- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz
4Grider #88291 üzenetére
Csak azt írok amit tapasztaltam, igen régóta vagyok náluk, ahogy a sok ezer fős flotta is amiben vagyok. Kivétel nélkül mindenki, mindenhol jelezte hogy egyre több a gond velük..... Miközben akármerre járok az országban, a többi szolgáltatónál lévő ismerősök vígan használják a hálózatukat, ott is ahol én hívást sem tudok indítani.
Mégegyszer hangsúlyozom, a legjobbak voltak, és mára a legrosszabbak lettek. HA valóban elkezdenek fejleszteni, akkor is évekbe telik mire újra ajánlható cég lesznek.
Érdemes visszaolvasni, több hozzáértő megírta mitől nem jó a hálózat, milyen fejlesztések maradtak el amitől egyre rosszabbak lettek.
Persze ha valamilyen csoda folytán 1-2 hónap alatt felzárkóznak, az nekem mindenképpen csak jó és nagyon-nagyon örülnék neki.
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider #88291 üzenetére
Én is mindig nézem a hálózat modernizációs kiírást. A keleti országrész nem nagyon van elkényeztetve ezen a téren. Békés megye meg még annyira sem. Debrecenben például rendre nagyobb fejlesztés van mint egész Békés megyében. De itt is leginkább a megyeszékhelyen aztán slussz. Míg nyugatra 1-2 ezres falvakban is fejlesztenek, mifelénk még 8-10000 lakosú településeken sem nagyon.És ez elég régi tendencia, már hónapok óta (talán 1 éve) figyelem ezeket a fejlesztéseket. Oké, hogy errefelé a Telekom adja a 4G-t, de nem hiszem, hogy ezen ne kellene fejleszteni. Lehetséges, hogy a 3G kilövése után indul meg a látványos fejlesztés, de az még nem kevés idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest