Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
PX200 hoz amugy nagy reményeket fűztem, de szeríntem elég gyenge. (saját vélemény)
-
esfrost
tag
A következőket próbáltam amik szóba jöhetnek utcai viseletre: mx550, Px100, Px200, Px250, Pxc150 ezek közül egyiket sem tartottam elég jónak...
-
esfrost
tag
Nah! Voltam budaörsön a media markt-ban és szerencsém volt kipróbálni egy jo pár fajta sennheiser fülest... sajnos hatalamasat csalódtam ebben a nagyon jo kis márkában. Kb 5 vagy 6 fajta fülesét próbáltam és mindegyiknél azt tapasztaltam, hogy halk, gyenge, dinamikátlan nincs benne kellő basszus nincs benne normalis magas. 1 óra nézegetés után és elkeseredettség közepette észrevettem a polcon egy koss márkájú kis fülest...régebben már hallottam efelöl a márka felöl, de nem tanusítottam neki különösebb figyelmet. Levettem a polcról nem láttam rajta semmi extrát, egy kis doboz azt jovan... mondom kipróbálom mit veszíthetek. Bekapcsoltam kedvenc ipodomat
majd megkerestem a már korábban direkt erre a célra tartogatott Bass Test számot amit az ilyen füles próbálgatáshoz raktam rá... bedugtam a cuccot beraktam a fülembe majd ELEJTETTEM AZ ÁLLAM! olyan mély jött abbol a kis fülesből, hogy azthittem össze sz****om magam... nem akartam hinni a fülemnek. Ezekután egyértelmű volt a választás... kapásból meg is vettem. Azóta sem tudok betelni a cuccal. Erről a kis szerkezetről annyit kell tudni, hogy titán membárn van benne és aranyozott a bedugója. Amugy meg a kis szerkezet teljesen benyúlik a hallójáratba, e mellett van rajta egy érdekes gumiból készített kis párnácska ami hangszigetel, szóval a cucc úgy funkcionál mint egy füldugó... berakod és kuss van körülötted... Annak aki szereti a nagyon mély telt hangokat és nem zavarja, hogy telejesen csak a zenét hallja annak ez a füles a megoldás... Ma szerencsém volt próbára tenni a metrón, illetve buszon, az eredmény magáért beszél... semmiféle ''ajtócsukódást'' meg ''bemondó bácsit'' nem lehet hallani, csak is a zenét. Az ára, hát igen, nem olcsó... 7.490 HUF. de asszem nekem megérte.![[kép] [kép]](http://images.amazon.com/images/P/B00001P4XA.01.LZZZZZZZ.jpg)
és egy még jobban ide vágó képecske.![[kép] [kép]](http://ameblo.jp/user_images/9f/32/10000050044.jpg)
-
esfrost
tag
Én most asszem ha minden jol megy akkor be fogok ruházni egy apple fehér sennheiser px100ra...
![[kép] [kép]](http://www.discountdiscs.co.uk/Merchant2/graphics/00000002/PX100W.jpg)
-
esfrost
tag
Eheze a fülhalgató témához annyit fűznék, hozzá, hogy inkább veszek most egy sennheiser-t potom 4600ft-ért és maximálisan meg leszek vele elégedve (legalábbis nagyon remélem) mint, hogy rohangásszak megcsináltatni a fülest...azthiszem a sennheiser egy fokkal megbízhatóbb és minőségibb mint bármelyik apple füles...
-
esfrost
tag
Valaki mondja el nekem hogy a settings-ben mit jelent a sound check? hallom hogy máshogy szól tőle a cucc... de nem értem hogy mit jelent. kösz előre is.
bye -
esfrost
tag
Hojjj
1. generációs a cuccom mert nincs ráírva a hátuljára. Ezene a 8ora üzemidőn akumlátorral nem lehet segíteni (uj aksi).?
-esfrost- -
esfrost
tag
Hello újra.
Nem bírtam tétlenül várni így egy kicsit bele bújtam ebbe a ''csökkent kapacitása az aksimnak'' dologba és érdekes dolgokkra bukkantam... ugyan nemtudom, hogy mennyire igazak illetve érdemes e bele fogni ezekbe a dolgokba de azért egy pillantast, elolvasást simán megérnek...
Találtam két érdekes oldal-t sok infoval és tippekkel...
http://www.ipodbatteryfaq.com/#2
http://homepage.mac.com/paalb/iPod/iPod2.html
bye-bye
-esfrost- -
esfrost
tag
Hello everyone.
A szituáció a következő. Vettem kb 1,5 hete egy ipod mini-t... természetesen szerelmes vagyok bele. De azért kicsit fúrja az oldalamat egy dolog... Olvasgattam a forumot meg egyéb oldalakat, és mindenhol ilyen tizenórás üzemidőkről olvasgattam (18 óra talan vagy mennyi.) nah msot a nagy helyzet az, hogy feltőltöm csutkóra a cuccot, utazom 1.5 órát reggel, kb fél ora utan az aksijelző cuccon már nincs full a skála, hanem csak háromnegyedig van, délutan utazom még 1.5 órát akkorra csaknem a felénél jár már a skála, kora este megínt halgatom mondjuk egy órát és mit veszek észre? hogy csaknem le van merülve az ipodom... Olvastam róla, hogy volt valami rossz szeriás ipod aminek nagyon hamar lecsökkent az akumlátor teljesítménye... lehetséges, hogy az én készülékem is bele esett ebbe a szériába? Ha igen, akkor ki lehet e valahol cseréltetni az aksiját? Igen, láttam a linket, hogy lehet venni aksit.. de ki cseréli ki nekem? Papirok nincsenek a cuccrol se doboz se semmi. Apple szervizben kellenek nekem ilyen dolgok a szervizeléshez? Van még rajtam valakinek ilyen negatív tapasztalata a cuccrol? Annyit még hozzá teszek, hogy nem mászkálok a menüben sokat.. bekapcsolom beállítom a halgatni kívánt albumot vagy playlistet és szebre rakom... össze véve kb ha 2 percet tőltök a menüben mászkálással.
Válaszokat, tippeket, ötleteket, segítséget, előre is köszönöm.
-esfrost-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
majd megkerestem a már korábban direkt erre a célra tartogatott Bass Test számot amit az ilyen füles próbálgatáshoz raktam rá... bedugtam a cuccot beraktam a fülembe majd ELEJTETTEM AZ ÁLLAM! olyan mély jött abbol a kis fülesből, hogy azthittem össze sz****om magam... nem akartam hinni a fülemnek. Ezekután egyértelmű volt a választás... kapásból meg is vettem. Azóta sem tudok betelni a cuccal. Erről a kis szerkezetről annyit kell tudni, hogy titán membárn van benne és aranyozott a bedugója. Amugy meg a kis szerkezet teljesen benyúlik a hallójáratba, e mellett van rajta egy érdekes gumiból készített kis párnácska ami hangszigetel, szóval a cucc úgy funkcionál mint egy füldugó... berakod és kuss van körülötted... Annak aki szereti a nagyon mély telt hangokat és nem zavarja, hogy telejesen csak a zenét hallja annak ez a füles a megoldás... Ma szerencsém volt próbára tenni a metrón, illetve buszon, az eredmény magáért beszél... semmiféle ''ajtócsukódást'' meg ''bemondó bácsit'' nem lehet hallani, csak is a zenét. Az ára, hát igen, nem olcsó... 7.490 HUF. de asszem nekem megérte.