Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Na mostmár megy az összes képnél a lapozás.
15-ös blokkokra osztja a képek hadát.
-
bagyulajuve
addikt
Kicsit nem vagyok itt és oda a jó játék, eddig rendben volt minden. Viszlát eddig remekül csinálod ezt a nehéz, néha követhetetlen munkát, csak így tovább!
-
skorBooT
tag
és amúgy is mit adtak a rómaiak nekünk?
-
Eszembe nem jutna, hogy előre megnézegessem a feltöltött képeket
-
Viszlát
addikt
No emberek. Akkor egy kis fejmosás következik.
Ez egy játék. Vannak szabályok, azért, hogy normális mederben folyjon a játék. Én sem azért vagyok itt, hogy eljátsszam a nagyfejű topikgazdát, hanem azért, hogy folyamatos legyen a JÁTÉK.
DE. Ha ilyen szarságok mennek, hogy beteszem azt a képet, amiről tudom, hogy már valaki kifigyelte a képfeltöltő oldalon, akkor itt és most hagyjuk abba. Szánalmas ez a megmutatom, hogy kemény legény vagyok attitűd.
Szóval. Most 10 perc szünet (35-ig), mindenki levegőzzön egyet, aztán próbáljuk meg értelmesen folytatni. Addig kitalálom, hogy ki fogja feladni a következőt.
-
lenox
veterán
Na jo, felbaszodtam, de elmult. Dontsetek el, hogy rakjak ujat, vagy mas rakjon.
-
Pompi
nagyúr
12 mp - ez új rekord
Szerk: ok, nemtudtam, hogy ez most a móka, hogy előre lenézem... egyáltalán minek előre feltölteni. inkább lefexek aludni.
-
skorBooT
tag
szval akkor ki rak fel képet? és mikor?
-
zrinyi
csendes tag
csak egy kis kérdés: motorikusan nem lehetne kiiratni a progival, h mikor lett egy hsz szerkesztve? Ez most jutott eszembe... szinte minden oldalon így oldja meg a szerkesztést.
Csak egy ötlet.És még1szer bocs. Nem direkt volt.
-
-
Viszlát
addikt
Zrinyi átadta lenoxnak, mehet tovább a játék, lenox megoldása viszont nem számít.
-
csapos2
addikt
Ez itt a játék? Feladvány?
-
Pompi
nagyúr
-
zrinyi
csendes tag
ez esetben megkövetem a szabályzatot, de nem tudok most feladványt rakni, átadom a lehetőséget (ahogy már írtam)
Lenox? -
Viszlát
addikt
-
Pompi
nagyúr
Az nem volt korrekt, hogy írtál egy hszt: nem nem nem
Aztán később beleszereksztettél egy képet.
-
Hujikolp
őstag
a ísérlet
-
zrinyi
csendes tag
na várjál várjál várjál....
mi nem volt korrekt?
ja, és hamarabb kitalálta...azért raktam be szerkesztve, mert már láttam így csinálni....
Viszlát, ez esetben, átadom lenoxnak a lehetőséget (bocs öregem, nem veled akartam kiszúrni)
-
Vangelis
félisten
40 éves szűz
-
Pompi
nagyúr
Tudom, hogy csak játék, de ez így akkor se korrekt.
-
Viszlát
addikt
Upsz. Teljesen jogos Pompi vétója, nem figyeltem.
Zrinyi kérlek adj új feladványt.
Emlékeztetőül, az új képeket mindig külön hozzászólásba tegyétek! -
Pompi
nagyúr
EZT VÉTÓZTOM KOMOLYAN! NE SZERKESSZÜNK MÁR BE UTÓLAG KÉPET A HOZZÁSZÓLÁSBA!
Ez így nagyon unfair.
-
Viszlát
addikt
Az ember aki ott se volt.
-
Heroes
-
lenox
veterán
memento
-
Pompi
nagyúr
The One
-
skorBooT
tag
Pi
-
zrinyi
csendes tag
nem nem nem
kep
és így? -
Vangelis
félisten
K-pax
-
lenox
veterán
válasz
skorBooT #5603 üzenetére
Na igen, de ezek szerint beszopattal vele, hogy mar feltoltotted korabban, es azt hittuk, hogy mar volt a film, amikor is ugyanaz volt a kep, marpedig ha te arrol nem tudtal, akkor nyilvan nem te raktad fel, akkor pedig gyanus, hogy miert ugyanaz a kep, na hat ezert irtam... De tevedtem...
-
Hujikolp
őstag
-
gege71.hu
addikt
hetedik
-
csodálatos elme?
-
Vangelis
félisten
40 éves szűz?
-
skorBooT
tag
Édes november
-
zrinyi
csendes tag
a 599, meg a 600 as végű megfejtések majdnem jók... húúú zsír filmek (idételn időkig, nagy kedvencem)
De nem.második kép?
Eddig semmi
-
rien
senior tag
ősz new york-ban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest