Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Azt kell mondjam, hogy lassított net sokkal stabilabb, mint teljes sebességű.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Fejlemény online vásárlás miatti problémára, milyen kedvesek:
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult, ezzel lehetőséget adva, hogy válaszadással szolgáljunk.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a szerződéskötésre személyes kirendeltségen, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani.
Tekintettel a fentebb leírtakra, kérjük, hogy válaszlevélben szíveskedjék egy konkrét napot megjelölni, amikor szeretné intézni a vásárlást.
A sikeres ügyintézés érdekében várjuk visszajelzését.
Tisztelettel,
Nem véletlenül szerettem volna online rendelni, mert kirendeltségen igencsak nem éri meg venni SIM kártyát (erről már írtam).
-
darvinya
titán
válasz darvinya #54488 üzenetére
Hát ez egyre jobb…
Köszönjük levelünkre érkezett válaszát.
Szeretnénk jelezni, hogy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. tv. (Eht.) 129. § (1) bekezdése szerint: "A szolgáltatót az előfizetői szerződés megkötése körében szerződéskötési kötelezettség nem terheli", azaz a Telenor indoklás nélkül megtagadhatja az előfizetői szerződés megkötését.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Cégünk az előfizetői szerződés megkötése előtt – a rendelkezésére álló adatok alapján – hitelképesség vizsgálatot végez, melynek eredménye alapján a szerződéskötésre személyes kirendeltségen, előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani, melytől egyedileg sem áll módunkban eltérni.
Bízunk benne, hogy válaszunkat elfogadja.
Tisztelettel,
Feltöltős SIM kártya vásárlás miatt hitelképességemet vizsgálják, de miért??
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54491 üzenetére
Gond csak Telenor részéről lehetet, mert minden adatom jól lett beírva, s Telenor belépve is ugyanaz szerepel.
(#54490) viktorhu
Azzal kezdtem email-emet, hogy mit nem tudok rendelni.
Kicsit a válaszok sablon szerűek, s lesz…rom.
Már 10+ kártyásuk vagyok.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54493 üzenetére
Mégis mik.
Adatok jók, valósak, egyeznek Telenor rendszerben is.
Nincs tartozásom, főleg mivel kártyás vagyok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54496 üzenetére
És 4Grider
Óóóó…rosszul fogalmaztam.
Több mint 10 éve vagyok kártyás előfizetőjük, a mostani számom pont most lesz januárban 10 éves.Lakcímemet max. Ők tudják máshoz visszaélésként kiadni, mert Én erre soha nem adtam rá engedélyt 3. félnek kiadására.
-
darvinya
titán
válasz viktorhu #54502 üzenetére
Már írtam:
Mikor belépek Telenor online fiókba, akkor a rendszer írja be az adatokat, viszont ilyenkori kék Tovább gomb rákattintás után nem csinál semmit.Amikor nem belépve és azok az adatokkal/formátummal amit rendszer megadott belépve sem tudok rendelni.
Azért nevetséges, hogy idén jan. vagy februárban nem belépve beírt adatokkal tudtam rendelni SIM-et (ez lett a gyereknek).
Most Tv-hez szeretnék külön SIM-et, de úgy látszik ez nem lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54515 üzenetére
Egyértelműen le van írva mind külön Telenor honlapon és ÁFSz-be, hogy megszűnik a korlátlat közösségi elérések.
Korlátozás mindenre ki fog terjedni.13 napjuk van ezt megváltoztatni.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54528 üzenetére
1GB
Ne nevettes, mert nagyon náthásan lefordulok a székről.
Közösségi app-ok a legnagyobb fogyasztók, ez az adatkeret max. 3 napig tart ki.Én csak FB-t használom böngészőben, de még az is legnagyobb fogyasztó és így tart ki 1 hétig az adatkeret.
Pedig csak üzenetet olvasom el.Szóval ideje lenne kereteket 2018-as szintre emelni, vagy mindenkinek sebesség tarifákat adni.
Az totál h…ség korlátlan sebességű csomag rejtet korlátozásokkal.
Aki torrentezni akar, annak legnagyobb tarifát adni (30000Ft/hó).
Tarifa csomagok:
Max. 256Kbps 1000Ft/hó (Alap)
Max. 2Mbps 2500Ft/hó (Netkezdő)
Max. 10Mbps 6500Ft/hó (Nethaladó)
Max. 30Mbps 8000Ft/hó (Netaktív)
Max. 70Mbps 13000Ft/hó (Netfüggő)
Max. 150Mbps 30000Ft/hó (súlyos Netfüggő)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz viktorhu #54542 üzenetére
Most tényleg komoly!!
Böngészőben használom FB, mert maga az még 5x többet fogyaszt.
Olvasd már el, mielőtt megint osztod az észt. [link]Hogy még1x megértsd, MyChat jan. 11-től megszűnik létezni jelenlegi formában.
Lassítás mindenre kiterjed, ami csak böngészésre elég.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Somatom #54560 üzenetére
B.U.É.K.
Legalább minőségi sör és virsli van.
(#54561) nyisziati
Annyira nem rossz ilyenkor dolgozni.
Élveztem anno sofőrködést, csak az autók minősége nem tetszett.
Főleg 600-as Merci aminek fékje harapot, s mind ezt automata kocsinál.
Megspékelve hátsó ablakfűtés hiány miatt esőben tiszta pára, emiatt hátra kiláthatatlan volt.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54575 üzenetére
Szuper, de akkor nálam miért van még mindig 100-as 4G torony, pedig közel van belváros?
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54579 üzenetére
100-as, még első 4G-s tornyok egyike.
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #54618 üzenetére
Hát az egyáltalán nem éri meg 2018-ban.
Hangoztatják milyen technológia van, de használatához horror összeg kell.
Ez a 3.5Gb HSPA+ -nál még jó, de 4G(+)-n már max. 2h és elfogyasztható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #54621 üzenetére
Tudod, ameddig gazdadági részlegen vett diplomás ül, aki nem tud számolni, addig sajnos csak kartelles árak/mennyiségek lesznek.
-
darvinya
titán
Árak az 5%-os ÁFA-t tartalmazza.
Másik helyen már írtam:
Nem az ÁFA a valódi ár emelő, hanem nem visszaigényelhető terhek.
Ez csak jól hangzó szlogen eredménye.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Ezt most komolyan azt gondolják, hogy ilyen formában elfogadom.
Nagyon sajnáljuk, hogy válaszunk negatívan érintette Önt, azonban, az előző levelünkben leírtaktól eltérő információval nem szolgálhatunk. Új előfizetői szerződés megkötése előtt, minden esetben hitelképesség vizsgálatot végzünk.
Technikai okok miatt, az előfizetői szerződés megkötése (kártyás és számlás) az Ön számára kizárólag személyes kirendeltségen lehetséges.
Bízunk benne, hogy válaszunkat elfogadja.
Tisztelettel
Hibájuk miatt lehúznak 3000Ft-ra, ez szép hozzáállás.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54773 üzenetére
Múltkor már bent voltam, s ügyintéző közölte, hogy 3500Ft-ért tud adni kártyát.
3000Ft-ot csak hívásra használhatom fel.Ezt már írtam ide, meg a mostani válasz @ előzményeként küldött @-be.
Amire ezt választ kaptam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54775 üzenetére
Lehet, de addig nem volt hajlandó intézni semmit, míg bele nem megyek ebbe.
Direkt rákérdeztem biztosan így van ez.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Érdekes, hogy tavaly feb.. -ban tudtam kártyát rendelni anonimként online.
De most nem lehet, csak személyesen.
Most Tv szolgáltatás miatt kell az új SIM, mert nem vagyok hajlandó adatjegyet venni, mert lassítás alatt megszűnik a MyTv-m.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #54807 üzenetére
Akkor hagyjam lehúzást bemutató terembe?
-
darvinya
titán
válasz Bogyó bá' #54815 üzenetére
De ne közvetlenül fizetéskor indítsd el a folyamatot, hanem Play áruház oldalsó menü Fiók-ból.
Ha nem megy írtam, hogy További fizetési lehetőségben honlapon csináld.(#54817) Viktor0610
Rendben.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kezdjük ott, hogy Kártyásnak nincs választható lehetősége milyen csomagot választ.
Vagy veszi folyamatosan az adatkeretet vagy nem.
Böngészés kérdése pedig, csak annyi, hogy weblapok nem közli előre mekkora, s ezzel a döntés jogát adni betöltésre.
Nem kötelező 4G-n lenni, de ahol nincs más lehetőség, mert másik 2G amiről már levették a net-et.
Akkor így járt a előfizető…
Arról nem beszélve, hogy okos eszköz rendszer automata frissítéséről ami harap rendesen keretekből.Szóval nevetséges adatmennyiségnek mondott keret, inkább szándékos, hogy több profit legyen.
(#54900) azbest
Mutatsd már meg kártyásnak hol van ez a lehetőség?
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #54905 üzenetére
Igen, így igaz.
Mondják, hogy legyél előfizetéses.
De akkor az a rengeteg macera a papírokkal (mintha nem lenne más papír), míg egyszerűen nem fizet-lejár-megszűnik, kész.
Ráadásul nincs is valódi prepaid, mert a havonta ismétlődő tarifa már előfizetésnek számít.
Valódi prepaid kártya érvényeségéig kell rendelkezésre állnia a szolgáltatásnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz 123xyz #54910 üzenetére
2018-ban csak GSM hívás és SMS létezik?
Ha már más szolgáltatást is ad a szolgáltató, az akkor valóban kártya érvényeségéig legyen felhasználhatósága.
Különben havi ciklusban megújjuló szolgáltatás előfizetésnek minősül és átalakul előfizetőnek a prepaid.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Vagy arra gondolsz, hogy egyszer megveszed az adatot, és addig használhatod amíg le nem fogy/a kártya ciklusa tart, nem pedig egy hónapig?
Jé…leírtad prepaid lényegét, amit én is írtam.
De többször nem írom le mi a feltöltős (prepaid) és előfizetés meghatátozást.
-
darvinya
titán
válasz Somatom #54916 üzenetére
Igen, mivel internet alapú a HD hívás, s 2G-n már nincs internet.
Ha tudod kapcsold ki HD hívást, bár szerintem ez szolgáltató függő.Igen, de csak kártya érvényeségi idejéig, s ekkor tényleg megvalósulna a prepaid.
Bár droid rendszer összetevők akkor is vennének le a keretből.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz LyonnaisFan1 #54923 üzenetére
Foleg, hogy van egy android appom, ami ha hulyet kap, akkor csak uninstall reinstall modszerrel javul meg..
Csak tipp: Miért nem mented le az app telepítőjét, amiből könnyen visszatelepíthető unisntall után.
-
darvinya
titán
válasz Somatom #54928 üzenetére
…a MyTV -t pedig apk -ból telepíted. A céges tabon így használom. A legújabb FC -vel elszáll,…
Google Play szolgáltáshoz kötött, amiatt száll el.
(Ha jól értelmeztem fejlesztő levelét, akkor jan. 11 után(hogy miért pont ezután ), már csak az új verzió fogja lejátszani a Tv adást)Ha nem csak az ingyenes MyTV -t használod, akkor úgyis töltögetned kell a kártyára…
Tv szolgáltást is előre fizetettként kezelnék, pl: 6 hónapot előre kifizetik és addig használják.
De mivel ez feltöltéssel jár, emiatt kártya érvényességi ideje is nő.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Somatom #54939 üzenetére
Nem.ide kellene írni, de ha egyszer felveszed a Google fiókot, akkor onnéttól kezdve Play szolgáltatások adatokat forgalmaz folyamatosan amit 3. app kér.
Rendszer összetevők frissítését nem tudod korlátozni, mert e nélkül 3. nem használható.
Kilépéskor/fiók eltávolításkor 3. app nem működik.
Röviden: online funkció szolgáltatáshoz kell a net, nélküle ilyen app beintMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Fejlemény
Köszönjük visszajelzését.
Az ÁSZF 12.1.2.2. b pontja alapján a jogszabályváltozás vagy hatósági döntés miatt a Telenor jogosult az EESZ-t és az ÁSZF-et egyoldalúan módosítani.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság MD/27686-9/2016. számú és MD/29545-10/2016. számú döntése értelmében az adatforgalmi irányok sebességét nem különböztetheti meg a Szolgáltató.
Nem kötelezzük ügyfeleinket adatjegy vásárlására, hiszen a módosításban érintett szolgáltatások korlátlan adatforgalma továbbra is megmarad, amennyiben a használathoz rendelkezik egy minimális (akár csak 1MB) tarifacsomagba épített vagy plusz szolgáltatásként megrendelt adatkerettel. A szolgáltatások használata ezt az adatkeretet továbbra sem csökkentik. Ha elfogy ez a minimális adatkeret is, akkor a szolgáltatások sebessége is a tarifacsomagnak megfelelően korlátozásra kerül (lassítjuk 32/32 kbit/s vagy 0/0 kbit/s-ra). Ha az adott számlázási ciklusban szeretné tovább igénybe venni a szolgáltatást a lassítást követőenis, akkor bármilyen kiegészítő adatjegy megrendelésével ismételten korlátlanul használható a szolgáltatás.
A MyStart tarifacsomaghoz megrendelhető MyChat szolgáltatás esetén például 1 GB általános adatforgalmat kap, ameddig ezen adatforgalmat nem használja el teljes mértékben a MyChat szolgáltatásba foglalt Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram és Twitter használata továbbra is korlátlan.
Sajnáljuk, azonban a fentiektől eltérő válasszal nem tudunk szolgálni.
Tisztelettel,
Amit itt leírtak, több határozatot sértenek.
1. Előfizetők védelmében hozott NMHH határozatot az egyoldalú ÁFSz módosításával
2. Mostani ÁFSz 12.1.2.5 pontját, mivel 14-i hófordulom megléte mellett a 11-én életbe lépő egyes csomagok új szolgáltatás korlátozások miatti többlet költségre kötelez
3. Netsemlegességi NMHH határozattal szemben még mindig van kiemelt weblapok amik nem fogyasztják fogyasztó keretét, miközben más weblapokat büntetik fogyasztó keret fogyasztásávalMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz ombre70 #55003 üzenetére
Nem ROM-tól függ a kártya függőség.
Majd beletette a sim kártyáját és nincs rajta hálózat, nem csatlakozik a toronyhoz...
Ez 2 okból lehetséges:
1. Hibás az alaplap
2. Lopott és megmokolni akarták és végleg kitiltották hálózatból, mert…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest