Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz Papa-Georgo #2998 üzenetére
Fújódik?! Egy hörcsögöt dobott bele, és azzal poénkodik, hogy túlélte a tárban a forgatást.
Tom:
Minden cuccunk útban van már Bashhoz, neked jön a komplett szett, Popeynek az ionja 1-2 kiegészítővel, Realistnak az ugyanolyan fegyvere és tárja, mint neked, nekem meg jön 4 mez, illetve valszeg még 1 nadrág is lesz belőle, mert Bulletsban elfogyott a méretemben a 05-ös ProtoComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Nekem egy szóval nem mondta sekni, hogy kéne neked maszk kintről. Vagy te mit gondoltál? Majd mi kitaláljuk helyetted, hogy neked mi és hogyan kell?
Amúgy a maszk a legmacerásabb, met bazinagy helyet foglal, és szerintem most is emiatt kell majd 2 csomagba pakolni az 1 helyett..
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Olvasd vissza. Szóba jött, hogy lehet, hogy vehetjük akár azt, és akkor milyen jó lenne, mert lenne maszkod, de én egyből azt írtam, hogy nekünk nincs szükségünk 2 fegyverre, ezért tárgytalan. Eszünk ágában nem volt megvenni.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Nem idegesültem be, csak nem szeretem, ha valaki write only üzemmódban van. Az a maszk pedig szerintem megfelelő lesz.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
Mosqu!to hireket!!!
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
Nemtom mit pattogtok, majd szólok, ha itt van. 1-1 nap alatt nem történik semmi, csigavér.
-
Papa-Georgo
senior tag
Én ilyenkor csak azt mondom, h leakasztom pusit az állványról, rárakom levegőt...ÉÉéééss Hadszoljon
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Mosqu!to
addikt
válasz TOMKTOM #3014 üzenetére
Persze, Popey cuccát most hétvégén rendeltük meg. Elvileg ezen a héten mindennek oda kell érnie, gyakorlatilag a Te cuccodat is ''elfelejtette'' az eladó feladni, Bash most szólt rá hétfőn, hogy szedje már össze magát. Szal sajna lassan megy, de nem kell izgulni, játék úgyis csak 3 hét múlva lesz, addig meg bőven megérkezik
-
sutykuru
aktív tag
Ha az USA-ból szeretnék rendelni markert, akkor annak hogyan megy a sora?
Nem az e-bayen keresztül szeretnék, hanem egy webshopból. -
TOMKTOM
tag
Az április 8-9.-én rendezendő 2 napos Bullets-es scenariora (Alcsútdoboz lenne a helye) ki várható?
Én - ár függvényében - nagy valószínűséggel ott leszek... -
Mosqu!to
addikt
Én is
Bashhoz folyamatosan futnak be a cuccok, nekem lesz végül mezem és nadrágom is, Tomi csomagjáról a véleménye ránézésre:
Bash (23:45) :
Nagyon zsír a cucc.
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Ja, és lehet, hogy a jövő héten még nem lesznek itt a cuccok, mert az én nadrágom csak ma nyertük meg, a kiszállítsa 2-3 nap, szal ha nagyon szerencsénk van, akkor jövő hét pénteken ideér a pakkunk, ha nincs, akkor átcsúszik köv hétre. Bocsi, hogy így későn rendeltem még, de a Bulletsben elfogyott a 12 ropis Proto naci, 17-ért meg nem akartam venni. Most nagy szerencsével sikerült 12 ropiért 06-os Protot venni.
-
popey37
addikt
én a scenariot kihagyom, mert dolgozom sajna
-
Mosqu!to
addikt
válasz sutykuru #3025 üzenetére
A pk függ attól, hogy mivel küldi az illető. Van vagy 4-5 ilyen nagy cég (DHL, UPS, USPS, etc.), akik küldenek külföldre, ezeknél még azt is figyelembe kell venni, hogy milyen időkorláttal dolgoznak, hogy kötsz-e a csomagra biztosítást és hogy mekkora/milyen nehéz a csomag. Általában úgy $50-100 szokott lenni.
Utalás díja bankfüggő, $15-25 kb.
Mint írtam, választható, hogy mennyi idő alatt érjen ide, akár már másnap itt lehet, de azért elég borsos árat szoktak kérni. Amit én írtam, az a USPS -nél az EMS szolgáltatlás, ott 3-5 munkanap alatt ér ide a csomag. De jóval olcsóbb, ha olyat kérsz, ahol a kiszállítás kb 2 hét, csak arra meg várni kell.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
kell valakinek egy mamba és egy taktikai mellény? 7k és 3k az ára. a mellénybe 100-as tube fér bele 6 db.
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
felnőtt méret: én 176 cm vagyok, jó rám, de állitható a mérete.
a tube: az löszertartó, egy kémcsőszerű müanyag csak vastag, kb. 8cm átmérő.
A mamba egy olyan cucc ami összeköti a hátadon lévő palackot a markerral, ha nem akarod a markeren cipelni. a mellény hátán lévő zseb a palacknak van kialakitva.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
A cuccok jönnek és jönnek, már csak Popey palackja, fegyvere, meg nekem a nadrágom késlekedik. Jövő hét elején ezek érkezése is várható, tehát végére, jövő hét utáni hétre várható a csomag érkezése. Mostmár tuti nem fogunk 1 dobozba beleférni, szal lehet, hogy lesznek plusz felmerülő költségek mindenkinél.
-
-
popey37
addikt
láttátok a Buletts-ban a mez árakat? felső: proto 05 5.500ft, gatya 8.200 ft.
király, kár hogy nincs lémTeló: +36302105384 SW 120/600
-
Mosqu!to
addikt
válasz popey37 #3040 üzenetére
A gatya ára nem nagy cucc, eddig valami 9600 körül lehetett. Mellesleg ezek a Hybrid nadrágok, amik vélemények alapján nem a legjobb.
A mez miatt én is szívom a fogam, mert nekünk végül kb 6 rongyba fog kijönni, dehát ez van, nem tudhattam előre, hogy akciózni fognak.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
popey37
addikt
megváltozott a scenario időpontja, igy el tudok menni én is. reszkessen mindenki
-
Papa-Georgo
senior tag
Vetem Bulletsben nacit.
Dye Hybrid Pants.[link]
Nem rossz, mondjuk nincs tér részen párnázva, meg picit vékonyabb mint Prot naci, de azért jó, nem annyira csicsás. 8200 volt, proto 17e.
Amúgy nagyon faja sztem. állítható meg minden, kira.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Arnold2
őstag
válasz Papa-Georgo #3043 üzenetére
Egészséggel viseld!!
És ha jól tudom,ebben van integrált tökvédő is vagy mi a manó. -
Mosqu!to
addikt
Nekem jön majd 06-os Proto amcsiból 13-ért. Shopban felpróbáltam... Már alig várom
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Mosqu!to #3046 üzenetére
Proto-ból XXL kellet volna nekem, Dye-ból jó az XL is...
Proto valóban jobban tetszik, de 17-ért húzós volt most. Majd talán jövőre, meglátjuk menynit, hogyan. Beszéltem Krisszel, hogy Angliába tudnak gyárban feliratozni is...
De tényleg, mezfeliratozás is kéne, Targets-et rákéne rakni.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
popey37
addikt
mi ez a pangás??
-
Mosqu!to
addikt
válasz shaman0217 #3049 üzenetére
Figyu, jótanács:
Ha olvasol egy témát, nézd meg, mikori hozzászólások vannak benne. Sikerült válaszolnod egy 9 hónapos hsz-re, aminek már semmi aktualitása nincsComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest