Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz wwenigma #51750 üzenetére
A legtöbb router -nek alacsony feszültségű tápja van, a trafó külön egység.
4Grider:
Nem nagy varázslat megoldani a problémát, és mondjuk a kesztyűtartóba behúzni egy szivargyujtó aljzatot közvetlen 30 -ról.
De, nem láttam, hogy a kérdező autós üzemmódot említett volna. Mobil üzemmódról volt szó, ami lehet akár űrsikló is, amiben sztem nincs szivargyujtó aljzat.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
Csak nekem új, hogy telón a MyTV csatornalistája fekvőben is meg tud jelenni?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz dptrsk #52151 üzenetére
Ezt hívják piaci versenynek. Ahhoz kell menni, amelyiknél jobbak a feltételek, és akkor a másik vagy észbekap, vagy meggebed. Én ezt úgy csinálom, hogy nem veszek függő készüléket, úgyhogy felőlem mindkettő meggebedhet a függetlenítési huzavonájával.
-
Somatom
veterán
válasz #08205312 #52283 üzenetére
Ez azért nem akkora jóság. Nem hiszem, hogy e próbálkozások miatt a kardjába dőlne a Telenor. Az is lehet, hogy direkt hagyják. Annál jobb, minél többen ismerik meg a szolgáltatást. Akik eddig is használták, azok nem fogják lemondani azért, hogy ezzel az ingyenes opcióval spóroljanak. Nekem is van egy közepes (nem tudom, hogy mi a neve) előfizetésem. Biztos nem mondom le azért, hogy ilyen ingyenes regisztrációs hókuszpókusszal b..szakodjak.
-
Somatom
veterán
válasz KamuMazsola #52292 üzenetére
Akkor a kedvedért pontosítok. Nem általánosan Android, hanem gyártói feature. Így megfelel?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #52338 üzenetére
Én anno azért vettem a Telekom -tól az SGS 2 -t, mert a Telenor nem adta netes előfizetéssel.
-
-
Somatom
veterán
válasz enginev3.0 #52383 üzenetére
Nem egészen. Csak vidéken, és csak a 800MHz -es (B20) frekvenciát használják közösen.
-
Somatom
veterán
Kaptam egy e-mail -t, hogy számlám érkezett. Megnyitom a Walletet (beállítva, fizettem már vele ugyanilyen számlát), de nem mutatja, és olyan lehetőség sincs, hogy számlabefizetés. A többi opció viszont megjelenik. Jelenleg külföldön vagyok, a Telenoros kártyám slot -ja le van tiltva, és a másik slot -ban levő német kártyával netezek. Lehet, hogy ezért nem látom a Wallet -ben?
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #52403 üzenetére
Az SMS sem érkezik meg, ha a slot tiltva van. A slot pedig azért van tiltva, mert most egy hat hetes etapot evezek a gályán, amivel már borítanám a "méltányos roaming használat" időarányát. Ezért inkább töltöttem a német kártyámra, és azzal netezek. Úgyhogy, mindenképpen várok azzal a Walletes számlafizetéssel. A GSM számos feltöltős kártyám a másik telóban állandóan be van kapcsolva, de ha azzal megtalál a Telenor, akkor ügyet fogok rendezni belőle. Két hete vagyok kint, és ezalatt kb. öt percet telefonáltam róla összesen.
-
Somatom
veterán
Viktor0610!
Most jött az infó a Note8 topikban, hogy a Telekomnál kifutott a kezdő készlet. Az új eresztés már dual SIM -es, és függetlenként árulják. Van valami infód, hogy a Telenornál mi a szitu?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #52428 üzenetére
Köszi! Ha esetleg lesz, akkor írd meg légyszi!!
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #52451 üzenetére
Bocs, de ezt nem értem. Addig világos, hogy a Telenorral kötött szerződésed alapján téged esetleg köt valami titoktartás. Tudomásul vesszük, és megértjük. De, minket nem köt ilyesmi. Milyen fórumszabályt sértettek azok a hsz. -ek? Miért ne diskurálhatnánk egy lehetséges, jövőbeni csomagról?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Szó sem volt arról, hogy bármi, bárhonnan kiszivárgott volna. Egy újonc topiktársunk feldobott egy teóriát. Csak 16. -án fog majd kiderülni, hogy ez kiszivárogtatás volt, vagy csak esti mese. De, akkor ez már senkit sem fog érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz wwenigma #52470 üzenetére
Egy szupertitkos infó lett törölve, ami alapján valószínűsíthető, hogy a Telenor 16. -ától egy új, világmegváltó csomagot vezet be, amitől a Telenoros ügyfelek számára elérkezik a tejjel-mézzel folyó kánaán, és nem csak a másik két szolgáltató, de még a flották is szégyenkezve fognak csődeljárást kérni maguk ellen. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #52610 üzenetére
Semmi. Tökéletes az egyik slot -ban. A másikban meg egy flottás korlátlan adatkártya, és
HelloBye Bye Data!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz radio100jozs #52771 üzenetére
Leírom. Azért, mert a másik APN -nel publikus IP -t kapsz. Tudomásom szerint a másik két szolgáltatónál nincs ilyen opció. Én hálás vagyok ezért a Telenornak, főleg, mert ingyen kaptam. Aktívan ki is használom ezt a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz azbest #52777 üzenetére
Nem tudom, hogy általában, vagy konkrét csomaghoz tartozó megosztóra érted. Az EQ flottásomhoz van adatmegosztóm, ami az otthoni router -ben van. Arra nem emlékszem, hogy milyen APN -t használ, de gondolom, hogy net -et, mert az is publikus IP -t ad.
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #52932 üzenetére
Valahol még érteném is ezt a törekvésüket. Ugyanakkor, a saját nevemre nem tudok számlás előfizetést csinálni, mert nincs utca szintű lakcímem (területi szintűm van, ami teljesen hivatalos és jogszerű). Ha már a számla is elektronikusan jön, akkor mihez kell a lakcím? Nem feltétlenül a Telenor a hibás, mert lehet, hogy az ő kezüket is köti valamilyen jogszabály. De, valahol mindenképpen kilóg a lóláb a jogszabályi takaró alól.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #52967 üzenetére
Remélem, hogy nem. Jó lenne, ha tudnám használni a netet.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #52970 üzenetére
Fölöslegesnek tartom ezt a nagy korlátlanságot. Anno, a feltöltős 7/2 -vel is elvoltam. A jelenleginél kicsit olcsóbban adjanak alapból, mondjuk 15/10 -et! Aki pedig ennél nagyobb sávszélességet akar, az felárért vásárolhatna fullost. Sztem ez lenne a jó megoldás. Akkor a torrenthuszárok megválthatnák a boldogságukat.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem egészen értem, hogy ez miről szól. Van egy Hello Data, vagy egy flottás, korlátlan csomagom. Hogyan differenciálják számomra a különböző netes szolgáltatásokat? Olvasgatom itt a hsz. -eket, de nem nagyon értem a problémát. Én most 6500Ft -ot fizetek havonta, mert kell a két, korlátlan kártya, de egyért már 4500Ft körüli összegért is hozzá lehet jutni.
-
Somatom
veterán
válasz xviktorx #53131 üzenetére
Itt valami nem stimmel. Nem vagyok romantikus típus, de úgy rémlik, hogy a tündérmesékben a szerelmesek hűséget esküsznek egymásnak. Tehát, nem csak az egyik, hanem mindketten. Ha a Telenor nem esküszik nekem hűséget, akkor számomra semmi romantika sincs a story -ban. Ha viszont se romantika, se tündérmese, akkor minek esküdjek hűséget? A valóság az, hogy mindketten tudjuk a másikról, hogy ribanc, úgyhogy ez a hűségesdi alapból felejtős.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #53197 üzenetére
Attól függ, hogy mekkora az az autó. Abban a kategóriában, amivel én közlekedek, TV, parabola, meg beltéri egység is szokott lenni. Mi ezekhez képest egy router?
-
Somatom
veterán
Azt hiszem, egy kicsit lemaradtam infóilag. Mi ez a változás? Nekem a feltöltős kártyámhoz van megrendelve a MyTV, de ahhoz nem veszek adatcsomagot, mivel a flottás korlátlan kártyáimat használom TV -zésre is. Valamit másképp kell csinálnom a jövőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest