont a csontot érte, nem is érzem. a másik a bal bicepszem belső oldala, az sem vészes.
Viszont a lábam az gallyra ment, mirehazaértem nem tudtam menni szinte.
lehet a szalagokkal van valami, mert hiába kentem be nem segitett, ha holnapig nem javul, doki lesz belőle.
A képek meg nem jönnek le, latölti és kicsomagolás helyett meg hibaüzenet
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Papa-Georgo #1490 üzenetére
király....beépítettem énis, bár kcist nyomja fejemet a venti, de nem zavaró annyira...., majd nézek vmi más megoldást még, meg gondolkodok, bár ezis jó....
Lehet kéne ledeket meg minden faszságot beépíteni, most úgy kedvet kaptam hozzzá''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Következő játék mikor lesz? Nem muszály ekkora létszám, akár csak csapódni vkihez...Gambit már kérdezte mikor megyünk legközelebb
Mondjuk lé most elég szűkös, de addig gyűjtögetek még, végülis mais, 4500-ból kijöttem, úgy hogy a végén még egy teli tárat szétlőttem...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
-
-
Papa-Georgo
senior tag
Itt vannak képek még:
Bővebben: link''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Arnold2
őstag
Helló belló kis pajtások!
Ahogy hazajöttem bedöltem az ágyba és eddig aludtam.
Nekem csak két sérülésem van de azok nagyok. A mellkhasomon a kissé beszakadt és a combomon egy 1,5cm sugarú körben szép lilulás.
Én így előre bocsájtanám,hogy októberben nem valószínű,hogy tudok menni (Prágába tervezek menni és kell a pénz),hacsak Popey nem nyeri meg azt a játékot. -
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #1495 üzenetére
Nem is tudtam hogy arcon lőttek!!
Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest