- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A GB a házhűtő ventillátorok fordulatszámát nem tudja vezérelni a hőfokok függvényében.... Az Asus meg igen, bár az a megoldás se az igazi, szvsz...
De a részletekkel itt folytassuk kérem: [link]
(#12403) kulerr: Ha XP-ben látja a 8 szálat, és BIOS-ban is be van kapcsolva a HT vagy SMT, vagy tudomisénmminek hívják a lapodban, akkor 2 dolog lehet:
-1. BIOS-bug
-2. OS-bug.
Szerintem win7 topicban, vagy a lapod topicjában kéne körbenézned, ott szvsz többet tudnának segíteni. -
törölt tag
Figyelj. Én hadd ne meséljek a Gigáról, mert általába amikor elmondom a dolgokat, senki se hiszi el, meg stb. Én többet nem veszek Gigabyte-t, ennyi. Lehet, hogy az Asus kurvára parasztvakítós dumákat nyomat, de legalább stabil lapokat gyárt, nem olyat, hogy egyszer jó a beállítás, egyszer nem...
Azok a lapok jók, amiket Keldor írt. Asus Rampage II Gene nagyon jó, csak hát mATX. Asus lapokkal igazából semmi gond szerintem, az összes jó. Jó helyen kell venni, nem ott, ahol 70-75 ezer...
OCZ RAM-ot természetesen itt vegyed. Alaplapot és procit vehetsz itt, vagy valamelyik bazárban.Cyberpunk: "dropol mint az álat bár melyik lap nem" Hát akkorát egyik lap se...
Még mielőtt valaki beszólna, tudom hogy a drop nem számít semmit.
-
törölt tag
Jó, akkor még egyszer ismétlem, mert látom nem világos neked se, meg papinak sem. Én nem ajánlom. Nem azt mondtam, hogy az összes Giga szar, csak nekem sok bajom volt vele. Az egy dolog, hogy senkinek nem volt itt Mushkin RAM-ja, csak nekem.
Hát azt gondolom tudod, hogy Mushkin-t már nem ajánlok...
OCZ, Kingmax, Kingston. Ezek közül válassz. Ősembertől vegyél OCZ-t, azokkal nincs sok gáz. -
törölt tag
Én nem ajánlom. Egyébként nem rossz, csak nekem sok bajom volt vele, és nem tudom kifejezni hogy milyen kurvára utálatos alaplapokat gyártanak. Ha nekem lenne egy kis pénzem, és megtehetném (nem szólnának bele a dolgokba a szülők), akkor vagy DFI DK T3eH6-ot, vagy Asus P6TD Deluxe-t, vagy Asus P6T Deluxe (V2)-t vennék. Az Asus P6T Deluxe és V2 között nincs nagy különbség, csak utóbbiban nincs SAS. Mindkettő jó lap.
Keldor papa: User error volt, hogy a Mushkin RAM-omat utálta mint a szart. Ja.
Annyira nem drága az Asus P6T Deluxe, apróban volt 50k-ért. -
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Kitűnő állapotú, hibátlan i7 6700
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest