Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz Gabesz87 #9850 üzenetére
Hagyma, borsó nálunk szabadföldben van. A csepegtető ugyan azon a részen ki van építve, de máshol csak most csináltam meg az ágyásokat, így még nincs sehová rákötve. Néha (heti 1) kap 2-3 kanna vizet (csak a borsó) és ennyi. És szép nagyok, a hagymát már izomból esszük, hogy ne mind gumósodjon, virágozzon fel, a borsó is van már 50-60 cm magas. Nem kell a talaj tetejének folyamatosan nedvesnek lennie.
Sajnos a magaságyás egyik hátránya, hogy vízpazarló.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
totron
addikt
válasz Gabesz87 #9850 üzenetére
de szinte száraz az egész, úgyhog akár 2 órára is beállíthatnám
Nem ez a megoldás. Hogy száraz a legfelső réteg, az nem jelent semmit, x centi mélyen mi a helyzet, azt kell nézni. Nem mindennek jó a csepegtetés, a feljövő gyökérzet adta spirálról már írtam.Vannak erre táblázatok, hogy mi milyen öntözési profillal érzi jól magát: egy-egy kiadós nyakon öntéssel kevesebbszer előbbre lehetsz.(#9848) Dorian, azt látom, hogy paszírozódnak kifelé az emberek, ergo a külterületi telkek, házak árai is kúsznak fel, alakulnak az új agglonomerációk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest