Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz FBLLMAG #11112 üzenetére
Mondjuk nem tudom, hogy ez egyáltalán látszik-e ha nem mikroszkóppal nézzük.
A másik kérdésem az, hogy ahány videót nézek annyiféleképp fenik lefektetett kövön a késeket. Valaki az él felé tolja valaki húzza, és van aki oda vissza húzza a kést. Most akkor ez mindegy, vagy valaki elrontja és még videót is csinál belőle?
Egyelőre nekem akkora magicnek tűnik ez a késélezés, hogy rendesen félek belekezdeni, de már nincs visszaút, úton vannak a kövek. -
Melorin
addikt
[link] Az ilyen sorja leszedésére milyen módszer létezik? Csak erre nem feltétlenül szeretnék pasztát és bőrt venni ha megúszhatom egyszerűbben valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Mi ez a nagy doboznyitogatós kés mánia? Rövid idő alatt 2 ember is erre (is) keres kést. Nem mindegy, hogy egy dobozt mivel nyit ki valaki? Vagy unboxing csatornája van és nem árt ha valahogy ki is néz egy doboznyitás?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni követ kés élezéséhez. Olvasgattam a külföldi oldalakat, és ott olyasmiket írnak, hogy általában elég egy 1000/6000 kétoldalú kő.
Nincsenek sérült késeim, egyszerűen csak szeretném őket fitten tartani, ezért gondolom azt, hogy ennél durvább kőre tényleg nincs szükségem. Szerintetek is valami ilyesmi finomságút érdemes vásárolnom?
Ja, sima Ikeás késeim vannak [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások